Şimdi Ara

Club Penguin #Rehber# `Üye alımı kapalı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.691
Cevap
4
Favori
280.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Club Penguin #Rehber# `Üye alımı kapalı

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş

Orjinalden alıntı: orbjk

Club Penguen,Miniclip.Com oyun platformu altında hizmet veren,penguen figürü ele alnmış bir sohbet-eğlence oyunudur.

Oyuna giriş yaptığınızda,size ait hesap ado ve şifresi olan bir penguen veriliyor ve para kazanıp,kendinize ait eşya,kıyafet alabiliyorsunuz.

Grubumuz,bu oyun hakkında bilgilendirme ve sizi daha çok bilgilendirmek için kuruldu.

ARKADAŞLAR BU OYUNU OYNAYAN HERKESİ BİR ARADA TOPLAYIP MUHABBET YAPALIM
    bir şey sorim CADILAR BAYRAMI ne zaman olcak olursa hep beraber katılırız bide nerde olcak (oyundn bahsediyorum

eğer oynayacak siteyi bilmiysanız tıklayın

yada ben daha yeni başlayacağım nasıl üye olcam diyorsanız nick ve şifre sorma yerinin hemen altında 2 satırda ki yazıya tıklayın ve üye olun oynamaya başlayın

gerekli bilgi:elbisem olmuyor diye üzülüyormusunuz işte çözümü:
    sol üstte new yani gazetede 2 3 sayfa geçin orada bir penguen var üstündee renkli bir kıyafet onu member üyelik olmadan alabilirsiniz ve bu kıyafetler 10 günde bir yenileniyor. iyi oyunlar saygılarımla orbjk

işte buda sitemiz

tıkla ve gir

buda fan forumumuz tıkla ve gir

ÜYE LİSTESİ

ORBJK

hydrogenfla

SHEFTALI

kingin

crunch_xxx

mangoser

furkanbjk

durayga08

behtiyar

bunlar yeterli değilmi

• heç ?yeterli değilse yazarız !
  • musakka bir kere bakmış pmden ulaşayım ben
  • saol
  • saol derken verilen bilgilerimi
  • Foruma hiçbir yerdeo lmayan gizli bilgiler koydum çok manyak işe yarıyor
  • koydunmu

koymadıysan nerden bulcaz?
  • arkadaşlar foruma bilgilendirme yazdım !!baya oraya gelin !!
  • ben burayada ekliyorum şimdi 1dk
  • işte size bilgi arkadaşlar yeterlimi sizce?

İfadeler: ifadelere bas o sırada birinin üstüne gel Bunları yaz
    EP Puffle
    EI Igloo
    EF Flower
    ET Fart Noise
    EM Coin

Astro Barrier
    Yüklenme Sırasında, Bas:
    Tuş 1 level 10'a Işınlar
    Tuş 2 level 20'a Işınlar
    Tuş 3 level 30'a Işınlar

Secret Agent
    Oyunda İken sağ üstteki sarı Simgeye Bas,Gene sarı simgeye bas alttaki cevapları olduğu gibi geçir.(En Az 30 Günlük Üyelik Şarttır)

Agent Doğru Cevapları
    Honest
    Being mean or rude
    Report them
    Saying their address
    I want to keep Club Penguin Safe
    I want to help other penguins

Money Cheat
    1. Bir Bilgisayardan Login Ol Ve Ülke Seçme Bölümünde Kal.
    2. Başka bir bilgisayardan gir ve full servera gir.
    3. Hiçbirşey alma ama listelere bak.
    4. Çıkış Yap.
    5. İlk bilgisayardan giriş yap.
    6. Eşyalarını incele Almadığın eşyalar sana gelecektir.
    7. Bunu Ne zaman istersen yap.

Secret Dojo
    Gizli Bölgedir.Dağların sürekli sağ tarafına sürekli basın Hiç kimsenin olmadığı bir yere ışınlanacaksınız.

Snow Smores Recipe(Bunu Bulamadım)
    Go to the boiler room and click on the drawer where there’s old newspapers and choose the one ‘Waddle in the West’. Then go to the page where there are 2 penguins roasting marshmellows on a firepit. Click the firepit a few times until the marshmellows dissappear, then you will have the snow smore recipe.

Newspaper Glitch(Buda Error Veriyor)
    Open your internet explorer or any kind of browser will do and type this linkhttp://play.clubpenguin.com/load.swf on your address bar and login to Club Penguin. Click on the news and right click on it, select back. Then go to actions and select dancing. Your penguin will then dance while holding the newspaper.

Cart Surfer
    Madendeki Tren Oyununda Daha Çok Para İçin, Şu Yönleri yapınız. AŞAĞI + space, space + SOL, space + SAĞ, AŞAĞI + SOL/SAĞ. , Oyunu 1 can kalarak bitirin. Genellikle 463 Coins verir. Dönüşlerde ise, Aşağı + Space, space + Sol/Sağ

Nubbin
    Open your internet explorer or any kind of browser will do and type this linkhttp://play.clubpenguin.com/load.swf on your address bar and login to Club Penguin. Press F11 to make it full screen, when you’re in the game click on the white part below your chat area and your penguin will walk right down and your finally nubbin.

Birkaçını Anlayamadım diğerleride çalışıyor

• dahası için lütfen önce sitemizi ordan forumumuzu ziyaret ediniz
  • bayadır siteye giremiyodum da işim vardırda ondan bakamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: orbjk

işte size bilgi arkadaşlar yeterlimi sizce?

İfadeler: ifadelere bas o sırada birinin üstüne gel Bunları yaz
    EP Puffle
    EI Igloo
    EF Flower
    ET Fart Noise
    EM Coin

Astro Barrier
    Yüklenme Sırasında, Bas:
    Tuş 1 level 10'a Işınlar
    Tuş 2 level 20'a Işınlar
    Tuş 3 level 30'a Işınlar

Secret Agent
    Oyunda İken sağ üstteki sarı Simgeye Bas,Gene sarı simgeye bas alttaki cevapları olduğu gibi geçir.(En Az 30 Günlük Üyelik Şarttır)

Agent Doğru Cevapları
    Honest
    Being mean or rude
    Report them
    Saying their address
    I want to keep Club Penguin Safe
    I want to help other penguins

Money Cheat
    1. Bir Bilgisayardan Login Ol Ve Ülke Seçme Bölümünde Kal.
    2. Başka bir bilgisayardan gir ve full servera gir.
    3. Hiçbirşey alma ama listelere bak.
    4. Çıkış Yap.
    5. İlk bilgisayardan giriş yap.
    6. Eşyalarını incele Almadığın eşyalar sana gelecektir.
    7. Bunu Ne zaman istersen yap.

Secret Dojo
    Gizli Bölgedir.Dağların sürekli sağ tarafına sürekli basın Hiç kimsenin olmadığı bir yere ışınlanacaksınız.

Snow Smores Recipe(Bunu Bulamadım)
    Go to the boiler room and click on the drawer where there’s old newspapers and choose the one ‘Waddle in the West’. Then go to the page where there are 2 penguins roasting marshmellows on a firepit. Click the firepit a few times until the marshmellows dissappear, then you will have the snow smore recipe.

Newspaper Glitch(Buda Error Veriyor)
    Open your internet explorer or any kind of browser will do and type this linkhttp://play.clubpenguin.com/load.swf on your address bar and login to Club Penguin. Click on the news and right click on it, select back. Then go to actions and select dancing. Your penguin will then dance while holding the newspaper.

Cart Surfer
    Madendeki Tren Oyununda Daha Çok Para İçin, Şu Yönleri yapınız. AŞAĞI + space, space + SOL, space + SAĞ, AŞAĞI + SOL/SAĞ. , Oyunu 1 can kalarak bitirin. Genellikle 463 Coins verir. Dönüşlerde ise, Aşağı + Space, space + Sol/Sağ

Nubbin
    Open your internet explorer or any kind of browser will do and type this linkhttp://play.clubpenguin.com/load.swf on your address bar and login to Club Penguin. Press F11 to make it full screen, when you’re in the game click on the white part below your chat area and your penguin will walk right down and your finally nubbin.

Birkaçını Anlayamadım diğerleride çalışıyor

bunları bulamadıklarını burdan çevirebilirsimnhttp://www.hemencevir.com

• Arkadaşlar penguenlerinis kaç günlük bnmki 178
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maqq

Arkadaşlar penguenlerinis kaç günlük bnmki 178

Neyle Besliyorsun ?
  • ORBJK Gitti Topic Bitti Nerelerdesiniz Arkadaslar Ya
  • ben burdaım !!
  • beyler walla çok özür dilerim okuldan dolayı ilgilenemiyorum ancakk bu saatlerde belki girebilirim

listeye eklenmek isteyen varsa mangosere sölesin sende bana iletirsin yarın yazarım listeye

maqq senide listeye eklimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 19 Eylül 2006; 8:18:49 >
  • eklee
    Bu arada benim nickim altaqq club penguinde
  • tmm kardeşim ekledim listede aksamalar olur onu söliym bu arada liste devrini geri alıyorum mangoser değil ben güncelleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.