Şimdi Ara

Clio3 için lpg tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aralık 2006 tarihinde sıfır model bir Renault Clio III HB 1.2 16V model bir araç satın aldım. Bugüne kadar aracım üzerinde herhangi bir değişiklik ve muayene gerçekleşmedi.
    Ancak; artık lpg dönüşümü yapma zamanının geldiğini düşünüyorum. Bunun için birkaç tane dönüşüm firmasıyla görüştüm. Yakında marka ve usta tercihimi yapıp dönüşüm yapılmak üzere aracımı ustama teslim edeceğim. Aslında benim kafamı karıştıran önemli nokta burada başlıyor.
    İlk olarak hangi dönüşüm kitlerini kullanıyorsunuz, ne derece memnunsunuz? Tasarrufunuz yüzde kaçlarda?
    Aracımın muayeneleri geldiği için hangi sıra ile işlemlerimi yaptırmalıyım.
    LPG dönüşümü, Ruhsata işlenmesi, Ruhsattaki rehinin kaldırılması, Araç ve egzoz muayenesi, sigorta yapılması.
    Bunların tamamı aynı dönemde gerçekleşecek ve hangi sırayı ve yolu tercih edeceğim konusunda bilgi sahibi değilim.
    Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla!

• lpg taktırma..arabana yazık...
  • slm
    benimde clio 3 1.2 16v aracım var yaklasık 3ay kadar once landi renzo marka sıralı sistem taktırdım ılk baslarda ayar oturana kadar cok ugrasdım sımdı ıse yol bılgısayarında yakdıgım toplam benzın lt sının yaklasık %20 fazlasını yakıyorum buda s.ıcı ve dısı fark edıyor ortalama 100km de 7.6lt yaksa 9,5-10 lt arası gaz yakıyorum bu deger normal mı tam bılmıyorum fakat sımdılık memnunum.
    eger tüp taktıran arkadaslar da yakıt oranlarını yazarsa bende bir degerlendirme yapabılırım.
  • 3 yıldan sonra benzin artık canıma okumaya başladı. O yüzden lpg dönüşümü konusunda kararlıyım. Benim tek çekincem bizim clio3'lere daha önce takan usta bulamamış olmam.
    Arabama daha ne kadar yazık olabilirki, ben aracımı 23500tlye almıştım oysa şimdiki değeri 18000tlye zor satarım. Bence öyle bir durumda tercih nedeni bile olabilir diye düşünüyorum üzerinde lpg dönüşümünün yapılmış olması.
    Yinede marka tavsiyelerine ihtiyacım var.
  • Aşağıda verdiğim iletişim bilgileri ile temasa geçiniz size hangi konularda yardımcı olabilecekleri, referansları ve iş sırası konusunda açıklayıcı bilgiler vereceklerdir.
    Selamlarımı iletiniz

BALIKESİR ERASLAN OTOMOTİV İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
    İzmir yolu üzeri 3. km Çayırhisar mevkii Ordu
    Donatım Okulu karşısı
    0 266 221 88 90 0 266 221 88 93 MUSTAFA TEZGER

BALIKESİR TINAZ OTOMOTİV A.Ş. İzmir Yolu 3. Km. BALIKESİR 0 266 221 53 60 0 266 221 53 65 SELİM BAYRAK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.