Şimdi Ara

Clio RXT'si olanlara soruyorum yol bilgisayarı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Clio 1.4 RXT'de yol bilgisayarındaki bir tanesi hariç tüm fonksiyonlar çalışıyor. Bu çalışmayan fonksiyon, depoda kalan benzinle daha ne kadar yol- kaç kilometre gidilebileceği bilgisi. Bu fonksiyon çalışmıyor, yol bilgisayarını o fonksiyona getirdiğimde ekranda sadece yanıp sönen çizgiler görünüyor. Clio 1.4 RXT'si olanlar sizlerde nasıl, bu fonksiyon çalışıyor mu? yoksa 1.4 RXT modellerinde mi çalışmıyor sadece. Aynı motoru kullanan megane'larda bu fonksiyon çalışıyor diye biliyorum.

• depoda kalan benzinle ne kadar yol gideceğime dair gösterge,kalan km 65 e geldiğinde otomatikman yok oluyor. sanırım bunu emniyet açısından yapmışlar.
    Ancak senin göstergede hiçbir şey gözükmemesi normal değil.
    Servise gidersen, arabanın hafızasını resetleyerek bu sorunu çözerler..emin olabilirsin..
  • Benzin uyarı ikazı yanmadığı sürece çalışır. Çizgi çizgi gösterme durumu ikaz yandığında olur. Sürekli benzin ikazı yanar şekilde kullanmıyorsan arıza var demektir.
  • Sürekli benzin ışığı yanmıyor tabiiki sadece kalan benzinle ne kadar gidilebileceği fonksiyonu çalışmıyor. Hani 65 km lacak kadar benzinmi kalıyor depoda hep desem, oda değil sonuçta depoda fulledim, o zamanda çalışmadı. Hakmel arkadaşım senin aracında 1.4 RXT değilmi? Eğer dediğin gibiyse ben servise göstereyim en iyisi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cekcak

Sürekli benzin ışığı yanmıyor tabiiki sadece kalan benzinle ne kadar gidilebileceği fonksiyonu çalışmıyor. Hani 65 km lacak kadar benzinmi kalıyor depoda hep desem, oda değil sonuçta depoda fulledim, o zamanda çalışmadı. Hakmel arkadaşım senin aracında 1.4 RXT değilmi? Eğer dediğin gibiyse ben servise göstereyim en iyisi..

Evet bendeki de aynı araç ama yarından sonra böyle bi aracım olmayacak..çünkü satıyorum
    Dediğim gibi servise gitmende fayda var. Vakti zamanında benim de yol bilgisayarı sapıtmıştı, hafızayı resetlediler düzeldi..Yol yaptığım halde kalan depoda kalan benzinle yapılacak km. azalacağı yerde artıyodu

• satış işi hayırlı olsun hakmel, bu arabaların piyasası gayet iyi 2. el piyasası ölü olmasına rağmen. Ben en iyisi servise bir uğrayayım, hem aracı yeni aldım, ne var ne yok birde göstermiş olurum.
  • ben 2001 ya da 2002 model clio rxt almayı düşünüyorum şüphe düşürmeyin içime yaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cekcak'ın sorunu benim arkadasın rxt sindede oldu, gerci rxt lere öz bişi diil bu diğer her modeldeolabiliyormuş. sanırım bi sensör olayı falan.

arkadas servise gitti ve 5 sn de olayı duzelttiler ve hayırlı işler dileyip cıktıgitti.

sanırım yaptıkları şey de araba kontak acxıkken bir parmakla sağ koldaki bilgi tusuna basılı tutup sıfırlama düğmesine birkez basmışlar. emin değilim servis buna benzer bişi yapmıs ve simdi tüm göstergeler calışmakta.

benim rxt de de benzer bişi olmuş satın aldıım elemanda öle yaptırmış daha önce.

rxt alcak arkadaşlarda kafalarını karıştırmasınlar, bulursanız temizini alın tabi, bozuk yolda duyacaınız iç mekan tıkırtıları biraz rahatsız edebiliyo insanı, hele bide sunroofluysa benimki gibi. eee birde benim gibi 2 sene kullanıp corolla sol special den vazgecip clio alırsanız mutlaka rahatsız olursunuz, ama olsun yinede seviyorum rxtyi,

1_ corolla sol sp
    2_ focus gh
    3_ rxt 14.16v

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.