Bildirim
clio v6
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vay vay vay vay vay -
fiyatlarını bilmiyorum ama bu arabanın sıfırını bulamazsın bunlardan daha üretilmiyor. -
45 den aşaği değildir tahminimce -
quote:
Orjinalden alıntı: axi-laz
fiyatlarını bilmiyorum ama bu arabanın sıfırını bulamazsın bunlardan daha üretilmiyor.
en üstteki sıfırı son modeli o -
Türkiye'de iki kişide var biri Acun Ilıcalı'da..
120 milyarın üzerinde bir araba.. -
quote:
Orjinalden alıntı: WeNoM
quote:
Orjinalden alıntı: axi-laz
fiyatlarını bilmiyorum ama bu arabanın sıfırını bulamazsın bunlardan daha üretilmiyor.
en üstteki sıfırı son modeli o
Ben bunların sıfırı çıkmayacağını duymuştum -
Clio V6 sanırsam üretilmiyor. Onun yerine Clio III RS var yeni kasa. O daha sportif daha güzel görünümü var.
60.000 YTL fiyatı var yanılmıyorsam. -
bunu almak için çok çalışmam gerek :(, -
bu aracın 1.4 75 ps olanı bile kabına sığmıyor , v6 yı düşünmek bile istemiyorum -
Bu kasanın son versiyonu 2006 sonunda kalktı sanırım. Clio III'ün çıktı.
120 milyara ne yaptın hocam ya. O paraya gider Mercedes alırım daha iyi.
RS 2.0 + Baz 57,120
RS 2.0 + Elektrikli Açılır Tavan 59,370
Sıfır fiyatı. Ama Clio III RS'nin bu fiyatlar.
1.4 ile, 1.6 ile çok rahat gidiyorsa 2.0 motoru siz düşünün. 200 HP 0 - 100 6,9 saniye. ESP mevcut. -
Her ne olursa olsun 120 bin bu arabaya çok fazla.O paraya alıncak hem daha spor hemde daha şekil arabalar var.
Acun da para çuvalla ama bu paraya oda almaz bu arabayı bence -
slk z4 alırsın. cliodan alacağından daha çok zevk alırsn arabadan.
quote:
Orjinalden alıntı: red_power
Her ne olursa olsun 120 bin bu arabaya çok fazla.O paraya alıncak hem daha spor hemde daha şekil arabalar var.
Acun da para çuvalla ama bu paraya oda almaz bu arabayı bence
-
2005 yılında bayiden arabamı alırken fiyatına bakmıştım 35000YTL demişlerdi ve mavi renkteydi. -
Şimdiki adı clio sport ve f1 teknolojisini barındırıyor.mükemmel bir araç.piyasadaki bir çok spor arabadan hiç bir eksiği yok.en verimli motorlardan biri. -
clio sport yanılmıyosam v6 yerine geçen model değilde. 2.0 atmosferik bir motoru var. 1.6 turbo içeriyor o sınıftaki rakipleri. mini cooper s 207 rc corsa opc. en güçlüsüde corsa opc ama tarz olarak önce cooper s sonra corsa opc gelir. o 3 rakibine göre hem vergi dezavantajı var hemde şahsen ben tercih etmezdim. -
Clio III RS 2,0 motorlu atmosferik motorlu 200 HP'lik araç. OPC 1.6 180 HP değil mi. En güçlüsü nasıl Corsa oluyor. -
clio rs 190 hp olması lazım corsa opc ise 192 hp. 180lik makina astra gtc de kullanılıyor. -
Clio III RS 200 HP yazıyordu sitesinde. -
evet bende şu anda almanca kaynaklarda öyle gördüm.. yazın bir dergide cooper corsa ve clionun testi çıkmıştı o zaman 190 hp olarak yazıyordu. ya evo ya da car dergisi emin değilim. 1. coopers çıkmıştı performansta ikinci corsa opcydi. test ingilterede yapılmıştı yani corsa vauxhalldu. o testten sonra ki tarihlerde corsa opc nürburgringde sınıfının tur rekorunu kırdı. demekki clio 3 te tekrar elden geçmiş belkide 190 hpden 200 hp ye çıkartılmış. yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim ama tercih sıram gene cooper s corsa opc pug 207 rc olurdu.
Benzer içerikler
- mapa baskı balata yorumları
- clio 5 tesla ekran şifresi
- lastik ömrü kaç km
- broadway gte ne demek
- clio 5 esp kapatma
- renault duster 2024 fiyat
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- renault kadjar en dolu modeli hangisi
- renault 2024 modelleri
- renault 2. el fabrika
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X