Hayırlı olsun ne kadara aldınız bende bu günlerde almayı düşünüyorumda? Renk?
quote:
Orijinalden alıntı: bbenli87
Herkese merhabalar bugün itibarıyle ben de 2009 model Opel Corsa 1.2 Enjoy Spor paket (Easytronic) aldım. Kısmetse aracımı salı günü teslim edicekler.. Beni de eklerseniz sevinirim
Alıntıları Göster
Kucuk bir ekleme; yukaridaki Corsa ve Meriva'nin easytronic vites resmi, Corsa C'de bulunandir. Yeni kasa Corsa'larda (Corsa D), Astra'daki vites kolunun aynisi bulunmaktadir.
quote:
Orijinalden alıntı: BaRiS
Kucuk bir ekleme; yukaridaki Corsa ve Meriva'nin easytronic vites resmi, Corsa C'de bulunandir. Yeni kasa Corsa'larda (Corsa D), Astra'daki vites kolunun aynisi bulunmaktadir.
Alıntıları Göster
Ben de varım easytronik kullanıcısı beni de yazın
quote:
Orijinalden alıntı: ___Murat___
Ben de varım easytronik kullanıcısı beni de yazın
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bendeki easytronic çok çakal diğerleri de öyle mi bilmiyorum. benim keratanın gazına fazla basıp devir 3000e filan gelinceye kadar devam ediyorum vites değiştirsin artık diye ayağımı gazdan hafif çekince 2 vites birden yükseltiyor yani 2den 4e veya 3den 5e sizdeki de öyle mi?
quote:
Arkadaşlar bendeki easytronic çok çakal diğerleri de öyle mi bilmiyorum. benim keratanın gazına fazla basıp devir 3000e filan gelinceye kadar devam ediyorum vites değiştirsin artık diye ayağımı gazdan hafif çekince 2 vites birden yükseltiyor yani 2den 4e veya 3den 5e sizdeki de öyle mi?
Alıntıları Göster
aynen abi bizimkide çakal.tip offside zaten ordan belli :
quote:
Gaza fazla abanıyorsun demek ki.
Aynısı bizde de oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: drberti
quote:
Herkese merhabalar bugün itibarıyle ben de 2009 model Opel Corsa 1.2 Enjoy Spor paket (Easytronic) aldım. Kısmetse aracımı salı günü teslim edicekler.. Beni de eklerseniz sevinirim
28500e aldım daha fazla indirim yaptıramadım çnkü 2003 1.0 corsam vardı zar zor 11e saydırabildim. Royal mavi aldım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Raymond Donovan
quote:
Orijinalden alıntı: drberti
quote:
28500e aldım daha fazla indirim yaptıramadım çnkü 2003 1.0 corsam vardı zar zor 11e saydırabildim. Royal mavi aldım :D
Alıntıları Göster
Beyler 1.6 115 hp lik ecotec motorlar için yeni versiyon numarası nedir?(Z16XER kodlu motorlar için)
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
Beyler 1.6 115 hp lik ecotec motorlar için yeni versiyon numarası nedir?(Z16XER kodlu motorlar için)
Alıntıları Göster
versiyon numarası dediğiniz nedir??
quote:
Orijinalden alıntı: hacada
versiyon numarası dediğiniz nedir??
Alıntıları Göster
Versiyonu Evet orda bi anlatım bozukluğu olmuş pardon.
quote:
Versiyonu Evet orda bi anlatım bozukluğu olmuş pardon.
Alıntıları Göster
Önce hangi versiyonların olduğunu öğrenelim de.
quote:
Orijinalden alıntı: corner4815
quote:
2003 corsayı öldürmüşler, piyasada 97 98 modellere bu fiyatlar isteniyor.
senin araçta herhangi bir sıkıntı falan mı vardı, kaç kmde idi? bende 2002 2003 eco easytronic almayı düşünüyorum fiyatlar 14 civarında..
1.0 motor olduğundan dolayı düşük fiyata gitti sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
quote:
Orijinalden alıntı: corner4815
quote:
2003 corsayı öldürmüşler, piyasada 97 98 modellere bu fiyatlar isteniyor.
senin araçta herhangi bir sıkıntı falan mı vardı, kaç kmde idi? bende 2002 2003 eco easytronic almayı düşünüyorum fiyatlar 14 civarında..
1.0 motor olduğundan dolayı düşük fiyata gitti sanırım.
Alıntıları Göster
Easytronic 1.6 benzinli 2009 Astra ile, ben de kullanıcılar arasındayım.
quote:
Orijinalden alıntı: M. Reha
Easytronic 1.6 benzinli 2009 Astra ile, ben de kullanıcılar arasındayım.
Alıntıları Göster
Hoşgeldiniz
quote:
Hoşgeldiniz
Alıntıları Göster
Eski bir Corsa C cdti manuel kullanıcısı olarak; aynı sınıfta otomatik/tiptronik/easytronic önerebileceğiniz araçlar nelerdir? özellikle 2004 sonrası modeller içerisinde tşk,
quote:
Orijinalden alıntı: TheFox34
Eski bir Corsa C cdti manuel kullanıcısı olarak; aynı sınıfta otomatik/tiptronik/easytronic önerebileceğiniz araçlar nelerdir? özellikle 2004 sonrası modeller içerisinde tşk,
Alıntıları Göster
imzamdaki araç ve son güncelleme ile easytronic baya güzel vites değiştiriyor. hem ekonomik hem otomatik diyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
imzamdaki araç ve son güncelleme ile easytronic baya güzel vites değiştiriyor. hem ekonomik hem otomatik diyeyim
Alıntıları Göster
peki bu güncelleme benim imzamdaki araç için geçerli mi acaba???
quote:
peki bu güncelleme benim imzamdaki araç için geçerli mi acaba???
Alıntıları Göster
Evet hacada geçerli
quote:
Evet hacada geçerli
Alıntıları Göster
yani demek istediğim servis yolu gözüktü bize demek??
ama haziranda aldım ben bu arabayı daha...
quote:
yani demek istediğim servis yolu gözüktü bize demek??
ama haziranda aldım ben bu arabayı daha...
Alıntıları Göster
Sevgili ucanhoroz neye göre geçerli olduğuna karar verdiniz. Benzinli Easy ile Dizel .Easy arasında ciddi farklar var. (kontrol bazında). Benzinlilerin kalibrasyonunun servisler tarafından müşteri şikayeti varsa yapılması gerekiyor, diğer durumlarda zaten güncelleme varsa servise girdiğinizde servis elemanının karşısına pc de çıkıyor. Tabi dikkate alırlarsa. Dizellerde ise Easy kalibrasyonunu kendisi yapıyor, dolayısıyla herhangi bir şikayet durumunda öncelikle varsa güncel yazılım yükleniyor. Bana ve Ouzdag arkadaşa olduğu gibi. Not: Hazirandaki bir aracı alıp servise götürmeyin şikayetiniz yoksa, servis zamanı nasılsa yazılımları güncellenecektir.
Sürün keyfini,
Saygılarımla
quote:
Evet hacada geçerli
Alıntıları Göster
Selam arkadaşlar Eastronc leriniz kaç km oldu kullanalı. Benim arac 14.500 km de.. ya sizlerin ki ?