Şimdi Ara

## CluB C-MaX ##73Kisi## (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
50.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zafer-84 Tarih 23 Mart 2011; 14:34:29
    evet hakkaten yakıt durumu iyi arabanın boyutuna göre. o zaman c max 1 puan öne geçti karşılaştırmalarıma göre. TEŞEKKÜRLER.

Yeni almayı düşünüyosunuz galiba.ben de daha yeniyim şubat başından beri kullanıyorum fakat bi sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
    Hangi araçlarla karşılaştırıyosunuz,listede hangi araçlar var??
  • Arkadaşlar bi sorum olacak,yeni arabalarda viraj içi aydınlatma diye bi özellik var artık,biz bu özelliği 2010 c-max titanium'a serviste yazılım yükleterek kullanma imkanımız olmaz mı??Bilgisi olan var mı
    Bugün dolaşıyoken yeni kasa seat ibiza'da gördüm kıskandım valla!! neden c-max'larda böyle bi özellik yokki!!!
  • Benden başka merak eden yok galiba bu konuyu
  • Arkadaşlar c-max'lerdeki sony, dvd oynatabiliyo mu bilgisi olan var mı??
    Yani dvd'ye müzik yüklesem dinleyebilir miyim
  • herkese selamlar ben daha 10 günlük c-max sahibiyim :)

eklemeyi unutmayın lütfen.. herkese kolay gelsin..

ford focus c-max 2004 1.6 trend. mürekkep mavi 33000km BOLU.
  • quote:

K-SAYILIR Tarih 11 Mayıs 2011; 9:26:52
    herkese selamlar ben daha 10 günlük c-max sahibiyim :)

eklemeyi unutmayın lütfen.. herkese kolay gelsin..

ford focus c-max 2004 1.6 trend. mürekkep mavi 33000km BOLU.

Önclikle hoşgeldin aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
  • Arkadaşlar ufak bi sorunum var size danışmak istedim bilgisi olanlardan bilgilerini olmayanlardan tavsiyelerini yada tahminlerini bekliyorum
    Sorun şu:Araç:2010 model titanium c-max
    Araç sunrooflu,fakat çok şiddetli yağmur yağdığında veya tazyikli su pompaasııyla su vurdurduğum zaman 3-4saniyede bir su damlatıyo içeriye doğru.sanki sunroofu kapatınca tam oturmuyo gibi.
  • Arkadaşlar,

2010 cmax titanium x-paket aldım, 2nci el. Bu araçta AFS diye geçen adaptif far var mı? Direksiyonu çevirince farların dönmesi gerekiyor diye biliyorum ama olmuyor.
  • farlar mercekli ise adaptif olması lazım.fakat mercekli değilse adaptif değildir.
  • Arkadaşlar merhaba bizde almayı düşünüyoruz. 2009 c-max titanium x paket 20000-35000km civarında sorunsuz değişensiz. Genelde şehir içi kullanacağız ama kısa mesafeli maksimum 3. bi ihtimal 4. vitesle gidebileceğimiz küçük bir şehirdeyiz. Sorularım
    Yakıt olarak nasıldır şehir içinde?
    Birde bazılarında orta konsol teyp ve klima çerçevesi beyaz kaplama bazıları normal neden?
    Bahsettiğim özelliklerdeki aracın fiyat aralığı nedir?
  • Yakıt olarak ben şuan 6.lt yakıyorum 100km de.
    aracın fiyatı ort 42.000 TL
  • Peki nasıl bir şehir içi yani dur kalkın çok olduğu mu yoksa stabil ilerleyen bir şehir içinde mi? 6lt sorunsuz bir şehir içi kullanımı sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Yakıt olarak ben şuan 6.lt yakıyorum 100km de.
    aracın fiyatı ort 42.000 TL
  • yani her zaman aynı olmuyo tabi trafik bazen çoğalıyo bazen azalıyo.ben kütahyada kullanıyorum şuan 6lt gösteriyo yol bilgisayarı.
  • biraz hareket!!!!
    Sohbet etmek için illa araçta bi sorun yada sıkıntı olmasını beklemeyin arkadaşlar,yazın...
  • umarım aranıza yanlış yerden ve yanlış zamanda girmedim. şuan için sahibi değilsem de c max a gönül vermiş birisiyim yaklaşık bir aya yakındır öncelik donanımhaber olmak üzere birçok forumdan c max kendimce detaylı bir şekilde inceledim muadili diğer markalarla kıyasladım vesselam sonunda c max dedim. c max gönüllüsü olarak aranıza görev yerim olan şırnaktan katılıyorum. neden c maxte nihayet buldum çünkü ; (sizlerden aldığım yorumlardır bunlar) öncelik dizel seçeneğiyle yakıt, sonrasında sürücü odaklı konfor, donanım ve kaliteli işçiliği ve piri olduğu yol tutuşu, 2çel piyasasının diğerlerine göre daha canlı olması, servis ağının yaygın ve parça teminin kısa sürede ve orta bir değerle erişilebilir olması gibi birçok olumlu tarafları beni cezbetti.
    bütçe olarak maksimum 25.000 ayırabildiğimden beni fazlasıyla zorluyor. bu bütçe ile dizel ve donanım seviyesi ghia olan modellere bakamıyorum, varsada ya yaptığı yol çok fazla yada sağında solunda mutlaka istenmeyen bir durum var. ben istiyorum ki tertemiz, baktıkça gönlümü ferahlatacak ve olurya bir durum karşısında böyle bir temizliğinden dolayı hemen satıvereceğim. derken eski görev yerim olan samsunda bir abimiz sıfır aldığı 2007 model 45000 km olan aracını satacağını öğrendim fahat fiyat olarak 35.000 lira istiyormuş kendisiyle konuşmadığımdan dolayı aracın trend mi yoksa ghia mı olduğunu bilmiyorum en kısa zamada sizleri bu konuda bilgilendireceğim. fazlasıyla itina ile kullandığını biliyorum ve arabayı 2007 yılında temmuz gibi falan almıştı. opsiyonel başka bir donanıma da sahip değil diye biliyorum. bu kokuda bana yardımcı olacak abi ve kardeşlerimiz bu kadar bilinmeze ne diyelim biz derler belki. ama içimdeki c max sevdasını bir sonra ki güne ertelemeyeyim dedim bir an önce paylaşayım. eğer ki kabul ederse ki şöyle bir yol izlemeyi düşünüyorum. şuan alma gibi durumum yok zaten sene bu zamanlar alayım diyerek önden kapora verip satışını geciktirmek ve fiyat olarakta 32.000 gibi bir fiyat teklif etmek. ya kardeşim limiti şu kadar daha artır şunual diyeniniz olacaktır mutlaka ama ben fazlasıyla artırmış olacağım 32.000 diyerek, çünkü aynu zamanda konut kredisi ödüyorum ve gelecek yıl bu zamanlar elimde 15.000 kadar bir param olacak (Allahın izni ile, inşallah aksi bir durumla karşılaşmazsak.) üstüne 17.000 gibi bir parayıda sağdan soldan kredi falan derken ha göçtüm ha göçeceğimle ödemeye çalışacağım. belki de alıp binemeden sadece vakit oldukça seyredeceğim. sizce izlediğim yol yanlış mı olur ne gibi bir fiyat teklif edeyim. yoksa para sende olduktan sonra araç çok mu dersiniz. 1 aydan fazladır hergün nette ki neredeyse bütün c max leri inceliyorum düşük yol yapan araç neredeyse yok gibi. bu konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum. herkese teşakkür ediyorum. hayırlı akşamlar. Allah yardımcımız olsun inşallah.

• bende geldim aranıza

2005 model focus c-max ghia tdci magnum gri araç kullanıyorum.Suan 110.000 km de tık demedi maşşallah.
  • Hoş geldiniz.kazasız belasız sürüşler
  • eyvallah sağolasın.Allah kimseye kaza bela vermesin
  • Ben de Bursa'dan aranızdayım arkadaşlar. 2008 model aytozu gri Titanium tdci sahibiyim.
  • Bugün c-max i inceledim sanırım kimse bu arabaları satmak istemiyor. Mondeo yu da baya düşünmüştüm ama 1.6 Tdci Vergi yönünden daha hesaplı olacak gibi Suv tipi araçlar içerisinde de güzel iç mekana sahip araç diyebilirim ön Konsol Çok tatlı .Vectramdan Sonra İçime sinen araç C-max oldu Umarım Bende aranıza katılırım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.