Bildirim
Clio satıp jazz almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Jazz'lar dıştan şehir içi ebatlarına sahip bir otomobil gibi dururken, içine girince durumun böyle olmadığını gördüğünüz, özellikle devasa bagajı ile insanı şaşırtan bir otomobil.
Sorunsuz ve sağlamlığı, konforlu ve sorunsuz CVT otomatik vitesi, çok fonksiyonlu yatan arka koltukları ile kullanıcılarını hayran bıraktı.
Bu memnuniyet yayılarak araca olan talebi arttırdı.
Halen bence ederinin çok üzerinde ikinci el fiyatları mevcut.
Esas olan, üzerine vereceğiniz miktar ve 14 yaşında arabanın gerçekten 120.000 km.de olup olmaması.
Onun haricinde oldukça mantıklı bir takas olarak görülebilir. -
her acıdan cag atlarsınız jazz a gecınce. -
Clio B hatchback, Jazz B MPV.
Zaten araba MPV olduğu için içi ferah, geniş ve rahat normal olarak.Bizim ülkemizde Jazz neyse Polo, Fiesta'da odur diye bildikleri için; aa bak ne kadar ferah içi diyorlar.
MPV ihtiyacı var ise geçilir.Aksi taktirde hayal kırıklığı olur. -
Üzerine bir kaç bin verilecek, km orjinal tespit edildi :) -
Jazz a geçince B sınıfını sevebilirsiniz. Bir dönem kullandım aşırı güzel bir araç 4 kişi sedan genişliğinde şehirler arası yolculuğa bile çıkabilirsiniz. Yakıt cimrisi bir araç heleki dikkatli kullanırsanız lpg yi aramazsınız diyebilirim. Seveceğinizi düşünerekten eğer uzun soluklu binmek isterseniz makyajlı kasasını öneririm -
jazz satılıp clio alınırda clio satılıp jazz alınmaz. Zaten yakıt iki katından fazla yakacak kafadan. tüp taksan 40 krş yaksın öp başına koy
jazz modüs gibi bir araç ancak altı alçak tavanı yüksek. yani karşılaştırma yapmak zaten saçmalık. B sınıfı mvp falan diyebilirsin ama b hb maalesef denmez.
ikisinide kullandım. jazz ile ilk viraja girişinde clio yu mumla arayacaksın. unutmadan hondalarda yalıtım zayıftır asfalt sesi alır uzun yolda konfor olarak yorar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 16 Eylül 2019; 16:36:39 > -
Jazz ın yol tutusu sınıfının en iyisi. Km77 deki test videolarını izleyebilirsiniz -
Clio dan çok memnunum km de çok az yakıyor gerçekten, hem km az olsun hemde lpg li olsun diye Jazz a geçeyim dedim. -
Jazz C sınıfı birçok araçtan daha iyi yol tutuyor.Yol tutuşu efsane.Sınıfının LPG ile birlikte en az yakan araçlarından biri.Lpg de ortalama 25 kuruş yakıyor.Altı da alçak değil.Yalıtım konusunda zayıf ,bunun haricinde sınıfının genel ortalamada en iyi araçlarından birisi.Clio ile yalıtım dışında hiçbir konuda kıyaslamam bile. -
Jazz iyi kötü veya alınır alınmaz bilmem de ederinin çok çok üstünde paralar isteniyor....
Bizim millet bir enteresan iyi araban dedikce saçmaladılar yakında mercedes parası isticekler -
2006 jazz ın videosunu bulamadım arayıp bulursan koy bir zahmet = ) senin gibi daha konu sahibinin ne yazdığını dahi okumadan alttaki yorumlara koşup yorum yazanlara şaşıyorum.
ayrıca bu teste 2008 clio girmeden zaten karşılaştıramazsın oda olmayacağı için daha sağlam bir kaynak araştırmaya koyul... -
devasa bagaj dedikleride "380 lt" bagaj, lpg varsa stepne sığmıyorquote:
Orijinalden alıntı: Oynbzn41
Jazz iyi kötü veya alınır alınmaz bilmem de ederinin çok çok üstünde paralar isteniyor....
Bizim millet bir enteresan iyi araban dedikce saçmaladılar yakında mercedes parası isticekler
yakıtı her türlü clio dan fazla,
genel olarak kalite clio dan bir tık iyi,
2 sene jazz kullandım, tıpkı diğer b sınıfı japonlar gibi bununda yol tutuşu rezalet ötesi, bilmesek golf ten iyi diye yutturacaksınız
ha clio dan 206 dan vs geçilir orası başka, ama megane dan focus geçilirse hayal kırıklığı olur -
O zaman geçmek mantıklı olacak
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
jazz satılıp clio alınırda clio satılıp jazz alınmaz. Zaten yakıt iki katından fazla yakacak kafadan. tüp taksan 40 krş yaksın öp başına koy
jazz modüs gibi bir araç ancak altı alçak tavanı yüksek. yani karşılaştırma yapmak zaten saçmalık. B sınıfı mvp falan diyebilirsin ama b hb maalesef denmez. ikisinide kullandım. jazz ile ilk viraja girişinde clio yu mumla arayacaksın. unutmadan hondalarda yalıtım zayıftır asfalt sesi alır uzun yolda konfor olarak yorar. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X