Şimdi Ara

Clone 800 HD SE DVB-S2 sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aşağıdaki adreste 800 HD SE DVB-S2 fiyatı uygun gibi görünüyor (213.usd)
    ancak acaba güvenilir mi birde daha çok yeni bir cihaz ama stabilmidir acaba bu klonlar.

Kargo da çok pahalı görünüyor ama China port vs gibi alternatiflerle olsa daha uygun olur sanırım,
    (mesaj gönderdim cevap gelince bildiririm)

http://www.aliexpress.com/fm-store/100750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msenoz -- 25 Haziran 2011; 1:46:20 >

• bende almayı düşünüyorum ama yazışamıyorum ingilizce yok garibanlık naparsın fransızca olsa hallederdik ama neyse takipteyim
  • merhaba ben aşağıdaki satıcıdan demin sipariş ettim DHL kargo ile 281 dolara patladı iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum bakalım gelince anlarız :)

http://www.aliexpress.com/store/802066/210320191-467528278/2011-free-shipping-800hd-SE-receiver-800-hd-SE-satellite-receiver-800-hd-SE-cccam-sharing.html
  • Öncelikle hayırlı olsun ama keşke DHL yerine china post tercih etseydiniz çıkabilecek masrafları minimize etmek için.

DHL, UPS gibi özel kargolarda çok masraf çıkıyor diyorlar çünkü,
    çindeki bir satıcıyla konuştum onlar bile, sizin ülkenizde sorun yaşamamak için china post tercih edin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msenoz

Öncelikle hayırlı olsun ama keşke DHL yerine china post tercih etseydiniz çıkabilecek masrafları minimize etmek için.

DHL, UPS gibi özel kargolarda çok masraf çıkıyor diyorlar çünkü,
    çindeki bir satıcıyla konuştum onlar bile, sizin ülkenizde sorun yaşamamak için china post tercih edin diyor.

Merhaba bende tam tersine ups ve fedex ile başarılı alışverişler yaşadım. Hiç gümrüğe takılmadan sorunsuzca kapıma geldi ürünlerim.Hemde hızlı geldiler.

Tam tersine ptt ile gelecek olan ürünlerimden aylardır hala haber alamıyorum. Tamamen ayrı siparişler olan 3 parfüm bir 3 boyutlu gözlük ve korse gibi çeşitli ürünlerim hala kayıplar :(
    Bende ptt ye güvenemediğim için DHL yi tercih ettim.

• forumda alan arkadasların aldıkları satıcılardan faydalanmak en ıyısı denenmısler en azından cıhaz kalıtelerıde bellı
  • hala Türkiyede satan bir yer çıkmadı acaba firmalar uyuyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

hala Türkiyede satan bir yer çıkmadı acaba firmalar uyuyor mu

muhtemelen onlada bır seylerın bıraz oturmasını beklıyor ve bu arada ıhaz denıyorlardır .
  • çok istiyorum almayı ama hiç anlamam transfer işlerinden kafayı yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100708

çok istiyorum almayı ama hiç anlamam transfer işlerinden kafayı yicem

Cevrenızde ıngılızce bılen veya bu işlerden az anlayan bırılerı varsa yeterlı olur
  • Hadin hayirlisi bakalim
    bende son versiyon ve turk arkadaslarimizinda memnun kaldigi bir saticidan aldim.
    ilk cinden aldigim birsey olucak.
    odemeyi paypal ile yaptim.
    Ha birde ucretsiz kargo toplamda bana 181 euroya mal oldu.
    http://us.aliexpress.com/snapshot/101974766.html?isRedirect=false
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

hala Türkiyede satan bir yer çıkmadı acaba firmalar uyuyor mu

Ellerindeki DM800HD stoklarının tükenmesini bekliyorlardır.
  • çinden siparişi verdik hayırlısı bakalım inş kazasız belasız ulaşır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.