Şimdi Ara

Cloudstream Ücretsiz Film Dizi Canlı Yayın Tüm Platformlar İndir İzle (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
24
Favori
36.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç gündür problem yok gibi.

• uzunmu sürüyor?yeni güncelleme bulundu yazısı çıktı güncelle dedim ekran öyle bekliyor🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

Ben Rec tv'yi kendi apk'sinden izliyorum ama hergün Cloudstream üzerinden açıp bakıyordum bazen gidiyor ama hemen geliyor

Cloudstream'de film izliyorum nazar değmesin çok stabil. Hdfilm cehenneminde bulamadığım filmi filmmodunda, onda bulamadığımı webteizle.com'da buluyorum. Ulaşmak istediğim filmlerin %90'ına ulaşıyorum. Ulaşamazsam CİNEMA HD STABLE ve filmi açabiliyorsa Stremio'ya bakıyorum. Güncel filmler hdfilmcehennemi,filmmakinesi,jetfilmizle,superfilmgeldi,webteizle'nin ana sayfasına düşüyor. Yeni film varsa bu ana sayfalara bakıyorum

Dizi izlemiyorum çok ilgimi çeken bir dizi olursa izlerim birkaç dizi izledim bitirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Birkaç defa deneyin

Uygulamayı kapatıp açın sürüm güncellenecek

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Ben netflixe de aboneyim ama bazı eski filmleri izlemek istediğimde orada bulamıyorum cloudstream candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 5 Şubat 2025; 20:51:37 >
  • Ömer kullanıcısına yanıt

O zaman iyi çare bulmuşlar demek

• Yeni sürüm olan 4.5.1 'e yükseltince benim 4GB ram ve 32 GB romlu MX 10 kutumda filmler takılarak oynama başladı. Kaldırıp eski 4.4.0 sürümünü yeniden kurdum ve otomatik güncelleme kontrolünü kapattım. Sorun düzeldi. Bilgilendirme amaçlı yazıyorum.

• ben güncelleyenedim başka bir siteden indirip öyle kurdum.yeni versiyon çok takılıyor sahiden yeni bişey de gelmemiş aynı içerik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5.1 versiyonu bende sorunsuz çalışıyor

Eski versiyon olarak fark görmedim

• Bende de sorun olmadı.

Hatta yeni bir güncelleme daha geldi ama indirmedim.

• Sorunsuz bende hiç sıkıntı yaşamadım gayet akıcı yenilikler için eklentilerden indiriyorsunuz

• Altyazı boyutu çok küçük. Altyazı boyutu ayarlanabiliyor mu?

• Size Stremio gibi fakat ondan daha çok beğendiğim uygulamayı paylaşayım. İsmi Flixvision. Google aratırsanız ilk siteden indirebilirsiniz.

flix vision
    Flix Vision Apk Download Latest Version v3.1.0r - Free Movie App
    https://flix-vision.com

Bu uygulamanın avantajı herhangi bir filme tıkladığınızda oyuncuların listesini fotoğraflı şekilde görüyorsunuz. Oyuncuya tıkladığınızda da o oyuncuya ait tüm film ve dizileri görerek istediğinizi izleyebiliyorsunuz. Bu uygulamada virus uyarısı verebiliyor. O yüzden banka uygulamalarınızın olduğu cihaza yüklemeyin (Aslında bu tarz apklerin hiçbirini telefonunuza yüklemeyin derim). Ben android box ve tabletime yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackrockH -- 10 Şubat 2025; 20:12:12 >
  • BlackrockH kullanıcısına yanıt

Filmlerde tr altyazı ve/veya tr dublaj var mı?

Altyazi ayarlanabiliyor. Dublaj yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler

Android tv'ye yükleyelim, deneyelim

Cloudstream ile farkı var mı’ cloudtaki filmlerde de oyuncu listesi gözüküyor

Cloudstreamde oyunculara tiklayip tum dizi ve filmleri acilmiyor diye biliyorum

O özellik olmayabilir hocam ama filmleri tıkladığımda oyuncu resimleri çıkıyor güzel bi özellik diye düşünmüştüm ilk karşılaştığımda

O ozellik cok faydali. Sevdiginiz yada yeni kesfettiginiz bir oyuncunun diger film ve dizilerini tek tiklamayla izleyebiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.