Şimdi Ara

clio sağa çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar araç sola çekiyordu rot balansçıya götürdüm yaptılar o gün sorun yoktu ön iki lastiğin yerini değiştirdiler sonra ertesi gün araç bu sefer sağa çekmeye başladı 1 hafta sonra tekrar rot balansçıya gittim bukez söylediklerinde şok oldum aracın travers yamuk dediler sol tekerlek çamurluk arası 2 parmakken sağ tekerlek 3 parmak çıkyır örneğin bunun traversten olcağını bunun değişmesi gerekli olduğunu söylediler bende daha önce neden söylemediniz falan dedim neyse gittim gösterdim tamirciye traversin yamuk olduğunu onlarda söylediler ama şasenin yamuk olup olmadığını traversi sökmeden göremiceklerini söylediler şimdi ben bu parçaları alsam ki sıfır parçalar ciddi fiyat tutuyor çıkma almak istemiyorum oda yamuk olur diye sonra abi bunun şase yamukmuş derseler ben ne yapıcam sırf travers sağ sol salıncak rot başları değişimi işçilik dahil 650 lira tutuyor sonradan şase eğikse zaten ben bunun altından kalkamam ve aldığım parçalarda boşa gidecek üstüne basarak tamircilere sordum şasede problem yok "gibi" dediler ama tamda emin konuşamadılar ne yapmamı önerirsiniz aracı yeni aldım zaten borçlandım şimdi birde bu çıktı başıma ... bu arada araç 2000 model clio hb götürdüğüm sanayi siteside izmirde 6. sanayi ve 2. sanayi

• Hocam sanayide traversi düzeltiyorlar ben düzelttirdim kullanıyorm oladar para harcam şase cektırılmek lazımsa 200 tl halledersin sen başka ustalara yönel yapan bulursun 1 senedir öle kullanıyorum sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam renault larda kronik o ya hiç yorma kendini eski aracım megane 2 100 ü geçince kendi kendine şerit değiştirirdi balans ayarı ilk sert çukura kadar dayanıyodu bende alışmıştım sağa sola çekmelere ama severdim keratayı bence sende takma o kadar çok önemli bir sıkıntı değil bence.fransızlarında kötü yanı bu işte ön düzen pamuk gibi
  • 2006 symbolle hic duz gittigimi hatirlamiyorum.

• İşte fransız malı almamamızı kanıtlayan bir örnek daha görüyorsunuz sayın seyirciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

İşte fransız malı almamamızı kanıtlayan bir örnek daha görüyorsunuz sayın seyirciler.

aferim 10 numara cevap.

Bana, 13 yaşında bana japon alman amerikan vs. problemsiz bir araç gösterebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

İşte fransız malı almamamızı kanıtlayan bir örnek daha görüyorsunuz sayın seyirciler.

aferim 10 numara cevap.

Bana, 13 yaşında bana japon alman amerikan vs. problemsiz bir araç gösterebilir misin?

yağı suyu koyulup bu yıla kadar gelen 22 yaşında crx göstereyimmi 91 model ?

hatta pardon 89 modeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 1 Mart 2013; 22:42:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

aferim 10 numara cevap.

22 yaşında, hiç problem çıkarmadı? sadece yağ ve su konuldu?

inanalım mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

aferim 10 numara cevap.

22 yaşında, hiç problem çıkarmadı? sadece yağ ve su konuldu?

inanalım mı?

hondadan bahsedıyorum. pejodan renodan değil. İstediğini yapabilirsin inanıp inanmamak senın elinde. Buyur araçtan foto koyayım. Arkadaşında konusunu kırletmek ıstemıyorum. O yuzden çok uzatmayalım istersen sorununa cözüm bulsun konu amacına ulaşsın

clio sağa çekme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 1 Mart 2013; 22:52:59 >

• Bence siz 1-2 ustaya daha gidin.
  • arkadaşlar kafama çok takıldı konuyu açıp çıktım dışarı lastiklerin yerini değiştirmeye çünkü rot balansa ilk gittiğimde araç sola çekiyordu sonra rot balans yapıp lastiklerin yerini değiştirdiler ve araç sağa çekmeye başladı dışarı çıktım benzinciye çektim aracı lastikleri yine yer değiştirdim kendi imkanlarımla ve şaşırtan sonuç tekrar sola çekmeye başladı şimdi traversten olsa ön lastik yerleri değişince çekme yönüde değişir mi arkadaşlar işin içinden çıkamadım starmaxx lastikler var araçta 175 65
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

2006 symbolle hic duz gittigimi hatirlamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

arkadaşlar kafama çok takıldı konuyu açıp çıktım dışarı lastiklerin yerini değiştirmeye çünkü rot balansa ilk gittiğimde araç sola çekiyordu sonra rot balans yapıp lastiklerin yerini değiştirdiler ve araç sağa çekmeye başladı dışarı çıktım benzinciye çektim aracı lastikleri yine yer değiştirdim kendi imkanlarımla ve şaşırtan sonuç tekrar sola çekmeye başladı şimdi traversten olsa ön lastik yerleri değişince çekme yönüde değişir mi arkadaşlar işin içinden çıkamadım starmaxx lastikler var araçta 175 65

arkadaşlar kasada traverste şasede problem varsa lastik yerleri değişince çekme yönüde değişir mi çok takıldım bu konuya yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

hocam renault larda kronik o ya hiç yorma kendini eski aracım megane 2 100 ü geçince kendi kendine şerit değiştirirdi balans ayarı ilk sert çukura kadar dayanıyodu bende alışmıştım sağa sola çekmelere ama severdim keratayı bence sende takma o kadar çok önemli bir sıkıntı değil bence.fransızlarında kötü yanı bu işte ön düzen pamuk gibi

megane 2ler zaten gözümde beş para etmez ama 1e laf yok

• Düşündüm de Opel kullandıktan sonra Peugeot sıkıntı yarattı bana. Arabayı resmen sağdan biri çekiyor kendine. Deli olcam rot balans falan var hatta 20bin kilometre sonra yine gel dedi daha 2.5 bin kilometre oldu ama bildiğin sağa çekiyor araba. Ön düzen hassaslığından galiba çukura girerken 30 kere bakıcam artık.
  • Bende clioda benzer problem yaşamıştım. Aracı şeritte tutmak için canım cıkıyordu kafasına göre şerit değiştiriyordu direksiyon toparlaması zayıftı problemi çözemedim ama ustam en son lastiklerden yada direksiyon kutusundan demişti
  • Yaw almayın reno olsun bitsin adama cvp verin bırakın kavgayı :)

• Ark. senin sorunun bence lastiklerde.Şasi si bozuk araç bir yöne gider.Senin anlattığın olayda hata lastiklerde gözüküyor.İlk etepta önle arkaları yer değiştir.Baktın olmuyor öne 2 tane yeni lastik al.
    Şasi si bozuk araç bi oyöne bi o yöne gitmez.
  • hocam sat arabayı bence başka clioya geç uğraşıp mide bulandırma iyi bir ustada da bulamazsan kaç yere para dökersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Ark. senin sorunun bence lastiklerde.Şasi si bozuk araç bir yöne gider.Senin anlattığın olayda hata lastiklerde gözüküyor.İlk etepta önle arkaları yer değiştir.Baktın olmuyor öne 2 tane yeni lastik al.
    Şasi si bozuk araç bi oyöne bi o yöne gitmez.

En mantıklı cevap buradan gelmiş. Arka lastikler önlere göre daha düzgün aşınırlar. Arkaları önlere çekerek aracın sağa sola çekmesinin sebebini anlamak daha kolay olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.