Şimdi Ara

clubboon'dan uzak durun arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir alışveriş yaptım yapmaz olaydım.3 tane kazak aldım bedeni olmadığı için iade ettim.15 gün oldu ellerine ulaşalı.İade onaylandı diye mail geldi 7 gün ünce.Hala paramı iade edicekler.Aradım demin haftasonuna kadar falan diye geçiştirdiler.sikayet var.com da bi aratma yaptım ki şikayetlerin çoğu para iadesi ile ilgili.Ve hiçbirine cevap vermemişler.Müşteri hizmetlerine 15 dakikada zor ulaştım.Markofoni ve trendyoldan da alısveris iptallerim oldu markafoni 24 saatte trendyok 48 saatte paramı iade etti. Siz siz olun clubboon'dan uzak durun arkadaşlar.Ben yandım siz yanmayın kısaca.Paranında kısa sürede gelceğine umudum yok açıkcası.

• Birçok insan bu sitenin şuanda bu şekilde bir tutum izlediğini bilmeden alışveriş yapmaya devam ediyor. Clubboon.com bence batmış durumda yada bu şekilde para kazanma amacı güdüyor. Ürün alanlara ürün gönderilmiyor. İade edenlere para iadesi yapılmıyor.
    Aslında sitenin erişimi engellenmeli ve kanuni olarak site yetkilileri bu konuda sorgulanmalı. Aleni bir şekilde insanlar dolandırılıyor ve site hala aktif.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu firmadan uzak durun Egptyair
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.