3 sene önce eskişehirde bi renault bayinde görmüştüm. İçide dışıda harika
resimdeki clio, üretildiği dönemde ayda sadece 12 adet üretilen Clio V6 dır. aracın 3.0 hacmindeki motoru, motor kaputu altında değil, kabin içinde bulunur ( evet yanlış okumadınız ) aracın arka koltukları yoktur, bu kısımda motor vardır. ve motor ile ön koltuklar herhangi bir materyalle ayrılmamıştır. sadece motor üzerinde estetik olması bakımından bir plastik kaplama vardır. motor, araba hareket halindeyken kabine inanılmaz bir gürültü ve sıcaklık verdiğinden, bu araçta klima standarttır, ve kışın bile klima kullanılması gerekebilir. 252 bg olduğunu hatırlıyorum, hafızam beni yanıltmıyorsa. bu araçlar artık üretilmiyor.
dostum bir sene önceye kadar türkiye"de vardı.. fiyatı 50-70 bin ytl arasıydı.. şu anda mégane var .. aynı sport şekil reno"nun kendi sitesine girersen görebilirsin
Bu aracın 3.0 v6 285 hp pist versiyonuda var. Arkadan itişli. Testine bizim gazetecilerde gitmişti. Fakat tur öncesi verilen brifingde aracın lastikleri ısınana kadar yavaş gitmeleri söylendi. Tahmin edin ilk pistten çıkan bizim gazeteciler olmuştu!
bu arac Turkiye'ye 5 tane getirildi 1'i Acun ilicali'da 1'i cem yilmaz'da diger 2sinin sahiplerini bilmiorum. acundaki mavi olani cem yilmazda ise 2 siyahtan biri var diger siyahta satildi. 2 adet metalik gri rengi var biri surekli sagda solda satilik 40 45 lira gibi bi rakama ama hasarlandigini duydum. diger gri ise sahibini bekliyor. 120.000 YTL fiyati var ama coooook makul bi rakama birakcaklar ellerinde tutmak istemiolar. ilgilenen olursa pm atsin yardimci olurum.
3.0 v6 255Hp
bu araba 3.09 motor 290 hp arkadan itisli motoruda arkada bi tanesi satıyordu 54.000 euro istiyor
en üstteki resim orjinal değil ya fotoşop ya da amcamın teki modifiye yapmış...clio v6 3. nesilde üretilmiyor..clio rs 197 hp ve kendi sınıfının en güçlüsü opel corsa ise ya 180 ya da 190 hp...öyle ki hasetinden çatlayan bazı alman dergileri hariç clio rs yi bir referans olarak görüp onu genelde type-r veya golf gti ile karşılaştırıyorlar autocar tarafından yapılan kapsamlı bir yol ve pist testinde megane rs r26 ve audi s3 den sonra testi 3. tamamladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme