aynen yazdığınız gibi Cloudstream kendini geliştirmeye devam edecek. TR repoları yapanların domain gibi değişen adresleri..vs düzenlemesi lazım Cloudstream 4.5.2 ile durmayacak kendi gelişimini devam ettirecek. önemli olan TR repolarla ilgilenenler bazı film siteleri erişime kapatılıyor Domain değişiyor..vs siteler kapandıkça yenilerinin hemen eklenmesi lazım |
Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (15. sayfa)

-
-
Teknik bir konu, bilmediğimiz ayrıntılar var
Ben 4.5.2'de kalacağım. İnat Box'ın apk'si var açıp kullanıyorum
Cloudstream'de benim için önemli olan film siteleri
HdFilmcehennemi,FilmMakinesi,Webteİzle,FilmModu,jetfilmizle,kult filmler,HdFilmizle,FullHdfilm izlesene...vs
şu sitelerdeki toplam film ve içerik arşivini hiçbir platformda bulamazsın. Bütün paralı platformları topla, bu içeriklerin çeyreği etmez
Şimdi 1995 tarihli Öldüren büyü yabancı filmini izliyorum hiçbir paralı platformda bulamazsın
sosyal medyada bir film görüyorum,Cloudstreamde aratıp %90 95 oranında buluyorum %90 oranında Türkçe dublaj %80-90 oranında 1080p
Cloudstream büyük nimet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 7 Nisan 2025; 19:2:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
sırayla manuel olarak kurulmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Destek bitti o yüzden
bu repo adresi çalışıyor. tüm eklentiler kuruluyor. hata alanlar bu adresten indirebilir.
https://raw.githubusercontent.com/feroxx/Kekik-cloudstream/refs/heads/builds/repo.json
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 9 Nisan 2025; 16:28:3 > -
Latte diye de bir repo var ona da bakın.
-
repo adına keyiflerolsun mu yazıyoruz
-
DİREK URL ADRESİ GİR BEN ÖYLE. YAPTIM KISAYOLU NEDİR BİLMİYORUM
https://raw.githubusercontent.com/feroxx/Kekik-cloudstream/refs/heads/builds/repo.json
-
deneyeyim sağ ol hocam
-
KekikAkademi url kısmına bunu yazman yetiyor. Url yazmana gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: youssouf1995
KekikAkademi url kısmına bunu yazman yetiyor. Url yazmana gerek yoksenin verdiğin kısayoldaki repo çalışmıyor. yeni url adresini yazdım ama kısayolu nedir bilmiyorum
-
cloudstrem zaman israfı çoğu film açmıyor eski dandik şeyler.rec tv yükleyin yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İroni yapıyorsun
Nikstream yüklüyse doğru söylüyor olabilir açılmıyor filmler bende kekikdevamda var oraya geçtim
pre-release sürümü kurdum. nikstream ile sorunsuz çalışıyor.
-
ben güncelleme yapmadım nikstream o yüzden mi çalışmıyor
-
Bende hem kekikdevam hem nikstream var
Sitelerin tamamına yakını açılıyor hergün tr dublaj film izliyorum
Ayrıca Cloudstream ile Rectv bir mi?
Cloudstream'da Rectv dahil 15-20 film sitesi var.
Arşivin,içeriklerin büyüklüğünü sen düşün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 10 Nisan 2025; 10:0:59 >
Güncel sürüm değil geliştirme aşamasındaki ön deneme sürümü var . İkonu da farklı kırmızı renkli onu yükledim. Diğeriyle aynı anda da yüklenip kullanılabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X