Şimdi Ara

Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
59
Favori
53.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Telefona yüklemek zaten mantıklı değil bence de küçücük ekranda izlemek güzel olmaz he kiminizi minicik ekranda açmış izliyor şaşırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Nisan 2025; 19:45:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içine illa argo sokacaksın

bunlar sevabına çalışıyor de itlik mitlik vs niye sokuyorsun amaç nedir argo içermeyen cümle kuramıyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Nisan 2025; 19:44:41 >
  • Bir daha bana mesaj yazma kardeş açık kaynağın sen çok biliyorsun erkekliği git başka yerde yap bana da bir daha mesaj yazma korkup niye engelledin bari cevap verseydik hem yaz hem de cevap vermesin diye engelle ne güzel uslüp bu kadar kişi yanlış bi sen doğrusun sen telefonuna yükle kardeş hatta tüm tanıdıklarının telefonuna yükle ben yüklemiyorum

artık kelimelerini dikkatli seçmişsin ilerleme var sende

Ne güzel cevap yaz sonra engelle kaç. Korkmana gerek yok ben mesajda argo kullanılmasını etik bulmuyorum argo kullanılacaksa yüz yüze kullanılmasını daha etik buluyorum ve tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Nisan 2025; 18:41:12 >
  • Merhaba rica etsem Cloudstream için tüm türkçe repolari yazarmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olmazsaolmasinbananeamk -- 16 Nisan 2025; 23:33:57 >
  • Merhaba,

Cloudstream yüklediğimde Netflix uygulaması da yüklendi. Buradaki Netflix kullansam , bilgisayar ,tablet gibi mi görür yoksa Netflix uygulaması ile aynı mıdır, fikri olan var mı acaba?

sağlıcakla

• ring R kullanıcısına yanıt

Github sayfasından orijinal APK dosyasını kurunca böyle bir şey olmuyor. Başka bir kaynaktan indirip kurmuşsanız muhtemelen modlanmış APK'dır ve tehlikelidir. Bir uygulama kurulunca başka bir uygulama kurulmaması gerekir.

• Github dan indireceğim apk dosyasını Netflix orijinal uygulama olarak mı görür yoksa bilgisayar, tablet olarak mı?
    Modlanmış apk indirmeden şu ana kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende netflix yüklenmedi

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın yanlış bilgi oldu. Cloudstream ile yüklenmemiş, kumandadaki Netflix tuşuna basınca yüklenme isteği çıkıyor, Cloudstream ile glmiş olabileceğini düşündüm.

Anladım hocam çünkü ben bir kaç kez silip yükledim bende yüklenmemişti

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Netflix' i sağlam bir yerden apk olarak yüklediğimizde Netflix paylaşımında android cihaz olarak mı görünüyor , onu merak etmiştim. Bilgisayar vs yerine indirdiğimiz apk üzerinden andriod medya oynatıcı ile seyredebilir miyiz, sorun çıkarır mı acaba, deneyen var mı ki?

netflix aboneliğim var ama onu akılı tvden kullanıyorum bu şekilde belki tv olarak görmeme olasılığı var dediğiniz gibi hiç araştırmadım

Ne yapmaya çalıştığınızı gerçekten anlamadım, kumandada Netflix tuşu varsa cihaz lisanslıdır zaten, store’dan indirmeyip neden apk olarak kurmaya çalışıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.