Şimdi Ara

Fifa 2011 Fake ve Çalım nasıl atılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi fifa tuşlarını değiştirmiş 2011''de.Konsola göre ayarlamış.Neyse ben tuşları eski fifya göre ayarladım,yani D şut,S pas gibi.Ama hep düm düz oyun oynuyorum hiç eğlendirmiyor,Pes'e gideceğim böyle olursa ama Pes'in de manager modu falan iyi değil.Neyse ben L shift'i özel hareket tuşu yapmak istiyrum ne yapmam lazım?(eski fifaya tuş kombinasyonuna göre) Birde fake nasıl atacağım?

Kolay gelsin.

(PC'De oynuyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tataleon -- 1 Ekim 2011; 13:14:38 >

• Pc'de oynuyorsan çok fazla kombinasyonun olmuyor olanları iyi kullanman lazım ve bunlardan en önemlisi de dediğin gibi fake. Fake yöntemiyle geçemediğim adam yoktu. Sadece fake ile bile çok rahat birçok adam geçersin. Önce şuta çok kısa bir süre sonra pasa basarak yaparsın fakeyi. Pratiğe gelecek olursak;

Diyelim ki sağ kanattan yardırdın gidiyorsun, yanında da bek var senin hamle yapmanı bekliyor hafiften ceza sahasına doğru kıvrılacaksın ve adam bir sonraki hamlende sana müdahele edecek, işte adam tam sana müdahale etmeye hazırlanırken kombinasyonu uygulayıp top arkaya ve ceza sahası hangi yöndeyse ona basıp oraya çekeceksin ve adamı ekarte edeceksin. Önünde bomboş bir alan olur rahatlıkla tehlike yaratırsın. Tabi bunu orta sahanın ortasında veya daha basit pozisyonlarda da yapabilirsin ama fakeyi kendi yarı sahanda yapamassın.
  • arkadaşım fake atmak için şut ve pas tuşuna basacaksın sırayla ama çok hızlı bir şekilde.yani önce şuta basacaksın sonra pas tuşuna...
    l shift i hareket tuşu olarak atmak istiyorsan oyunun launcherinde game settings var oraya gir ordan üstteki başlıklarda in-game keyboard diye bir yer var ona tıkla ordan LT yazan tuş var,onun solunda boşluk var.oraya tıkla ve l shift tuşuna bas sonra ok tuşuna bas ve ardından oyuna gir,l shift hareket tuşu olarak hazırlanmış olacaktır.

belli başlı hareketler için internete bakabilirsin fifa 11 klavye çalım gibi aramalar yapabilirsin.
  • Çok sağolun,fakeyi becerdimde shift ile yapılan harketelri yapamıyorum shiftten bşka neye basacağız ki
  • Klavye ile hareket yapamaz ve zevk alamazsın oyundan. 30-40 liraya gamepad al.
  • gamepad ile oyunları 2 kişi de oynayabileceğim,lazım esasında.ama laptopu tatilde götürüyorum falan gamepad taşıyamam,ben bilgisayarda çk süper hareketler yapıyordum fifa 2007 de ve klvyeyle niye böyle oldu bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.