Bildirim
CM 2010 Oyundan Atıyor!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun bendede var bi el atan olursa çok makbule geçicek :) -
7 Ağustos sürekli hata veriyor -
Korsan içerik paylaşmayın, ayrıca oyunun korsan ise tabi ki kapanır bunda şaşıracak bir şey yok. -
Aynı sorunla karşılaştım bende çok yırtındım forumda birisi cvp versin diye seni en iyi ben anlıyorum kardeşim.
Oyun İlaçlı sürümünde bu olay var malesef.Sonra gittim orjin aldım sorun falan kalmadı ama; Oyunun EMUDVD versiyonununda sorunsuz olduğunu duydum. Bilgin olsun -
kıy 25liraya uğraşmazsın -
arkadaşlar akıl vermeyin çözüm sunun...25 tl yok ki veremiyoruz.bunun çözümü var mı onu diyin.. -
Yok mu buna net bir çözüm ya?; -
Çözüm var crack mds dosyasını daemon toolsun 1.sürücüsüne mount et,eğer oyunu daemon ile kurduysan 2.sürüsüne de oyunun kurulum dosyası mds uzantılı dosyayı mount et daha sonra oyununun kurulmuş olduğu klasörden launch klasöründeki launcher exe'den oyuna başla
hepsi bu kadar,netten crack mds dosyasını bulabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 7 Ekim 2009; 14:26:56 > -
0.10€ ya aldım ön siparişle. Daha bir kez hata vermedi. -
aynı hata bendede var bunun cozumunu tam olarak bilen biri varsa lütfen soylesin... -
-
bi uygulama yapalım er işe yarıyomu diye ((= -
evet bu sorun bendede oluyordu ayrıca oyunum orjinal
ama artık fm2010 çıktığı için oynamıyorum -
FM oyna CM o kadar guzel gelmıyor artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X