Şimdi Ara

Cloud Nine pokemon benzeri bi oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DOWNLOAD Sitesine gitmek için TIKLA

Üye Olmak için TIKLA

oyun hakkında bi bilgim yok bende şuan download etmeye başladım umarım beğenirsiniz

oyun hakkıda görüşlerinizi bu konudan yapabilirsiniz iyi oyunlar D:

ve birkaç ss

oyundaki karakterlere burdan ulaşabilirsiniz TIKLA

birçok şey sitesinde mevcut buraya eklemeye gerek yok siteye girin ordan araştrın :D

• Pokemon yerine anime tarzı oyun yazsan daha oturaklı olur.
  • 2-3 kere bu oyun ve pokemonun aynı cümlede geçtiini duymuştum
  • Öncelikle herkese meraba. Bu oyun çok ilhimi çekti, FlyFF'tan sonra favorilerim listesine oturabilecek kapasitede gördüğüm için indirdim..
    Yaklaşık 6 saat sürdü. Sonra "CloudNine_install" isimli bir dosya geldi. Onun içindeki "Setup" dosyasını çalıştırdım. Yüklemeye başladı.
    Son kademe de yükleceği anda bir hata çıktı! İşte o hata için TIKLA!
    Bu çıktı.. Ne yapmam lazım?? Cevabınızı sabırla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Chucky -- 3 Ocak 2010; 8:53:50 >
  • onu bilemicem ama oyun cok güzel herkeze tavsiye ederim
  • bu oyun holic online.sadece ismini değiştirdiler yeni bir oyun değil yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

bu oyun holic online.sadece ismini değiştirdiler yeni bir oyun değil yani :)

holic2 sanırım Elluin senin bi rehber vardı galba Scions of fate miydi , holic miydi şuan yok mu ya güzel anime oyun sen buluyodun xD
  • İndirme ve yükleme aşamalarını resimlerle anlatabilir misiniz? msn adresim chaq_th@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

bu oyun holic online.sadece ismini değiştirdiler yeni bir oyun değil yani :)

holic2 sanırım Elluin senin bi rehber vardı galba Scions of fate miydi , holic miydi şuan yok mu ya güzel anime oyun sen buluyodun xD

Hem SoF hem Holic rehberim vardı benim. Bak şimdi yeni bi tane daha ekledim anime tarzında Grand Fantasia.gözat istersen
  • GF güzel değil bence. Arkadaşlar böyle türklerin egemen olduğu değil ama türklerinde olduğu bir anime oyun önerebilir misiniz?
  • Zamanın sadece ismini değiştirdiler demişim ama oyunun içeriğinde büyük değişiklikler yapılmış. Ayrıca Pokemonla alakası yok. Modlardan birinden rica etsem konuyu bana devredebilir mi? Şöyle güzel bir rehber hazırlamak istiyorum bu oyunla ilgili. İnsanların gözünden kaçmış anlaşılan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.