Bildirim
PES 2013 ŞUT SORUNU LÜTFEN BAKIN :
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yukarııııııııı -
Oyunu kol ilemi oynuyorsunuz eger kol ile oynuyorsanız L1 Tuşu takılı kalmış olabilir klavye ise ondada Q tuşu takılı kalmış veya ayarlarda bi sıkıntı olmuş olabilir dedigim tuşları bi kontrol edin ve oyunun kontrol ayarlarını sıfırlayıp aşırtma tuşunu boş bırakıp deneyin bir de -
Yön tuşu ile şuta aynı anda basınca oluyordu bu galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar acil peki bu aşırtma olayı yön tuşu ile şut tuşunu aynı anda basınca oluyormuş, bu tuş kombinasyonunu nasıl değiştiriecez ? settings de yok lütfen ... -
settings.exe dosyasında kontrollerde olması lazım nasıl yok :) youtubeye yaz turkcespikerin yaptığı videoyu izle yaparsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam settings.exe de daha basit ayarlar var, aradım da bu aşırtma tuş kombinasyonu(koşma tuşu ile şut tuşu) nu değiştiremiyorum :/ -
SELAMÜN ALEYKÜM BEYLER KAÇ YIL OLMUŞ HALA ÇÖZEBİLEN YOK ŞİMDİ BENDE BU SORUNLA KARŞILAŞTIM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ALLAH AŞKINA KANSER OLDUM YAW
-
SORUNUN ÇÖZÜMÜ YENİ KOL ALMAK KOL BOZULDUĞU İÇİN BÖYLE VURUR DÜŞTÜYSE VEYA ATTIYSANIZ BU SORUN İLE KARŞILAŞARIZ KESİNLİKLE UĞRAŞMAYIN BOŞUNA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X