Şimdi Ara

clio sağa çekme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KrM's

Ark. senin sorunun bence lastiklerde.Şasi si bozuk araç bir yöne gider.Senin anlattığın olayda hata lastiklerde gözüküyor.İlk etepta önle arkaları yer değiştir.Baktın olmuyor öne 2 tane yeni lastik al.
    Şasi si bozuk araç bi oyöne bi o yöne gitmez.

cevap için teşekkürler bende öyle düşünmeye başladım bugün istepneyi takıcam daha sonra arka lastikleri takıcam öyle deneyecem sonucu burada yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Ark. senin sorunun bence lastiklerde.Şasi si bozuk araç bir yöne gider.Senin anlattığın olayda hata lastiklerde gözüküyor.İlk etepta önle arkaları yer değiştir.Baktın olmuyor öne 2 tane yeni lastik al.

En mantıklı cevap buradan gelmiş. Arka lastikler önlere göre daha düzgün aşınırlar. Arkaları önlere çekerek aracın sağa sola çekmesinin sebebini anlamak daha kolay olur.

teşekkürler bugün lastiklerin yerini değiştiricem sonucu yazıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

quote:

quote:

En mantıklı cevap buradan gelmiş. Arka lastikler önlere göre daha düzgün aşınırlar. Arkaları önlere çekerek aracın sağa sola çekmesinin sebebini anlamak daha kolay olur.

Hocam ist. isen ii bir rot balans çıya yönlendirim seni istersen.Hem ön takım hem şasi hem jant hemde lastik tüm kontrollerini yaptırır hemde sorununa çözüm bulursun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

quote:

quote:

Hocam ist. isen ii bir rot balans çıya yönlendirim seni istersen.Hem ön takım hem şasi hem jant hemde lastik tüm kontrollerini yaptırır hemde sorununa çözüm bulursun.

istanbulda değilim izmirdeyim bugün arka lastikleri öne taktım çekme azaldı direksiyon çok hafif 5 derecelik açıyla duruyordu(değiştirmeden önce 45 derece yaklaşık) tekrar rot ayarı yaptırayım dedim. karabağlar sanayisine gittim rotçu ustaya sordum traverste salıncakta rot başlarında bir problem var mı değiştirilmesi gerekli mi dedim hayır sorun yok onlarda dedi amortisör başlarını değiştir ama dedi oda keyfe keder dedi bu şekildede kullanabilirsin dedi şimdi arkadaşlar izmir 6. sanayideki michelin bayisine gittiğimde biz rot yapamadık kardeş beceremedik diyemediler herhalde sizin travers kaymış yok bilmemne olmuş onlaarı yaptırın gelin dedi şimdi bu insanlık mıdır birde ukala ukala tavırlarla konuşuyorlar izmir karabağlar sanayisine gittim adam her şeyiyle dörtdörtlük yaptı belki cihazı o kadar son teknoloji değildi ama direksyon ayarına kadar yapıp bilgilendirme yaptı rot işinde sanırım son teknoloji cihazlar olsada usta usta olmadıktan sonra pek birşey farketmiyor ben bu 6. sanayideki michelin bayisi rot balansçıya inanıp traversi salıncakları rot başlarını değiştirseydim 650 700 lira cebimden para gidecekti..meslekte değil adam kandırmada usta olmuşlar

• Gözün aydın diyelim.Her zaman bir kaç kişiden fikir almak lazım her konu için.
  • quote:

Gözün aydın diyelim.Her zaman bir kaç kişiden fikir almak lazım her konu için.

teşekkür ederim teğmenim. fikir almak için sanırım birde farklı sanayilerdeki ustalara gitmekte fayda var çünkü kendi aralarında nasıl bir iletişim varsa hemen haberleşiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.