Şimdi Ara

## CluB C-MaX ##73Kisi## (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
9
Favori
50.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memnun kalırsın vectradan sonra çok ferah gelir c-max sana.
  • En kısa zamanda aramızda görmek isteriz sizi c-max'inizle.
  • Selam arkadaşlar
    Ben Yeni Astra için bayi ile anlaşmıştım
    Tam bayiye giderken Ford'a bi uğramak geldi içimden
    Yeni C-Max'i çok beğendim
    Pazarlığımızı yaptık ve kısmetse bende önümüzdeki C-Max sahibi oluyorum
    Buz Beyazı 1.6 TDCİ C-max Titanium
    Aracı çok beğendik
    Bayideki arkadaşlar iyi indirim yapınca anlaştık
    Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardian

Selam arkadaşlar
    Ben Yeni Astra için bayi ile anlaşmıştım
    Tam bayiye giderken Ford'a bi uğramak geldi içimden
    Yeni C-Max'i çok beğendim
    Pazarlığımızı yaptık ve kısmetse bende önümüzdeki C-Max sahibi oluyorum
    Buz Beyazı 1.6 TDCİ C-max Titanium
    Aracı çok beğendik
    Bayideki arkadaşlar iyi indirim yapınca anlaştık
    Herkese kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Donanımı ne ? Kaça anlaştınız?
  • C-Max Titanium 1.6TDCi 115PS
    Esktra bi donanım yok,fiyat olarak 51.000 TL ye anlaştık
    Araç gayet donanımlı,ekstra bişeye ihtiyaç duymadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian -- 11 Haziran 2011; 18:55:10 >
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin kimseye.Güle güle kullanın.fotoğraf bekliyoruz ona göre
  • Amin
    Herkese Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim
    Arabayı Teslim Alınca Fotoları Koyacam Mutlaka
  • Merakla bekliyorum
  • 51.000 iyi fiyat gibi geldi
    C-Max Titanium 1.6TDCi 115PS 55.690 TL 55.690 TL 55.690 TL liste fiyatı bukadar düşüyorlarmı pazarlık edince nerden alıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkkck

51.000 iyi fiyat gibi geldi
    C-Max Titanium 1.6TDCi 115PS 55.690 TL 55.690 TL 55.690 TL liste fiyatı bukadar düşüyorlarmı pazarlık edince nerden alıcaksınız

Pazarlıklar Sonucu
    Sırayla 52.900,51.900 ve 51.000 indiler
    Adana gizerler otodan alıyorum
    Gelen araçların içinde bitane var onuda ben aldım
    Ellerinde X Paketli bi araba mevcut onuda 58.000 falan diyolar
  • Arkadaşlar,
    dizel titanium x-paket i en ucuz alan kim oldu aranızda?
    koç ailem veya ford otosan indirimi ile alan var mı?
  • TANIDIĞI OLAN ARKADAŞ BANA GRAND C MAX DİZEL X PAKETLİ FİYAT VERTİRSE ÇOK SEVİNİR GİDER ORDAN ALIRIM
  • 2005 model Focus C-Max TDCİ GHİA alarak aranıza katıldım, hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim dostlar..
    Yakıt tüketimi konusunda bir sorum olacak, arabamı ilk aldığımda anlık tüketim 8,2 gösteriyordu zira çok şaşırmıştım. Şimdi 7,5 lara indi ama bana bu değer de hayli yüksek geliyor, arkadaşlar 5 lt lerden bahsetmişler, fikirlerinizi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..
  • Şehiriçinde 5lt'ler falan hayal.5lt şehirlerarası yolda oluyo anca,ben şuan şehiriçinde 7lt yakıyorum 100km'de.eskişehir ankara arasında 4,8lt gördüm en az.
  • benide ekleyebilirsiniz detaylar imzamda yazıyor galiba :)
    dün itibari ile bizde 2004 model 125000de TDCi Ghia C-max Aldık.(Magnum Gri)
    Bu arabalarda plakanın üstünde bagajı açmak için bir buton olduğunu sanıyordum .varmış da ama bizimki çalışmıyor.Neden Olabilir?
    Bi soru daha,
    Sustalı Anahtarın kilitleme düğmesine 1 kez basınca ışıklar yanıp sönmüyor o neden olabilir?
    Ayrıca aracın önceki sahibi focus c-max yazısının xi düşünce yerine kocaman bi X yapıştırmış.
    Bunun orjinalini temin edebilen veya elinde olan varmı?
    Sanroof açma düğmesinin yanında bi ızgara var o ne işe yarar?
    Bu göğüsün üstündeki büyük gözün kapağıda tam oturmuyor sğrekli tıkırdıyor siz ne yaptınız?
    Araba stop ettikten sonra teyp,klima bölgesinden acayip gürültülü takır tukur sesler geliyor.Sizdede varmı?
    Birde Ön Taraftaki tavan aydınlatmalarının kenarlarında 2 koltuğa bakar şekilde 2 delik var onlar nedir?
    Aracımızı 2. el aldığımız için kullanma kılavuzuda yok. Yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

• Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın aracınızı.
    Elimden geldiğince sorulara cevap vermeye çalışacam.
    --Kilitleme tuşuna 1kere basınca ışık yanmaz fakat kilitleme yapar.2kere peşpeşe basarsanız çift kilitleme yapar,ışıklar 2kere yanıp söner ve aracın içindeki sensörleri aktif hale getirir,aracın içinde bi hareket yada ses olduğu zman alarm ötmeye başlar.Bizim araçta öyle oluyo (imzadaki) büyük ihtimal sizinkindede öyledir.
    --sunroofun ordaki ızgaralar bluetooth'un altyapısı olarak biliyorum,orasıda mikrofon oluyo.
    --Göğüsteki kapağa yapacak bişey yok(bence)
    --Görmeden kesin bişey söyleyemem ama dediğinz o 2 delik konsol aydınlatma ışığıda olabilir(imzamdaki araçta farları yakınca teyp kısmını turuncu ışık aydınlatıyo).2004lerde var mı bilmiyorum,yada yukarıda da yazdığım gibi sensörlerde olabilir.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama bugün arabamızı ustaya götürdük ve dolandırıldığımızı anladık.Arabamızdanda soğuduk.
    2004 model 126000deki aracı 27.250ye almıştık merzifondan.İlanda arabanın boyasız kazasız değişensiz ve tüm bakımlarının yapıldığı yazıyordu.Sahibinden.com'da görmüştük ilanı,sahibiyle anlaştık ve merzifona yola çıktık.
    Merzifona indiğimizde arabanın kendi sahibinin işi olduğu ve bir arkadaşının bizi alacağı söylendi.Arkadaş geldi.Bizi direk şehrin biraz dışındaki Honda-Peugeot Meroto servisine götürdü (ford servisi yokmuş.) arabaya baktırmak için.Usta arabaya eliyle baktı 2 parça boya var dedi.Motorunda hafif üfleme var dedi.Ama bişey çıkarmaz dedi ve 50 tlyi cebe indirdi.Bizde ustaya güvendik.Arabanın gerçek sahibi olan bey geldi.2 parça boya olduğunu söylediğimzide ben baktırdığımda hiç boya yoktu dedi.Sonra biz arabayı almaya karar verdik doğal olarak.İşlemler vs. ertesi gün Ankaraya doğru yola çıktık.
    Aradan biraz zaman geçti ve babam bugün arabayı Ankaradaki Fordcu Cafer ustaya götürdü.Arabaya baktırmış.Boyasız diye aldığımız araba komple boyalı motoruda hasarlı ve 5000-6000 tl masraflıymış.
    Kısacası biz bu dolandırıcıların eline düştük sizde düşmeyin.
    Çok severek aldığımız bu araba yüzünden yaşama sevincimiz kaçtı.

• Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Piyasada böyleleri var malesef,size denk gelmesi kötü olmuş geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Piyasada böyleleri var malesef,size denk gelmesi kötü olmuş geçmiş olsun.

Çok sağolun.
    Kırk yılda bir zar zor bi araba değiştirdik oda böyle çıktı.
    Neyse sağlık olsun boyalı falan kullanacağız artık
    Hayırlı Sürüşler Dilerim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptug.55 -- 23 Temmuz 2011; 15:36:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.