Şimdi Ara

Cloud Atlas (2012) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
4
Favori
13.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 GB'lık sürümde problem yok. Ses İngilizce bu arada.
  • İndirdim sonunda izleyelim bakalım.
  • Akşam izledim harika bir filmdi.
  • Filmi az önce izledim,

Film sürecinde hiç sıkılmadım. Uzun olmasına rağmen senaryo (veya hikayeler diyim) gayet içine alıyor.

Verdiğim zamana değdiğini düşünüyorum. Herkese hitap etmeyen bir film olduğu gerçek.

Son zamanlar sinemaya eskisi kadar elle tutulur yapımlar gelmediği için açlığımı bastırdı diyebilirim.

V For Vendetta şaheserinden sonra bu film de ilaç gibi geldi.

V For Vendetta sevenler bu filmi de beğeneceklerdir. Anladın sen onu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

İndirdim sonunda izleyelim bakalım.

Bakalım sende benim gibi tamamını anlamadan mı beğeneceksin.
  • Filmi nette bir siteden görüntüsü ve alt yazısı güzel olarak izledim. Paylaşım sanırım yasaktı isteyene özelden linkini verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 30 Aralık 2012; 20:31:15 >
  • Ağır spoiler var lütfen izlemeyenler açmasın.

Filmi yapan yönetmen belli ki sonunu açık bırakmış herkes kendince yorumlayabilir, fakat ; Bana göre filmin son sahnesinde japon kadına yargılanırken sorulan sorular bu düşüncemi kuvvetlendirdi. Orada cennet cehennem ölüm sonrası konuşuluyordu ve filmde genelde ölümü başka kapı olarak görüyorlardı öyle bir konuşma da geçti zaten. Son sahnede ise japon kadına cennet cehennem ile ilgili soru soruldu (tam hatırlayamıyorum diyalogları), kadınsa cennette olmak istesem sevdiğimi düşünürdüm sevdiğime gitmek isterdim gibi birşey söyledi ve bir sonraki sahnede denizci sevgilisiyle buluşuyordu (sevgilisi gene japon kadın)fakat; başka bir sahnede ise o japon kadın sevgilisiyle ayrılıyor(adam ölüyor),ve idam ediliyordu bir nevi cehennemi yaşıyordu. Bana biraz da konu olarak farklı zamanlarda yaşayıp farklı kapıları açıp kendi cennet ve cehennemimizi yaşıyoruz mesajı vermeye çalıştığı sonucunu çıkardım. Farklı zamanlardaki etkileşimlere de değindi film. Mesela kötü adam vardı hem şeytan hem kötü bakıcı hem de kiralık katildi. İnsanın içinde kötülük varsa heryerde farklı her zamanda ister kadın ister erkek olsun aynı hayatı yaşıyor.(aynı hayat derken hep kötü anlamında) Daha detaylı yorum yazmam için 2.kez izlemem gerek. Sizler ne düşünüyorsunuz sonu hakında nasıl yorumladınız, yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 30 Aralık 2012; 23:24:46 >

• Film yeni bitti çok hoşuma gitti bir kaç kaçırdığım nokta var ihtimalle yarın tekrar göz gezdirip editleyeceğim mesajı
  • TR Dublaj izlemek istiyorum bu film uzun soluklu oldugundanmıdır bilmem TR beklemek istiyorum Tahmini olarak Ne zaman Cıkar?
  • Muhteşem bir filmdi.
  • Biraz sabır istiyor fakat muhteşem bir filmdi. 8,5/10 puanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

İndirdim sonunda izleyelim bakalım.

Usta ses seda çıkmadı.
  • Bu yıl izlediğim en iyi filmdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik bir filmdir diye başladım filme ama lafımı ağzıma geri soktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Dandik bir filmdir diye başladım filme ama lafımı ağzıma geri soktu

Fena güldüm hocam. Allah'da seni güldürsün.
  • Güzel bir film ama bir V for Vandetta değil. Bu arada filmi 2 günde seyrettim Saat gece 3 gibi falan dayanamadım yarısında kapattım ertesi gün kaldığım yerden devam ettim
  • Film çok iyiydi. Aradai bağlantılarda çok güzel ve inceydi.
  • Film o kadar da anlaşılmayacak bir film değil, önceki mesajlarda söylemişler genel olarak yanlış düzene baş kaldıran doğru insanların cesareti vs. anlatılmış. Farklı zaman dilimlerindeki olayları aynı oyuncuların farklı karakterler olarak canlandırması çok farklı bir deneyimdi ve güzeldi. Her bir olaydan ayı bir film bile olurdu bu yüzden de film epey uzundu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Dandik bir filmdir diye başladım filme ama lafımı ağzıma geri soktu

• ben böyle memento tarzı enteresan filmleri gerçekten çok severim.bu da onun gibi sanırım , yorumlar falan gayet olumlu.
    ancak filmde gay aşkı geçiyor diyorlar.midemiz bulanmasın izlerken.sırf bu yüzden izleyip izlememek arasında kararsız kaldım , izlemeli miyim sizce
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.