selamin aleyküm. Arkadaşlar bir yardıma ihtiyacım var. Volvo v50 2005 arac mevcut bende. 6 aydır kullanıyorum çok memnunum. Tek bir sorunum var araca aux ve Bluetooth yok aracımda. Söyle anlatayım aracımda mode düğmesi yok o kısımda cd düğmesi mevcut. Bende tek çözüm olarak cd değiştireyim dedim ilanda gördüm Ankara’dan bir tane mode tuşu olan araçtan cd aldım. Yani aldığım cihazda aux mevcut ama şimdi şöyle bir sorunum var soketler aynı ama aldığım araçta la benim araca giren kablo sayısı farklı. Benim kendi aracımda soket dolu. Gelen CD nin takildigi araçta 2 kablo girmiş Söke’te. Orjinal haliyle soketi takıyorum CD ye ama aux seçeneğini göremiyorum ve ses ayarı yapamıyorum ses düğmesini çevirdiğim de hiç işaret falan çıkmıyor. Soketin fotosunu da atacagim buraya. Sözün kısası ben aracıma aux çıkışı yapmak istiyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olacak arkadaşlar varsa eğer yorumunuzu bekliyorum.ilk foto Ankara’da aldığım arabanın soketi ikinci benim kendi aracımin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim