Şimdi Ara

## CluB C-MaX ##73Kisi## (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
50.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DİLERİM.

quote:

Orjinalden alıntı: teteni

Değerli arkadaşlar(Tabi kabul ederseniz).8.10.2008 itibari ile 2005 C-max Trend Benzinli araç sahibi oldum.22.500 e aldım.Aracımın trafiğe çıkış tarihi 3.3.2006.Bu da garantisinin yeni bittiği anlamına geliyor.Bu duruma sevinmedim desem yalan olur(Araç 2.5 yaşında).İlk defa araç almıyorum.Yıllardır sıkıldığımda ara sıra alır satarım.Şunu gördüm c-max bir çok insanın sahip olmayı istediği bir araç.Bir an evvel paraya çevireyim diyorsan Megan.Eğer kapının önünde para değilde araba gibi araba yatsın diyorsan ford diyorum.Daha öncede focusum vardı ama bu başka.İçi çok ferah.Aile isen bundan iyisini hayal edemiyorum.Ben öğretmenim Ordu'da çalışıyorum.Şimdilik LPG düşünmüyorum.Dün Giresun'a gittim geldim.7 LT/100 Km yaktı(70-120kmh ile).Hiç bir aracımı bu kadar severek almamıştım.Seviyorum c-max ımı(varsın benzinli olsun).
    2003 yılında Ankara çevre yolunda bariyerlere çarptım(aracım Ford Focus 2000 Ambient Gp idi).Çok şükür burnumuz bile kanamadı.Aracımı Tan Oto ya çeken çekici sahibi aynen şöyle demişti"Bu arabadan yaralı çok çıkardım ama hiç ölü çıkarmadım.sağlam araba."Yerli bir araba olsaydı ne olurdu düşünemiyorum bile.Tabi bu birşey olmaz anlamına gelmiyor.Hepinize kazasız, arızasız mutlu günler diliyorum.

• merhaba arkadaşlar, bende uzun süre düşündükten sonra, cmax sahibi oldum sayılır. bayiye kaporayı verdik,10 gün içinde elimde olacak. araba siyah, metalik, titanum ve x paket. fiyat 44750, 11000 ytlsi, faizsiz krediyle aldık.daha bir kuruş indiremedik bayiden.bende başka şekilde ikramınız olsun dedim.orjinal paspasından verelim dediler. başka bir şey istenebilirmi? ilk defa ford hemde dizel kullanacağım, bu araba için dikkat etmem gereken hususlar varmı. aranıza katılmaktan mutluluk duydum. araba elime geçince sürüş izlenimlerimi paylaşırım.sevgiyle kalın.kazasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyk -- 14 Ekim 2008; 22:49:00 >
  • C max nasıl gidiyooooo...

quote:

Orjinalden alıntı: mnyk

merhaba arkadaşlar, bende uzun süre düşündükten sonra, cmax sahibi oldum sayılır. bayiye kaporayı verdik,10 gün içinde elimde olacak. araba siyah, metalik, titanum ve x paket. fiyat 44750, 11000 ytlsi, faizsiz krediyle aldık.daha bir kuruş indiremedik bayiden.bende başka şekilde ikramınız olsun dedim.orjinal paspasından verelim dediler. başka bir şey istenebilirmi? ilk defa ford hemde dizel kullanacağım, bu araba için dikkat etmem gereken hususlar varmı. aranıza katılmaktan mutluluk duydum. araba elime geçince sürüş izlenimlerimi paylaşırım.sevgiyle kalın.kazasız sürüşler
  • C-Max 1.6 Tdci Ghia Fırtına gri 2005

saygılar..
  • 2005 c-max 1.6 tdci ghia magnum gri 63000km istanbul
  • arkadaşlar c-max ım için kışlık lastik önerinizi bekliyorum.
    ankarada uygun fiyat nereden alabilirim.
  • lassa snowway en iyisi deniliyo. ama michelin in kalitesi malum tartışılmaz. ama michelin in fiyatı biraz yüksek o anlamda.. tavsiyem ben 5 yıldır kullanıyorum bunun 4 yılı megane idi. lassa snowway. ancak ankaradaki taksicilerin lastiklerine bakarsan da çoğunluğu maxxis marka aldığını göreceksin. karar senin tabiiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan38

ancak ankaradaki taksicilerin lastiklerine bakarsan da çoğunluğu maxxis marka aldığını göreceksin. karar senin tabiiki

peki maxxis'i hiç araştırmadım. ama bu markayı ticari kaygılarla ucuz oldugu için mi kullanıyorlar aceba. yani ucuzsa tabiki. yoksa daha dayanıklı oldugu içinmi???
  • en sonunda bridgestone LM20 aldım arkadaşalr.
  • Yazın continental sport contec 2 kullalndıgım aracıma geçen kış için lassa snowway aldım.Kullandım.Onaylıyorum yürümekte zorlandıgım yerlerde lassa ve c-max gerçekten iyi bir iş cıkarıyor.Tek sorun 60 km hıza kadar olan ugultusu belli bir hızdan sonra seste kalmıyor.Kuru yol performansıda güzel.Herkeze öneririm.
  • jerichooo en baştaki sıralamada biz nşye yokuz bizde istiyoruzzzz
  • Kimse cvp vermicekmi ya başı boş bi topikmi bu.Yanlızım doslarım yanlızım yanlız
  • benıde ekleyın 2004 model c-max ghia ıstanbul acık mavı
  • jasberny boşuna ümitlenme başı boş bi topik
  • evet ya bırı bızı lısteye eklesın lutfennnnn
  • Yeni gelen tüm arkadaşlara
    Hoş Geldiniz derim.
    Uzun süredir Forum a giremiyordum.
    Özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerichooo -- 26 Aralık 2008; 1:52:07 >
  • Merhaba
    2009 yılı KASKO sunu yaptırdım. (27 Aralık 2009 Kadar RAHATIM)
    31.700 YTL değer üzerinden 347 YTL(10taksit)
    Bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jerichooo

Merhaba
    Bilginize...

nasıl yanı total 347 mı yoksa 1 taksıt 347 mı ?
  • Merhaba,

Nasıl derseniz %65 hasasızlık var
    Mehmetçik kasko %25 (Askeri personel ind.)
    35 yaş
    Anadolu sigortadan Full kasko tamamı 347 YTL 10 taksit
    Diğer sig.
    normal de 500 ytl civarı tutuyo
    Bilgine
    quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

quote:

Orjinalden alıntı: jerichooo

Merhaba
    Bilginize...

nasıl yanı total 347 mı yoksa 1 taksıt 347 mı ?
  • kaç kişi olduk şimdi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.