Şimdi Ara

close

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan.cakir -- 29 Ağustos 2014; 17:36:00 >

• outled derken refurbished ürün mü sıfır mı? gtx780m her türlü gtx870m den daha iyi ve daha serin çalışan bir kart

not: bu arada başlığı düzeltmeni öneririm, açtığın her başlıkta acillll yazıyor 3 ay sonra açtığın konu yeniden acil olmuş O.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutcan -- 28 Ağustos 2014; 23:31:51 >
  • armutcan A kullanıcısına yanıt
    evet sıfır. daha öncede acil diye konu acmıstım evet bazı nedenlerden dolayı alamadım şimdi para hazır bu hafta alıcam inş ama 780 mi 870 mi karar veremedim çünkü 870 güncellemelerle felan öne geçecekmiş gibi bazı konulardan bilgi aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI icin link atabilir misin eger alicagin yerin internet sitesi varsa? Yoksa ozellikleri tam yazip fiyat yazabilir misin? 4binTL ust limitle GT70 780m 3x128 ssd nerden nasil buldun bilmiyorum ama bana fazlasiyla kelepir geldi,onu alip sonra 5bintl ye satabilirsin bile

• hasan.cakir H kullanıcısına yanıt
    Bilgi aldigin konulari burada link ile paylasirsan biz de nemalaniriz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan.cakir

evet sıfır. daha öncede acil diye konu acmıstım evet bazı nedenlerden dolayı alamadım şimdi para hazır bu hafta alıcam inş ama 780 mi 870 mi karar veremedim çünkü 870 güncellemelerle felan öne geçecekmiş gibi bazı konulardan bilgi aldım

Kardesim en iyisi sen t5 al bir tane de 120gb ssd upgrade yap 3700 gibi bir rakama tekabul ediyor. Kalan paranla da kendine iskender ismarla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.