Şimdi Ara

Clio Nasıl bir araçtır... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
39.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: warking

2007 1.5 symbol var

km .22 tl yakıyor trafıkte

km'de 22 krş çok değilmi symbole göre. benim accord 2.0 yaklaşık 0.25 krş yakıyor :)
  • 100 km 5.6 lt

5.6lt x 4.06 =22.736

1 km .22736

5.6 sehir içi geröekten çok mu ?
  • quote:

100 km 5.6 lt

5.6lt x 4.06 =22.736

1 km .22736

mazotun 4 tl olduğu bir memlekette şehir içi trafikte 22 kuruş çok değil

hatta bırakın çok olmayı hiç yakmıyor denilebilir bence

benim 1,4 cliom bile şehir içi 25 kuruş civarı yakıyor lpg 2,75

bence aracınızın yakıtı süper maşallah nazar değmesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elalembialem_

quote:

100 km 5.6 lt

5.6lt x 4.06 =22.736

1 km .22736

Elhamdullillah çok iyi yakıyor accord hocam. bende accord'dan önce Uno vardı.
    nerdeyse accord'la aynı yakıtı tüketiyor hatta accord uno'dan daha ekonomik diyebilirim...ilginç bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

quote:

100 km 5.6 lt

5.6lt x 4.06 =22.736

1 km .22736

nerdeyse accord'la aynı yakıtı tüketiyor hatta accord uno'dan daha ekonomik diyebilirim...ilginç bir durum.

hocam bu accord 2000motor bi accordu mu bu arada yaa

• quote:

quote:

quote:

quote:

100 km 5.6 lt

5.6lt x 4.06 =22.736

1 km .22736

hocam bu accord 2000motor bi accordu mu bu arada yaa

evet 2000 motor. ama gaza gelip bazen basıyorum gaza :) o zaman çok yakıyor.
    gerçi 1.4 de 1.6'da olsa o şekilde çok yakar.
    bende 1.4 uno vardı , bu accord , o uno'nun yakıtından daha iyi idare ediyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biz

Polonun hingline ve comfort dizeli- Clionun benzinli Dinamik ve privilege donım seviyeleri iyidir. dizelde polo benzinli ise clio aracın kalbi önemlidir.

eğer amaç ekonomi ise cliodan daha ekonemik bir dizel ben henüz duymadım ve açıkcası tecrübe etmedim 1,5 dcı motor fiatın 1,3 multijetinden bile daha az yakıt tüketiyor

ama tabiki vw dizel motoru renaultun dizel motorundan daha uzun ömürlü olur die düşünüyorum malzeme kalitesine gelince vw polo 1 adım önde olur bence

helede highline modelinde clionun prilvage modeli bence bence başa çıkamaz..

bunlar benim fikirlerim...

abicim iyi günler.
    internette bi ilan gçrmüştüm de 97 model clio 1.4RN ye 10bin tl istemişler. fiyat olarak bana uygu geldi ama duyduğum kadarıyla parça sıkıntısı olan bi araçmış. yorumlara bakınca en azından ben öyle anladım.
    araç hid.direksiyonlu analog klimalı falan hoş duruyo da bariz sorunları, klasik arızaları falan var mıdır ?

yardımcı olursanız çok sevinirim, iyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaldırım'lı026

quote:

quote:

Polonun hingline ve comfort dizeli- Clionun benzinli Dinamik ve privilege donım seviyeleri iyidir. dizelde polo benzinli ise clio aracın kalbi önemlidir.

eğer amaç ekonomi ise cliodan daha ekonemik bir dizel ben henüz duymadım ve açıkcası tecrübe etmedim 1,5 dcı motor fiatın 1,3 multijetinden bile daha az yakıt tüketiyor

ama tabiki vw dizel motoru renaultun dizel motorundan daha uzun ömürlü olur die düşünüyorum malzeme kalitesine gelince vw polo 1 adım önde olur bence

abicim iyi günler.
    internette bi ilan gçrmüştüm de 97 model clio 1.4RN ye 10bin tl istemişler. fiyat olarak bana uygu geldi ama duyduğum kadarıyla parça sıkıntısı olan bi araçmış. yorumlara bakınca en azından ben öyle anladım.
    araç hid.direksiyonlu analog klimalı falan hoş duruyo da bariz sorunları, klasik arızaları falan var mıdır ?

başlığı açan olarak, clio yerine honda accord aldım, onu sattım, lantis aldım. japondan dışarı çıkmam herhalde...renoault u geç...

• quote:

quote:

quote:

quote:

abicim iyi günler.

başlığı açan olarak, clio yerine honda accord aldım, onu sattım, lantis aldım. japondan dışarı çıkmam herhalde...renoault u geç...

aslında benimde ilk niyetim hyundai accent yumurta kasaydı fakat temizine denk gelemedik.
    hedef değiştirdik bakalım accent, clio, palio, ve ya R9 planlıyorum... nasip..

• bahsettiğiniz 97 clio rn nin 1996 rt klimasız versiyonunu kullandım 8 ay kadar çok güzel bir araç yakıtı çok çok az uzun yolda sakin kullanımda 110 km sabit hızla 16,5 kuruş lpg 2,03 iken

fakat bu araçlar fransadan ithal gelen ilk kasa cliolar o yüzden parça bulmak sıkıntı arka fren merkezlerini ve balatalarını değiştirmek zorunda kaldım fren merkezini gezdiğim 4. reno servisinden yan sanayasini bulabildim orjinal fiyatına hemde

arka fren balatalarının orjinali yok onlarda yan sanayi ve yine orjinal fiyatına değil daha da pahalıya

diğer bir sorun ise balatalar çakma olunca ısındığında ses yapmaya başlıyor malesef

aracı sattım bu sebeplerden dolayı ama kullanım olarak çok zevklidir hakkını yemeyeyim şimdi

clio düşünüyosanız 2000 modelin altına düşmeyin derim

bende temiz bir yumurta kasa accent 1,5 gls düşünüyorum bulabilirsem tabi olmazsa 16 rne yada alize europa düşünüyorum

accentin yakıt konusunda 1. numara olduğu söyleniyor 15 motor 12V 90 ps herşeye fazla fazla yetiyormuş :)

• quote:

bahsettiğiniz 97 clio rn nin 1996 rt klimasız versiyonunu kullandım 8 ay kadar çok güzel bir araç yakıtı çok çok az uzun yolda sakin kullanımda 110 km sabit hızla 16,5 kuruş lpg 2,03 iken

fakat bu araçlar fransadan ithal gelen ilk kasa cliolar o yüzden parça bulmak sıkıntı arka fren merkezlerini ve balatalarını değiştirmek zorunda kaldım fren merkezini gezdiğim 4. reno servisinden yan sanayasini bulabildim orjinal fiyatına hemde

arka fren balatalarının orjinali yok onlarda yan sanayi ve yine orjinal fiyatına değil daha da pahalıya

diğer bir sorun ise balatalar çakma olunca ısındığında ses yapmaya başlıyor malesef

aracı sattım bu sebeplerden dolayı ama kullanım olarak çok zevklidir hakkını yemeyeyim şimdi

bende temiz bir yumurta kasa accent 1,5 gls düşünüyorum bulabilirsem tabi olmazsa 16 rne yada alize europa düşünüyorum

accentin yakıt konusunda 1. numara olduğu söyleniyor 15 motor 12V 90 ps herşeye fazla fazla yetiyormuş :)

hmmm ben buna köyde binecem abi yaaa parça sıkıntısı olursa hele ki arayıpta bulamazsak olmaz bizim iş.
    hemde bi arkadaşım "senin işini görmez sen başka modellere bak" dedi.
    2000 clio güzele benziyo ama bütçeyi aşıyo işte.
    ben 1.3 accente baya bi niyetlendim de işte aradığımızı bulamadık, bulduğumuzda da evrak sorunları falan vardı vazgeçtik.
    1.5 gls leri beğeniyo herkez hem performans hem ekonomi sunan donanımlı rahat bi araba. malesef o da bütçeyi aşıyo.
    bende nasip 1.4i brodway bakcam artık. :)

• quote:

quote:

bahsettiğiniz 97 clio rn nin 1996 rt klimasız versiyonunu kullandım 8 ay kadar çok güzel bir araç yakıtı çok çok az uzun yolda sakin kullanımda 110 km sabit hızla 16,5 kuruş lpg 2,03 iken

hmmm ben buna köyde binecem abi yaaa parça sıkıntısı olursa hele ki arayıpta bulamazsak olmaz bizim iş.
    hemde bi arkadaşım "senin işini görmez sen başka modellere bak" dedi.
    2000 clio güzele benziyo ama bütçeyi aşıyo işte.
    ben 1.3 accente baya bi niyetlendim de işte aradığımızı bulamadık, bulduğumuzda da evrak sorunları falan vardı vazgeçtik.
    1.5 gls leri beğeniyo herkez hem performans hem ekonomi sunan donanımlı rahat bi araba. malesef o da bütçeyi aşıyo.
    bende nasip 1.4i brodway bakcam artık. :)

hocam sadece şehir içi kısa mesafe kullanacaksanız 1,3 tavsiye ederim ama uzun yolda hiç tat vermiyor

arkadaşımda 1,3 xl corolla var ş içi süper bi yakıt durumu var ama uzun yolda iyi değil 120km hızla gitmeniz için 4250dev-dak kadar zorlamanız gerekiyor normal bir araç 3500 devirde 120 km hıza ulaşıyor

motor gürültüsü baya can sıkıyor

bu etkenleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim

1,5 lerin ekonomisi de performansıda süper

• hocam kullanırsam ben köyde binecem işte onun için pek 120 km yi göremem. bi de bana pek accent tavsiye etmediler.
    bizim köyde araban hurda da olsa tarla yoluna ddayanıklı olsun diye orta kasa 94-96 arası broadway olsun diyolar.
    ben daha oturaklı bi araba istiyorum daa nasip bakalım.
  • az yakan altı yüksek olan bir araçtır tek sıkıntısı içi dar olması,su kaçırma vs. olayları olması yoksa güzel bir araç herkeze tavsiye ederim alana hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsamet58

az yakan altı yüksek olan bir araçtır tek sıkıntısı içi dar olması,su kaçırma vs. olayları olması yoksa güzel bir araç herkeze tavsiye ederim alana hayırlı olsun.

konuyu 2012 de açmışız
    honda accord vardı bende 96 model. şu an lantis var. clio yerine lantisi tercih ettim. piyasası zayıf olsada, clio dan kat kat daha iyi. normal şartlarda cliodan biraz daha fazla yakıyor. km 25 krş şu an. uzun yolda 19-20 krş. Piyasa da pek temiz lantis yok, temizleri de 15-20 bin tl. ama en mantıklısı kasası düzgünse, motoru ölü bir lantis alıp sıfır motor yaptırıp temiz temiz binmek 8-10 tl den başlıyor ölüleri. 4 bin tl ye de orjinal parçalarla motor yaptır mis gibi bin.

• Guncelll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.