Şimdi Ara

clix2 yardımmm!!! ACİLLL lütfen bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iriver clix yada clix2 de mp3 leri folderlarda gorebilme özellıgı (tree folder) var mı?
    id3 taglerıne gore gruplansın ıstemıyorum
    cowonlar dışında boyle bır pmp secenegım var mı ?

bilgisi olan yazsın lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brom -- 7 Aralık 2007; 0:32:12 >

• beyler bilgisi olan varsa yazsın lutfen,ona gore alıcam aleti
  • Ben başka birşey sormak isterim size; acaba nereden almayı planlıyorsunuz? Bende almayı düşünüyorumda.
  • Evet bahsettiğiniz özellik var.
  • ben amazon dan aldırtıcam arkadaşıma amerıkadan gelıcekte
    youtube dakı ıncelemerı ızledım,orada hem artıst genre album olarak kategorılenmıs mp3ler
    ben mp3lerı bılgısayarda tuttugum gıbı klasor klasor gormek ıstıyorum da..
    adı nedır bu ozellıgın,nereden gorebılırım??

bı arkadasın fotograf cekme şansı varsa harıka olurdu
  • bu arada cıddı ciddi almayı dusunuyorum fakat ekranın kolayca cızılmesınden korkuyorum
    bı baska endısemde alet cebımızdeyken yada tek elleyken rahat kontrol edılememesı,sonucta tuslar cok ayrı noktalarda,ekrana bakmadan yada tek elle kontrol etmek bıraz zor olsa gerek ?
    kısayol tuslara atanabılıyo mu cowond2 dekı gıbı ?
  • beyler amazon a baktım oradan aldırtıcam arkadaşıma
    3 ayrı clix 2 fıyatı var ben anlamadım

1. iRiver 1CLIX4B 4GB clix MP3 Player GEN2 Buy new: $168.99

2. iRiver Clix Rhapsody 4GB Digital Music and Video Player Buy new: $189.99 Click to see price

3. Iriver Clix2 Clix 4gb (U20) - 2nd Generation - Portable Multimedia Player (Black) Buy new: $189.99

3ude aynı alet gıbı gozukuo rhapsody nın ne farkı var anlamadım.amazon da iriver clix diye aratırsanız sızde göruceksınız..
    lütfen yardım eder misiniz aradaki farkı anlayamadım.yarına sipariş verdirtmek istiyorum arkadas amerıkadan gelicek,anca gelir o ayrılana kadar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın amerikadan gelecekse neden iriver ın kendi sitesinden almıyorsun ki...
    adresini verirsen ayagına kadar götürüyor onlar da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: phobias

arkadaşın amerikadan gelecekse neden iriver ın kendi sitesinden almıyorsun ki...
    adresini verirsen ayagına kadar götürüyor onlar da...

Orada 20-25 dolar daha pahalı çünkü. Bildiğim kadarıyla amazon.com'da standard 4GB stoku tükenmiş. Ben bhphotovideo.com'dan almayı düşünüyorum. Fiyatı aynı.
  • Arkadaşlar ben şu anda Creative Zen 4GB'ı ciddi ciddi almayı düşünüyorum fakat halen Iriver clix2 kafamı karıştırmaya devam ediyor; birde Cowon var. Sizce Creative alarak hata yapmış mı olurum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge980

Arkadaşlar ben şu anda Creative Zen 4GB'ı ciddi ciddi almayı düşünüyorum fakat halen Iriver clix2 kafamı karıştırmaya devam ediyor; birde Cowon var. Sizce Creative alarak hata yapmış mı olurum?

bütçene bağlı...
    eğer alabilme imkanın varken almıyorsan hata etmiş olmazsın ama yazık etmiş olursun bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: phobias

quote:

Orjinalden alıntı: judge980

Arkadaşlar ben şu anda Creative Zen 4GB'ı ciddi ciddi almayı düşünüyorum fakat halen Iriver clix2 kafamı karıştırmaya devam ediyor; birde Cowon var. Sizce Creative alarak hata yapmış mı olurum?

bütçene bağlı...
    eğer alabilme imkanın varken almıyorsan hata etmiş olmazsın ama yazık etmiş olursun bence...

Phobias senin mp3 işin ne oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter
    Phobias senin mp3 işin ne oldu?

sabırla gelmesini bekliyorum...
    4 aralıkta amerikadaki arkadaşımın eline ulaştı...
    şimdi arkadaşımın dönmesini bekliyorum...
    17-18 Aralık gibi dönecek bir aksilik olmazsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.