Şimdi Ara

CLS 550 (2009) aldım... Sürüş İzlenimlerim... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
6.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Orijinalden alıntı: _DreemKeeper_

Birader hayırlı olsun. Rüya bir otomobile ve gördüğüm kadarıyla rüya gibi bir eve sahipsin. Ayrıca bırak cls'yi, sonata'ya razı gelen binlerce arkadaş olduğuna 1.92 boyumla ve 105 kilogram kütlemle kalıbımı basarım bir fiat uno 98 şehiriçi yakıt tüketimi 14 litre olan bir araçla.
    Onu boşverde, ne işle meşgulsün onu çok merak ettim ? Çünkü neden ? Çünkü elimd 500 çeşit beş para etmeyen meslekle ortalıkta avare gezdiğim için soruyorum.
    Saygılar.

Araba benim de ev benim değil:)
    Ne işle meşgul olduğumu önceki mesajlarımda yazmıştım.
    Türkiye'de babam 88 kartal almıştı. Şehir içinde 15 litre yakıyordu.

@ this-is-it
    Diziler için altyazı hazırlamadım. Ama çizgi filmler için hazırlayan arkadaşım vardı

Wall Street üzerine bir kaç öneri verebilirim Amerikalıları krizden sonra iyi çözdüm, kısa zamanda CLS AMG ve Evde senin olur

Olur tabi, neden olmasın. Ama benim borsa ile ilgili hiç bir tecrübem yok. Bu dezavantaj olmaz mı?

@ this-is-it
    House dizisini Türkiye'de iken izlerdim. Çok hoşuma giden bir diziydi. Keşke öyle bir katkıda bulunabilseydim o diziye
    Bu arada dikkatli bir izleyici gibi görünüyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _DreemKeeper_

Birader hayırlı olsun. Rüya bir otomobile ve gördüğüm kadarıyla rüya gibi bir eve sahipsin. Ayrıca bırak cls'yi, sonata'ya razı gelen binlerce arkadaş olduğuna 1.92 boyumla ve 105 kilogram kütlemle kalıbımı basarım bir fiat uno 98 şehiriçi yakıt tüketimi 14 litre olan bir araçla.
    Onu boşverde, ne işle meşgulsün onu çok merak ettim ? Çünkü neden ? Çünkü elimd 500 çeşit beş para etmeyen meslekle ortalıkta avare gezdiğim için soruyorum.
    Saygılar.

Araba benim de ev benim değil:)
    Ne işle meşgul olduğumu önceki mesajlarımda yazmıştım.
    Türkiye'de babam 88 kartal almıştı. Şehir içinde 15 litre yakıyordu.

@ this-is-it
    Diziler için altyazı hazırlamadım. Ama çizgi filmler için hazırlayan arkadaşım vardı

Wall Street üzerine bir kaç öneri verebilirim Amerikalıları krizden sonra iyi çözdüm, kısa zamanda CLS AMG ve Evde senin olur

Olur tabi, neden olmasın. Ama benim borsa ile ilgili hiç bir tecrübem yok. Bu dezavantaj olmaz mı?

@ this-is-it
    House dizisini Türkiye'de iken izlerdim. Çok hoşuma giden bir diziydi. Keşke öyle bir katkıda bulunabilseydim o diziye
    Bu arada dikkatli bir izleyici gibi görünüyorsunuz

miraculous sempatik kişiliğin var, Bankana git Borsa için Hesap aç sana iyi tavsiyelerde bulunabilirim hazır olunca PM at

• Bugün arabamın muayenesini yaptırdım. Burada benzin istasyonlarında ve çeşitli yerlerde muayene yaptırabiliyorsunuz. İnternetten evime en yakın 3 yeri tespit ettim. Daha sonra bana en yakın olana gittim. Önümde sadece bir araç vardı. Sıra bana gelince görevli insurance (sigorta) belgemi istedi. Daha sonra arabama binip frenleri ve el frenini kontrol etti. Daha sonra içeri çekip sinyaller, farlar ve stopların çalışıp çalışmadığını kontrol etti. Daha sonra da dış tarafa şöyle bir bakıp arabanın muayenesinin bittiğini söyledi ve hazırladığı pulu ön camın sol alt köşesine yapıştırdı. Pulun ön tarafında hangi ay ve yıla kadar geçerli olduğu yazarken arka tarafında arabanın mili, seri (VIN) nosu ve muayeneyi yapan istasyonun kodu gibi çeşitli detaylar yer alıyor. Pulun geçerlilik süresi 1 yılla sınırlı ve ücreti de 14.50$. Bu ücret eyaletlere göre değişiklik gösterebiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam New York'ta 35-40$ civarı.
    edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 18 Ocak 2013; 17:39:15 >

• Nice muayenelere.. Belki diyeceksiniz ki aracımı değiştiririm.. uzun yıllar kullanın derim.. çünkü mercedes yıllar geçtikçe değer kazanıyor
  • beni al BENİ ALLL

inşallah bende yerleşirim yurtdışında mutlu mesut yaşarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Araciniz hayirli olsun..

CLS 550 (2009) aldım... Sürüş İzlenimlerim...

çoğumuz şunlardan birine sahip olamadan geberip gideceğiz.

Kader kismet işi bunlar Belli olmaz..

lanet ....

• ayıp değilmi fıyatını yazıp özendırıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Nice muayenelere.. Belki diyeceksiniz ki aracımı değiştiririm.. uzun yıllar kullanın derim.. çünkü mercedes yıllar geçtikçe değer kazanıyor

Tşk ler. Arabamı biraz daha kullanayım, sonra gerçekten bir şeyler düşünüyorum.

@Alioreh
    :)
    Hakkında hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım.

@HondatugraL
    İyi şeyleri özendirmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Araciniz hayirli olsun..

çoğumuz şunlardan birine sahip olamadan geberip gideceğiz.

Kader kismet işi bunlar Belli olmaz..

lanet ....

Dogruya dogru sahip olamayacağız bu ülkede o arkadasın kazandığı kadar para kazansak bile vergisi benzini yine binemicez

En güzeli gitmek ama iste şans herkesin yüzüne gülmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun abi hikayemiz o kadar benziyor ki gozlerim doldu :) NY`a yolun duserse beklerim.
  • Ahhh dostum ahh, hatta derinden bir ahh daha !!

Şuan en büyük hayallerimden ikisini yaşıyorsun, ABD ve CLS...

ABD'yi görebilmeyi o kadar çok arzu ediyorum ki; hele yıllarımın hayali CLS ile, bitmek tükenmek bilmeyen asfalt yollarda gazlamak... Sanırım bu gece uyurken bunu düşleyeceğim...

Mevcut durumum ile o kadar uzak görünüyor ki bu hayal bana. Yinede belli olmaz elbette, kısmet meselesi.

Sana özenmedim desem büyük yalan olur.

ALLAH (C.C) sana daha güzellerini nasip etsin, aracın hayırlı uğurlu olsun.
  • Garaj varsa yer acin , yoksa arabada da yatarim ama ben GELiyoRUM birikmisim var , ingilizcemi gelistirme asamasindayim yaz sonu sikinti cekmeyecek kadar gelistirmis olurum.

Saka bi yana allah yuzunuzu hep guldursun.gule gule kullanin aracinizi.su tabloyu gorunce resmen essek gibi yasadigimizi TEKRAR hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi eyalette yaşıyorsunuz ? Ve yaşadığınız eyaletteki vergi oranı nedir (Sales Tax) ?
  • keşke abd de yaşıyor olsaydım :)

bunu söylerken araba için demiyorum :)
  • Benim bu başlıkta en çok sinirimi bozan şey, 14.50 dolara benzinlikte yapılan muayene oldu. Kendini beyin cerrahı zaneden zırtapozlar yokmuydu orada?

Güzel yurdumda her yerde vatandaşı öptürüyorlar.

Bu arada hayırlı olsun. Kazasız belasız...
  • Bu paraya bizim ülkede ancak ikinci el golf alırsın. Hatta bir de ilan sahibinden azar işitirsin "canın isterse git doğuşta sıra bekle" diye terslenirsin. Güle güle kullanın..
  • keşke burada yakıt ve araç fiyatları amerikadaki gibi olsada bizde uyduruk arabalar yerine harbi arabalara binsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Hayirli olsun abi hikayemiz o kadar benziyor ki gozlerim doldu :) NY`a yolun duserse beklerim.

Nazik davetin için tşk ler. Bu sıralar pek zamanım yok, ama Manhattan'ı özlediğimi hissediyorum. Geleceğim zaman haberleşiriz, bi kahve falan içeriz Empire'ın tepesinde.

@Vigilant
    @!sTaNbLuE
    @abavf
    Çok tşk ler. İyi dilekleriniz için.

@bende345 Burda herkes işini yapıyor, kimse kralcılık oynamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 22 Ocak 2013; 14:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Hangi eyalette yaşıyorsunuz ? Ve yaşadığınız eyaletteki vergi oranı nedir (Sales Tax) ?

Ben Texas'tayım. Sanırım sorduğunuz verginin araba için olanını soruyorsunuz. Ben toplam 1700$ civarında verdim. Genelde de zaten %5-10 arasında değişiyor eyaletine göre alınan vergi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Ben Texas'tayım. Sanırım sorduğunuz verginin araba için olanını soruyorsunuz. Ben toplam 1700$ civarında verdim. Genelde de zaten %5-10 arasında değişiyor eyaletine göre alınan vergi.

Teşekkürler cevabınız için. Amerika'ya gidesim geliyor şunları duydukça. Türkiye'de CLS 350'den örnek vereyim ;
    Vergisiz fiyat : 137.583 TL
    Tüm vergiler dahil : 377.400 TL
    Ödenen vergi : 239.817 TL

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.