Şimdi Ara

clio mu corsa mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2005 corsa lar dardır haa bana yeter derseniz birşey diyemem lastik ebatları çok küçüktür ve yol sesini fazlaca alır içine.Tabi bunlar clioya nazaran gelişen durumlar
    Clio HB daha geniştir benzinlisi ve ithal olanı rahattır ço9k iyi ve çok sağlam bir araçtır az yakar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Neyse konuyu açan arkadaşım

2005 corsa lar dardır haa bana yeter derseniz birşey diyemem lastik ebatları çok küçüktür ve yol sesini fazlaca alır içine.Tabi bunlar clioya nazaran gelişen durumlar
    Clio HB daha geniştir benzinlisi ve ithal olanı rahattır ço9k iyi ve çok sağlam bir araçtır az yakar vs.

evet arkadaşım verilerini verdik bindik arka koltuğunda yolculuk ettik yetmedi ikisinide sürdük ama clio 2 corsa c den daha dardır neden çünkü yukarıda ki arkadş öyle diyor diye.
    ne diyeyim en azından kusura bakmayın ben clio 3 ile karıştırmışım deme erdemini gösterebilirdin ama olmadı.
    ne diyeyim sağlık olsun sana hayatta başarılar dilerim.
    ama sana forumda yazılanların neden yazıldığını ben anlamış oldum umarım sende anlamışsındır.

• 2005 model corsalarda 1.2 80 beygir twinport motor var.Aracın ağırlığını da göz önüne katarsak yeterli performansı sunar.Clio da günümüzde de kullanılan 1.2 75 beygirlik motor var.Bu iki araç arasında sn denizkubinin söylediği gibi bir performans farkı olmayacaktır.Bir fark varsa da bu daha yüksek tork ve beygir gücü nedeniyle corsadan yana olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

hocam elbette ki clio HB da segmentinin sınırları dahişlinde dar bir arabadır ama corsa daha dardır.
    Corsa mı clio mu dersen ben clio derim kimse de buna karışamaz...opel in bugünkü kalitesi çok iyidir hatta malum markadan da iyidir benim gözümde ama eski corsa lar ne ya araba mı

neymiş o eski corsalar komik insan o araçlar hala yeni model araçlara benzer 94-00 corsaya bak bide plastik renoya bak arabadan soğursun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kostak-mavis-sevimli-araba-46257964/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satlik-temiz-garaj-arabasi-46004097/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-2-el-beyaz-corsa-46125489/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 1 Nisan 2011; 20:36:13 >

• resimlerle göstereyim bari

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-2-el-beyaz-corsa-46125489/detay

HAH İŞTE ARABA DEĞİL DEDİĞİMN CORSA TAM OLARAK BU CORSA sonrtasında biraz düzelttiler
    hocam bu arabaya ve fiyatının ucuz olduğuna kanma lastikleri küçücük motor kucağında yol sesi direk içerde cliodan da baya bi dar başarısız bir araba .Bu arabadan inip clioya bindiğinde yeminle söylüyorum ohh be dünya varmış dersin Dizel olanına da bindim diğerine de yalıtım bence çok zayıf veya yalıtımda kullnılan malzeme test esnaısnda dayanıklıymış ama sonradan çabuk deforme olacak malzeme kulnılmış diyebilşrizi.
    aracın motoru gidişi felan laf yok ....ama rahat değil hiç arka taraf basık ve diz mesafesi felan zaten yok ya arkaya ya öne birisi oturacak...dizelini de benzinlisini de eskisinmi de 2011 modelini de kullndım hala biniyorum kullnıyorum vs.malzemesi ve işçiliği güzel arabanın şimdi hakkını yemeyelim ama konfor yok.ve sesli çalışıyor yalıtımı düşük motor sesi ve yol sesi içerde .Clio ise daha derah ve sessiz konforlu bir yolculuk sağlıyor hepsi bu..
    yyoksa iş olsun diye yermek değil yani özellikle 99-2002 arası astra classic leri çok beğeniyorum gerçekten taş gibi asrabalar şu anda da hatta opleller kalite olarak bence VW den öndeler markayla bir alıp veremediğim yok.Hatta çaok yakmasaydı 2004-05 vectralardan almayı isterdim.O arabaları ayrıca severim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 1 Nisan 2011; 21:13:37 >

• clio mu corsa mı ne kadar gereksiz bir soru. bunu sormak tartışma yaratmaktan başka birşey değil herkesin kendi aracı kendine kraldır kimse objektif fikir veremez.

2005 model bir araç düşünüyorsunuz sizin yapmanız gereken verebileceğiniz paraya hangi araç ne sunuyor sonra araçların kendi konularına takılıp kronik problemleri var mı yok mu servis maliyetleri nedir yakıt konusunda nasıldır göz atacaksınız.

bu tip konular tartışmanın ötesine gitmez.
  • Tercihim Corsa dan yana olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.