biraz baktımda...trabzon küçük bir yerdir...istediğin aracı bulmakta zorlanabilirsin.....yukardaki araca bi bak istersen....eğer satılmamış ve önden darbesi yok ise....
Clio bence çok daha mantıklı bir çözüm olacaktır. 2000-2001 Clio'nun kasası(HB olan) geçen seneye kadar aynı kaldı. 1.4 motor versiyonu da aynıydı. Bu açıdan parça sıkıntısı çekmezsin. Eğer düşürebilirsen (ki hiç zannetmiyorum) 1.4 16v 98hp'lik motorlu olanından al(RXT modelinde var bu motor). Bu motor Clio3'te bile kullanılıyor. Bu açıdan da yedek parça sıkıntısı çekmezsin. Eski kasa Corsa'lar için çok iyi şeyler duymadım. Tüketimlerinin falan fazla olduğunu duydum. Bence Clio al. Hem yakıt hem de parça yönünden ekonomiktir. Tabii alacağın aracın mutlaka temiz olması lazım. Temiz olmadıktan sonra ne alırsan al başına iş açar.
1. si polo kullanıcısıyım parça fiyatları konusunda senden fazla bilgim var binbaşı maxu. iyi bir özel servisin varsa kazıklanmassın ve iddia ediyorum parçaları öyle pahalı değil, ayrıca clionun parçaları çok mu ucuz ben de sana sorayım çok bilmiş. Ayrıca alman arabalarının parçalarının ömrünü nasıl olurda fransız arabalarının parça ömürleriyle kıyaslarsın. bu da arabadan ne kadar anladığını gösteriyor. 2. si bir arabanın yorgun olması modeliyle ilgili değil kullanımı ile ilgilidir. sen git 2004 model araba al kilometresi yüksekse hor kullanılmışsa 98 model arabadan daha yorgun olabilir. senin tabirinle aslında her ikinci el araba alana şunu demek lazım: sakın 2. el alma 2.eller yorgun, git sıfır araba al.
quote:
Orjinalden alıntı: maxu
quote:
Orjinalden alıntı: ertdur88
AL POLOYU KEYFİNE BAK MİLLETİN 97-98 MODEL YORGUN OLUR FALAN DEDİĞİNE BAKMA, (BEYGİR Mİ BU) BU VW LERİN 97/98 MODELİ EMİNİN 2005 CLİO DAN DAHA CANAVARDIR. HEM PARÇALARIDA ÖYLE ÇOK PAHALI DEĞİL. SAKIN GİDİPTE OPEL/RENO FALAN ALAYIM DEME TABBİKİ SEN BİLİRSİN YİNE
Yorgun lafını ben etmiştim..Sen arabada yogun ifadesini bilmiyorsan ben ne yapyaım...
Parçalarıda çok pahalı değil demişsin..Sen bilgisayarın başından kalk; sanayiye git; Clio ile Polo nun fren balatası yağ filtresi arasında ne kadar fark var; ondan sonra arkadaşa tavsiye ver..
99 corsa mantıklı bir seçim yakış miktarıda düşük kaliteli ve içide o boyuta göre geniş motor kuvvetli 1.4 gls al
twingo lara da baksana dertsiz tasasız araba çok da az yakıyor.
geçen geziyorduk arkadaşlarla baktık kavşakta kaza var gittik baktık opel vectra 2002 model, bir tane clioya ön teker ön kapı ve birazda motor kısımından çarpmıştı opelin tampon düşmüş farlar kırılmış ve kaput eğilmişti clio ise aynen polisin ifadesiyle 'bunu çekmeyin hurda olmuş' idi clio nun ön kapısı komple içeri girmişti ön teker amörtüsörlen beraber çıkmış en önemlisi motor içeri girmişti. kısacası sana clio yu tavsiye etmem. sen kararını ver.
clio al ,sıkıştığında daha kolay satarsın.Düşmez kalkmaz bir ALLAH.
VW aralarında kalite açısından en ustunmus gibi gozukse de o kasa pololarda maalesef kalite cok yuksek degildir. kullanmış bir kişi olarak sana Clioyu tavsiye ederim yakıt tasarrufu ve performansı gayet iyi bir araçtır. Kullanımı com rahattır. kucuk viteslerde bile atak bir karaktere sahiptir tabi temiz bulursan. ustelik de eger klimalı alırsan ki tavsiyem bu yönde cok iyi bir kliması vardır. Ben su anda 2002 bir polo kullanıyorum. Valla vlionun kliması buna 1000 basar. Ancak clio da sağdan soldan cok ses geliyotakılmıycan. Corsa ise guzel ama suspansiyon biraz sert clio daha konforlu bir araç.
Abicim al clio rahat et. ben 2005 1.2 16v kullanıyorum motor süper. performans+ekonomi bir arada. arkadaşımda 2000 1.4 rxt var onunda motor ekonomik ve atak. ayrıca serviste seni üzmüyor. fiyat-eder ilişkisinde 1 numara...
CLİO 1.4 16V TAVSİYE EDERİM. HEM EKONOMİKTİR HEM DE KOLAY SATARSIN
Tabiki clio.
Bende clio alcam clio Bi yeri bozulduğunda cebimdeki bozukluklarla yaptırıveririm diye Haaa;belki corsa daha kaliteli bir araçtır yada polo Ama arkadaş öncelikle ekonomik bir araç arıyor.herhangibir arıza olursa ucuza tamir edilsin istiyor.Canım sıkıldığında gezmeye giderken yakıt parasını düşünmeden gideyim diyor. Sanki CLİO diyor
Lütfen polo yada corsa diyen arkadaşlar alınmasın ama clio'nun yedek parçası diğerlerine göre birazcık daha ucuz olsun değil mi SAYIN barıshello;bence git sanayideki birkaç ustayla konuş.Seçim yapmak istediğin marka/modeller hakkında fikir al.Senin kriterlerini sor Mesela ben gidip parça,tamir fiyatlarını sorardım en basit Sende senin için önemli olanları sor,hiç yoktan biraz daha sağlıklı bilgin artar. Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme