Şimdi Ara

FORD FOCUS GHİA 2005-2006 (KULLANICI YORUMLARI ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
53.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MySun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-dizel-focus-chia-127984589/detay

Sizce alınır mı?

ben plakasını kapatılan aracın sahibiyle prensip olarak herhangi bir iletişim kurmuyorum, mutlaka vardır bir hinlik. bakmayın bence.
  • 2 adet hasar kaydı varmış
    1. sol kapılar ve arka çamurluk boyanmış 4bin lira civarı
    2. karter alt tarafta birşeyler olmuş oda ayrıntılı bilmiyor.

150 binde ağır bakım yapılmış serviste geçen sene, 1 senedir bende yetkili servise götürmedim ben diyor.
  • ARKADAŞLAR BENİM 30-31 BİN KADAR BİR BÜTÇEM VAR. 2005 MODEL BİR TANE GHİA BULDUM 140.000 DE. ÖNERİR MİSİNİZ. BENDE ACCENT ERA VARDI. Bİ TREND FOCUS KULLANDIM 2006 MODEL VE ARABAYA HAYRAN KALDIM. DİREK ARABAMI SATIŞA ÇIKARTTIM. ŞUAN SATILMAK ÜZERE. ÜSTÜNE 3 VEYA 4 KOYUP GHİA ALMAYI PLANLADIM. 2005 MODEL TAVSİYE EDER MİSİNİZ. MANUEL DİZEL.
  • Teyzemde 320 k km 2006 tdci ghia modeli var. Motoru oldukça güçlü 180-190 a cruise control yapabilirisniz. Tüketim olaraksa pek verimli değil. Ort. 7.8 litreydi ş.içi-ş.dışı karışık bence fazla benzinli avensisimizin 9.1 litre. Tabi bunda arabanın bakımsız ve yetkili serviste bakımlarının yapılmamasının rolü ne derecedir o konuda bir fikrim yok ama yakıt tüketimi önceliğiniz ise başka araçlara yönelmenizi öneririm. Onun dışında donanım olarak ghia gerçek ful+ful bemim gözümde envai çeşit donanım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.