Arkadaşlar merhaba 2-3 aydır ikinci el araç bakıp duruyorum. Baktıkça fiyatlar da artıyor. Sıfır mı ikinci el mi karar veremedim. Birinci seçenek 640-670 civarı bi fiyatla 2020 model clio 1.3 tce icon paket İkinci seçenek opel corsa 1.2T ultimate paket. Opel için şuan için liste fiyatı 755bin ama araç yok. Satış temsilcisi mart nisan ayından önce gelmez diyor. Adımı yazdırdım bekliyorum. O zamana fiyatı da 800e yaklaşır hatta geçebilir bile kestiremiyorum. Clio =atik, 240nm tork 130hp +ön konsolu daha hoşuma gitti +bagaj hacmi daha çok +fiyatı 100k aşağı -2020 model, ikinci el Corsa =atik, 230nm tork 130hp +cam tavan var +2023 model sıfır -fiyat 100k yukarı (değişebilir) -ne zaman geleceği belli değil Sıfır alırsam bütçemi baya zorlamış olucam. Ama ikinci el clioya da bu para verilir mi kararsızım siz ne yapardınız. |
Clio icon 130hp vs Opel corsa ultimate 130hp
-
-
Corsa çok mantıklı değil , 1-2 ay sonra corsanin fiyatları ne olur Allah bilir . Yeriniz de olsam hiç beklemem ikinci el alabildigim en iyi aracı alırdım . Skoda scalaya da bakın . -
Scala premium paketlere baktım da 2020leri 720den başlıyo ağır hasar kaydı olmayanı. Araç güzel ama pahalı sanki
-
Scala C segmenti hocam. Clio, Corsa dan falan bir üst segment . Bütçenizi aşıyorsa fabia da bakabilirsiniz. Ama araç almak için asla beklemeyin. Bulduğunuz aracı alın . Neredeyse her hafta zam geliyor.
-
Okadar çıkmışken 360 kameralı rs paket clio alın bari -
Rsline ın icodan kozmetik dışında bi farkı yok. O fiyat farkına değmez. 1.0tce motorlu olanları diyorsanız onları zaten eledim.
-
Konuya herkes alakasız cevaplar vermiş. Bende kendimi tutamadım cevap veriyorum .
Megane Hb alın -
Dikkat et yanlız icon olup kamera olmayan bi ton araç var -
İkiside güzel araçlar, Clio da çift kavrama olduğu için bir tık daha hızlıdır. Sağlamlık olarakta eat8 daha iyidir tabiki. Bence iki araçta üzmeyecek araçlardır, Clio biraz daha geniş Corsaya göre. Corsada da Cam tavan olduğu içinde içerisi ferah oluyor. Kendim Corsa Elegance kullanıyorum, arkadaşta da 1.0 Touch Clio 5 vardı. Onuda kullandım, bana kalitesiz gelmişti içi. Clio nun sürüşü hoşuma gitmemişti. İkisini deneyip karar verebilirseniz daha iyi olur bence.
-
Eat8' den dolayı Corsa'yı ilk planda düşünürdüm. Ancak herhangi bir kaza sonrasında Opel' de yedek parça tedariği sıkıntılı olabiliyormuş. O nedenle Clio 5' de daha mantıklı bir seçenek olabilir -
Corsalar kalitesiz clionun sıfırı yok bu şartlarda başka araçlara yönelmenizi tavsiye ederim yeni opeller ciddi can sıkabiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X