Şimdi Ara

cluberrr mutlaka bak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay içinde 3 kere kendini tekrarlayan ve bir daha çözülemeyen o muazzam pacth hatası sonunda çizmeyi aştı artık düzelebileceğine dair içimde hiç bir umut kalmadı free bi online oyuna geçicem hesabımıda sildim wow cdsinide bir 2.elciye 45 e verdim oyun harika ama ilgilenmiyor herifler forumda çok uğraşan ark.lar oldu onlara sonsuz tşkrler.Yazdım rahatladım OH !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LockTuran -- 3 Haziran 2008; 1:07:34 >

• 45 ytl ii vermişsinfree online oyun varmı ki?premiumsuz girilmio ki onlara
  • Patch hatasının bilgisayarınla kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Her neyse, hayırlısı olsun.
  • yama hatası indirdiğin yamayla(evet dogru) ya da kendinle alakalıdır.
  • Sayısız defa baştan kurdum,bir çok account açtım,devraldım,devrettim,hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım,hemen pes etmişsin kardeş,istanbulda isen gel bize sana çekeyim hemen 2 dvd ye komple kurulu hazır halde,veya getir harici disc ini komple kes yapıştır yapalım..

Ayrıca diğer okuyan arkadaşlar içinde bilgi olsun,wow denen bu oyun windows içine vs. sisteme hiç bir dosya koymayan kendi halinde takılan bir oyun,,örneğin benim evde 2 pc var,format atıyorum birine,diğerinden flash disc le 2 seferde komple oyunu kes kopyala yapıyorum ve bitti olay.
  • evet benim ki de D: de duruyo öyle
    Bilmem kaçıncı formatı attım.
    Çalışıyor.
    Ama bırakmak iyi fikir :)
  • Ya aynı şeyi bende yapıyorum ama oyundan sürekli atıyo, beni deli ediyo.. Pat diye birden atıyo ve birdaha giremiyorum, loding kısmıda kitlenip kalıyo veya oyuna girdiğim anda yine atıyo. Restart attıktan sonra düzeliyo fakat nereye kadar.. Şimdi oyunu baştan indirdim sırf bu yüzden, belki registery hatası vardır diye düşündüm. Ama yine saçma sapan sorunlarla karşılaşıyorum. Kurarken hata veriyo buseferde, hadi şmdi kurdum üst üste deneye deneye ama şimdi de patch yaparken hata veriyo. Yani manyak olacam artık. Muhtemelen harddiskimde sorun var ama bukadarmı sorun çıkartır ya yuh valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Sayısız defa baştan kurdum,bir çok account açtım,devraldım,devrettim,hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım,hemen pes etmişsin kardeş,istanbulda isen gel bize sana çekeyim hemen 2 dvd ye komple kurulu hazır halde,veya getir harici disc ini komple kes yapıştır yapalım..

Ayrıca diğer okuyan arkadaşlar içinde bilgi olsun,wow denen bu oyun windows içine vs. sisteme hiç bir dosya koymayan kendi halinde takılan bir oyun,,örneğin benim evde 2 pc var,format atıyorum birine,diğerinden flash disc le 2 seferde komple oyunu kes kopyala yapıyorum ve bitti olay.

istanbuldayım lost_soul-sad_man@hotmail.com ekle adresi mi bi şekilde halledelim şunu hevesim kursağımda kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LockTuran

quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Sayısız defa baştan kurdum,bir çok account açtım,devraldım,devrettim,hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım,hemen pes etmişsin kardeş,istanbulda isen gel bize sana çekeyim hemen 2 dvd ye komple kurulu hazır halde,veya getir harici disc ini komple kes yapıştır yapalım..

istanbuldayım lost_soul-sad_man@hotmail.com ekle adresi mi bi şekilde halledelim şunu hevesim kursağımda kaldı

Tamam dostum,akşama eklicem,şimdi gördüm mesajı,işteyim şu an,hallederiz takma kafana...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.