Şimdi Ara

## CluB C-MaX ##73Kisi## (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
50.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüz yüze görüşmelerde böle esneklikler oluyor ama bu biraz fazla gibi duruyor koç indirimi fln olabilir mi..
  • Ben aracı ikinci el olarak aldım. 9000 km de. Rengi Siyah, araba orjinal. Sıfır fiyatı en son 49.5 dediler. Aslında 40.000'den de ucuza geldi diyebilirim. aracımla takas ettim üstüne para verdim.
    Bu arabaya krom cam çıtası taktıran var mı? Yeni model olduğu için henüz çıkmamış olabilir. ancak rengi siyah olduğu için çok hoş duracağını düşünüyorum. Selamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanuni23

Ben aracı ikinci el olarak aldım. 9000 km de. Rengi Siyah, araba orjinal. Sıfır fiyatı en son 49.5 dediler. Aslında 40.000'den de ucuza geldi diyebilirim. aracımla takas ettim üstüne para verdim.
    Bu arabaya krom cam çıtası taktıran var mı? Yeni model olduğu için henüz çıkmamış olabilir. ancak rengi siyah olduğu için çok hoş duracağını düşünüyorum. Selamlar..

selam
    öncelikle hayırlı olsun.
    tavan çıtasını ben de sordum emin olmamakla beraber 290 +kdv dediler. 2009 yok 2008 ile aynı
    Baran marka varmış serviste onu takacaklarmış
    kendimi ekonomik olarak iyi hisserdersem taktıracam
  • herkese selamlar
    bugün itibariyle ford focus c-max almayı düşünüyorum.son gelen ötv ve sağlıkçı indirimleriyle bayağı cazip hale geldi.arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir arabanın artı ve eksileri nedir? bir de renk olarak fazla bir seçenek yok ama yakışan renk ne olur? cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr112

herkese selamlar
    bugün itibariyle ford focus c-max almayı düşünüyorum.son gelen ötv ve sağlıkçı indirimleriyle bayağı cazip hale geldi.arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir arabanın artı ve eksileri nedir? bir de renk olarak fazla bir seçenek yok ama yakışan renk ne olur? cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.saygılar

Sağlıkçı indirimi diye bir indirim mi var ve varsa ne kadar..
  • Orjinalden alıntı: Egé

Orjinalden alıntı: dr112

herkese selamlar

Sağlıkçı indirimi diye bir indirim mi var ve varsa ne kadar..

sayın ege
    ben geçen perşembe günü sorduğumda 14 mart tıp bayramı sebebiyle 31 mart a kadar bazı araçlarda değişik oranlarda sağlık personeline indirim var dendi.otokoç da.ben c max ı sormuştum 49.000 tl olan fiyat 44.500 dendi x paket olmayanı. ertesi gün ötv %18.5 a indirildi.bana söylenen fiyat ötv indirilmeden önce idi.şimdi bir de ötv indirimi geldi.gerçek fiyatlar salı günü belli olur.ötv indirimi salıdan itibaren geçerli olacakmış.
    saygılar.

• arkadaşlar sadece ford focus c-max kullanıcıları için bir forum sitesi hazırlıyorum c-max kullanan arkadaşlarında yardımlarını beklerim.
    http://fordfocusc-max-club.yetkinforum.com/portal.htm

yönetici arkadaşlarım eğer yanlış yere açtıysam silebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loye

arkadaşlar sadece ford focus c-max kullanıcıları için bir forum sitesi hazırlıyorum c-max kullanan arkadaşlarında yardımlarını beklerim.
    http://fordfocusc-max-club.yetkinforum.com/portal.htm

yönetici arkadaşlarım eğer yanlış yere açtıysam silebilirsiniz.

eğer bu ciddi bi girişimse domain host olarak başlasanız daha iyi olurdu bence...
  • ya arkadaşlar 2009 c-max 1.6 dizel'e bakıyoruz ama etrafta fazla yok bu arabadan neden. birde fransız (renault scenicII) arabasından sonra arıza istemiyoruz ford honda kadar sağlammıdır.
  • Herkese merhaba,
    Evet tahmin edeceğiniz gibi bende bir C-Max kullanıcısı ve hayranıyım.Öncelikle şüphesi olan aklında soru işareti olan arkadaşlara sesleniyorum.C-Max den yana sorun yaşamazsınız.Bende daha öncesinde Ford Focus HB(2003 model),Renault Scenic(2005) ve en sonunda C-Max 2006 model.Bütün arabalarımdan çok memnundum ama eskileri benzinliydi ocağıma incir ağacı diktiler.Focus HB çok seri arabaydı ama yakıyordu.Scenic ise Forda göre daha az yakıyordu ama oda kaçmıyordu.Hem az yakan ,hem güvenilir,hem geniş hemde bu kadar seri olan bir arabayı kaçıramazdım.Şahsım adına C-Max tercih ettiğim için çok memnunum.Arabamı değiştirirsem yine tercihim C_Max veya yerine çıkan bir modeli olacaktır.TEŞEKKÜRLER FORD
  • Benide ekleyin arkadaşlar 2006 model Ford Focus C-Max Ghia CVT Siyah İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldbold -- 21 Mart 2009; 13:24:47 >
  • BODRUMDAN MURAT EMEKTAR 2005 İNCİ BEYAZI TREND-TDCİ -GHIA X JANT PARROT TELEFON KİTİ BENIDE EKLEYIN ARKILER FORUMA GORUSMEK DILEGI ILE
  • rica etsem scenic ve c max'ı daha ayrıntılı olarak kıyaslayabilir misiniz?
    quote:

Orjinalden alıntı: boldbold

Herkese merhaba,
    Evet tahmin edeceğiniz gibi bende bir C-Max kullanıcısı ve hayranıyım.Öncelikle şüphesi olan aklında soru işareti olan arkadaşlara sesleniyorum.C-Max den yana sorun yaşamazsınız.Bende daha öncesinde Ford Focus HB(2003 model),Renault Scenic(2005) ve en sonunda C-Max 2006 model.Bütün arabalarımdan çok memnundum ama eskileri benzinliydi ocağıma incir ağacı diktiler.Focus HB çok seri arabaydı ama yakıyordu.Scenic ise Forda göre daha az yakıyordu ama oda kaçmıyordu.Hem az yakan ,hem güvenilir,hem geniş hemde bu kadar seri olan bir arabayı kaçıramazdım.Şahsım adına C-Max tercih ettiğim için çok memnunum.Arabamı değiştirirsem yine tercihim C_Max veya yerine çıkan bir modeli olacaktır.TEŞEKKÜRLER FORD

• Yeni gelen dostlara Hoş Geldiniz deriz
  • Merhaba,

Bende CMAX camiasına katılmış bulunuyorum.
    Aytozu gri Titanium Tdci

Aslında bayiye ford focus almak için gitmiştim.
    İçeri girince cmaxı gördüm 20 dakikalık bir karar sürecinden sonra cmax sipariş verdim.

inşallah 3-4 nisan gibi elimde olacak

selamlar
    özkan
  • Merhaba
    C Max sınız hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: adali79

Merhaba,

Bende CMAX camiasına katılmış bulunuyorum.
    Aytozu gri Titanium Tdci

Aslında bayiye ford focus almak için gitmiştim.
    İçeri girince cmaxı gördüm 20 dakikalık bir karar sürecinden sonra cmax sipariş verdim.

inşallah 3-4 nisan gibi elimde olacak

selamlar
    özkan
  • Arkadaşlar,

C-max benzinli Trend 115 Hp bir araç almak istiyorum tavsilerinizi bekliyorum,
  • hersey ıyı guzel ama cok yakar ımkan varsa dızel alman sıddetle tavsıye olunur.
  • bende fiesta var 3 yıl oldu araç 36000 km de yılda 10000-12000 km yol yapmışım. Dizel için fazla bir km değil sanırım. Aracın 100 km kac litre yaktığını veya bir depo ile ne kadar mesafe gidebilirim bilginiz varmı?.

Bu arada aracı 33000 TL le alabiliyorum suanda fiyat konusunda bir fikriniz var mı?

Aşağıdaki donanımlarda ekstra

Halojen Ön Farlar
    Arka LED farlar
    4 Yöne Ayarlanabilir Sürücü Koltuğu
    Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit
    Hız Kontrol Sistemi
    Deri Direksiyon Simidi
    5 kollu 16” Aluminyum Alaşım Jantlar
  • donanımlar ıyı ama bır depo ıle s.ıcı 500 km fln gıdersın ancak benım dızel 700- 800 km arası yapabılıyorum s.ıcınde ve performans cok fark eder dızel ıle benzınlı arasında ıkısını bır test et farkı anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.