Şimdi Ara

Clock of reincarnation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Item malda satılan bu itemin tam anlamıyla fonksiyonunu bilen ve kullanan var mı?

Anladığım kadarıyla pet'in kira süresini 4 hafta daha uzatıyor yaklaşık yarı fiyatına.

Maymun/sincap süresi bitmeden mi yoksa bitince mi kullanılabiliyor?

Clock of reincarnation

• Evet maynun, sincap, white tiger zamanını yükseltmek için kullanılıyor

Sanırım pet süresinin bitimini beklemene gerek yok bunun için sürene ilave ediliyor biliyorum ben

Mesela 1 hafta varsa pet in kullanım süresinin dolmasına bu aleti kullandın mı 5 haftaya çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Evet maynun, sincap, white tiger zamanını yükseltmek için kullanılıyor

Sanırım pet süresinin bitimini beklemene gerek yok bunun için sürene ilave ediliyor biliyorum ben

Mesela 1 hafta varsa pet in kullanım süresinin dolmasına bu aleti kullandın mı 5 haftaya çıkıyor.

white wolf da zaman yok birkere alındığı zaman, süresiz kullanılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stone

ßittikten Sonra kuLLanman Gerek eğer Süresi Varsa ßoşaGider. Maymun Veya Sincap'ın Süresi ßittiğinde inv.'de Scroll hâlinde ßekLe (Wolf'lar öLdüğünde oLduğu gißi ) Saati Alıp Sağ tıklayıp onun üzerinde kullandığında 4 hafta uzatırsın, LİMİT 4 HAFTA Süresi ßitmeden kullandığında olan süre ßoşa gider....

Arkadaşım kaç kere kullandında sallıyorsun yanlış yönlendirme insanları.Bizzat ben kullandım atıyorum 5 gün kalmış maymun'un bitmesine bunu kullandığın taktirde 28+5 olur.Rahatça istediğin zaman kullanabilirsin.
  • Cevaplar için teşekkür ederim.

Şirket grrafik detayları, karakter modellemede gösterdiği başarı ve özeni dökümantasyon/destek bölümünde de gösterse. Bir çok itemin kullanım ve geliştirme tekniği playerlar için tahmin ve pratikten öteye gitmeyen bir muamma (Bkz. alchemy formülasyon)
  • Oha abi yaa ne cümle bu okuyana kadar imanım gevredi war yaa sen bu cümleyi yazıp bitirmek için kaç kitap yedin

Bide bunun İngilizcesini yazıp silkroad yetkililerine göndersen herifler seni tercüman die admin yapar alimallah....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HioNeTaCKo -- 28 Eylül 2006; 10:36:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.