Şimdi Ara

FORD FOCUS GHİA 2005-2006 (KULLANICI YORUMLARI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
52.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 25-26.000 BÜTÇEM VAR BU ARABAYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
    BU BÜTÇEYE TEMİZİ BULUNURMU ?
    ARABA NASILDIR ?
    DİZELİ Mİ BENZİNLİSİMİ DAHA İYİ ?
    ARABAYLA İLGİLİ HER YORUMA AÇIĞIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• Yapay Zekanın Yanıtı

FORD FOCUS GHİA 2005-2006: Kullanıcı Yorumları

2005-2006 yılları arasında üretilen Ford Focus Ghia, şık tasarımı ve etkileyici performansıyla kullanıcıların beğenisini toplamıştır. İşte bu model hakkında kullanıcıların paylaştığı bazı yorumlar:

Ford Focus Ghia'nın 2005 modeli, modern ve dinamik dış görünümüyle dikkat çekiyor. Kullanıcılar, aracın aerodinamik hatlarının ve geniş iç mekanının konforlu bir sürüş deneyimi sunduğunu ifade ediyor.

2006 Ford Focus Ghia, önceki modeline göre daha da gelişmiş özellikler sunuyor. Yenilenen motor seçeneği, daha yüksek performans ve yakıt verimliliği sağlıyor. Ayrıca, bu modelde bulunan son teknoloji güvenlik donanımları, kullanıcıların yolda kendilerini daha güvende hissetmelerine yardımcı oluyor.

Castle Focus kullanıcı yorumları, aracın yol tutuşu ve denge kontrolünün oldukça iyi olduğunu gösteriyor. Kullanıcılar, virajları alırken bile aracın kararlı kaldığını ve güvenli bir sürüş deneyimi sunduğunu belirtiyor.

Genel olarak, Ford Focus Ghia 2005-2006 modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılayan sağlam ve güvenilir araçlardır. Şık tasarımı, etkileyici performansı ve gelişmiş özellikleri sayesinde kullanıcılar arasında popülerliğini sürdürmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ??????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

??????
    Madem 2005-06 model bakıyorsunuz, ben olsam 2004-05 model ilk kasa Focus 1.6 Ghia bakardım.

İlk kasa Focus, ikinci kasadan daha güzeldi bence. İkinci kasa makyajlanınca toparlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Madem 2005-06 model bakıyorsunuz, ben olsam 2004-05 model ilk kasa Focus 1.6 Ghia bakardım.

İlk kasa Focus, ikinci kasadan daha güzeldi bence. İkinci kasa makyajlanınca toparlandı.

makyajlanınca toparlandı derken hocam ?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Focus forumuna bakman daha iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Focus forumuna bakman daha iyi olur bence

Alıntıları Göster
    dizel alacaksanız, az km'li collection bulabilirsiniz. ghia da bulunur ama titiz olmanız gerekir biraz.

benzinli istiyorsanız ghia da alabilirsiniz, az km'li. ama dizel tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Hocam zevk meselesi tabi ama Focus2'nin makyajsız halinin tasarımı oldukça kaba duruyor. Focus1 ondan daha şık bir tasarıma sahip.

Aynı şekilde Focus1'in iç mekan işçilik ve malzeme kalitesi de Focus2'den daha iyi.

Focus2 ilk çıktığında Focus1 sahibi ve hayranı herkeste büyük hayal kırıklığı yaratmıştı zamanında.

Ama Focus2 1.6Ghia'nın da Sony müzik sistemi, Cruise Control gibi donanım artıları var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam zevk meselesi tabi ama Focus2'nin makyajsız halinin tasarımı oldukça kaba duruyor. Focus1 ondan daha şık bir tasarıma sahip.

Aynı şekilde Focus1'in iç mekan işçilik ve malzeme kalitesi de Focus2'den daha iyi.

Focus2 ilk çıktığında Focus1 sahibi ve hayranı herkeste büyük hayal kırıklığı yaratmıştı zamanında.

Ama Focus2 1.6Ghia'nın da Sony müzik sistemi, Cruise Control gibi donanım artıları var.

Alıntıları Göster
    başka yardımcı olcak olan

• quote:

başka yardımcı olcak olan

Alıntıları Göster
    25-26 bine temiz focus tdci ghia bulamazsınız. benzinli belki...
    almışken dizel alın. limiti 29-30lara çıkartmanız lazım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: style_cool

benzinli bulunmazmı acaba 2005 felan ... dizel mi benzinlimi daha iyi bilmiyorum birde yakıt tüketimi nasıl acaba bu aracın
  • bilen yokmu ya hiç güncel verileri öğrenmek istiyorum ne kadar yakar bi ford focus 2 ler (2005-2006)
  • Bende 2007 si var. Lpgsiz 1 yıl dayanabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karavana_Sam52

Bende 2007 si var. Lpgsiz 1 yıl dayanabildim.
    pişmanda ettirmez, zarar da ettirmez çekinmeden al iyi arabadır. dizeli o fiyatlara zor, lpg ile uyumu iyidir, al memnun kalırsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: style_cool

benzinli bulunmazmı acaba 2005 felan ... dizel mi benzinlimi daha iyi bilmiyorum birde yakıt tüketimi nasıl acaba bu aracın

arkadaşım satıyor 2005 lpgli 1.4 comfort modeli 20 ye bırakacak galiba
  • Halamda 2006 1.6 Otomatik Ghia var,bilgisayar da 14-15 litre yazıyor.Lpg takmayacaksanız almayın.Geçen depoyu fulledik,200 liradan fazla aldı,285 km yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Halamda 2006 1.6 Otomatik Ghia var,bilgisayar da 14-15 litre yazıyor.Lpg takmayacaksanız almayın.Geçen depoyu fulledik,200 liradan fazla aldı,285 km yapmış.
    arkadaşlar 26000tl bütçem var focus 1.6 ghia yeni kasa arıyorum otomatik tavsiyelerinizi bekliyorum saygılarımla........
  • 2007 model manueli var annemde ortalama yakit 11 litre gozukuyor. Lpg yok.

Ses yalitimi cok zayif uzun yol yaparsaniz bas agrisi yapar, arabaniza binenler cam mi acik falan diye sorabilir ama buna karsi sony ses sistemi var muzigin sesini sonuna kadar acip gidebilirsiniz. Yol tutusu cok iyidir ama konforsuzdur direksiyonu agir, debriyaji sert:)

Cift yonlu dijital klimasi var, cruise control var, bahsettigim gibi sony muzik sistemi var vs vs donanim sikintisi cektirmeyecek bir arac bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

2007 model manueli var annemde ortalama yakit 11 litre gozukuyor. Lpg yok.

Ses yalitimi cok zayif uzun yol yaparsaniz bas agrisi yapar, arabaniza binenler cam mi acik falan diye sorabilir ama buna karsi sony ses sistemi var muzigin sesini sonuna kadar acip gidebilirsiniz. Yol tutusu cok iyidir ama konforsuzdur direksiyonu agir, debriyaji sert:)

Cift yonlu dijital klimasi var, cruise control var, bahsettigim gibi sony muzik sistemi var vs vs donanim sikintisi cektirmeyecek bir arac bence.
    sayın beamer öncelikle verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim .ben kesinlikle otomatik düşünüyorum hayırlısı bakalım ne çıkarsa bahtımıza acelem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: buhari73

sayın beamer öncelikle verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim .ben kesinlikle otomatik düşünüyorum hayırlısı bakalım ne çıkarsa bahtımıza acelem yok

Alıntıları Göster
    ST Ön Tanpon, Marşpiyel, Spoyler ve Arka Tampon nerden bulabilirim aracım 2005 1.6 ghia hb modelıdır yardım...................

• quote:

Orijinalden alıntı: buhari73

ST Ön Tanpon, Marşpiyel, Spoyler ve Arka Tampon nerden bulabilirim aracım 2005 1.6 ghia hb modelıdır yardım...................

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-dizel-focus-chia-127984589/detay

Sizce alınır mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.