Şimdi Ara

csgo bu şekilde bomba nasıl atılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=4xNOa8dwVCQ beyler bu videoda 20.35 dk daki gibi bomba nasıl atılıyor.sağ veya sol tık deil bilenler yardım

• sağ tık bu. atarken çok az bişey shiftle geri yürüyor olabilir.
  • sağ tık değil bildiğim kadarıyla geri gelirken sol tıkla atıyor. ssağ tık direk önüne atıyor çünkü yere bırakma hareketiyle
  • sağ ve sol tıka ortak basıp aynı anda bırakıyor
  • Zıplıyıp Sağ Tık Yapıyor herkes yapıyor bunu :)
  • Yukarı bakıp sağ click yapmış neyi farklı geldi anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DÜZ DURURKEN YUKARI BAKIP SADECE SAĞ TIK İLE ATIYOR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağ tık ile dümdüz önüne bakarsan önüne düşüyor ama havaya baktığında biraz daha ileri düşüyor diye gözlemlemiştim.
    aslında bu ayak bastığın konu çok iyi bir konu bence bu oyunu profesyonel olarak oynamak isteyenlerin kesinlikle bomba vs antremanları yapması gerek. geriye giderken atma mesafesi. geriye giderken havaya bakarak atma mesafesi. sağ tık atma mesafesi, orta tık mesafesi falan.

mesela geçen fpl de bir maç yapılıyordu. hangi yayıncıydı bilmiyorum ama ölmüştü neo yu izliyordu. herif mirage de connector un oradaki merdivenden hıphızlı bir şekilde smoke u tam bombanın üstüne atıp gidip defuse ladı.

hatta bugun türk takımlarının tier 1 olabilmesi için gerekenler diye konu açmayı düşünüyordum. tam da gereken bu aslında. hızlı ve emin adımlarla oynamak. aim olarak zaten türkiyede çok iyi oyuncular var. hızlı oyun yapabilsek taktiklerimiz çok olsa kesinlikle her turnuvalarda türkiyeyi temsil eden takımlar olacaktır.

• ne zıplaması kardeş kafan mı iyi...

çift tık da değil, bildiğin sağ tık. atarken shiftle geri yapıyor yavaş düşsün diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

DÜZ DURURKEN YUKARI BAKIP SADECE SAĞ TIK İLE ATIYOR

Doğru cevap bu arkadaşlar ne sol tıkı ne ikisi birliktesi ne shifti amma kasmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Ben zıplayarak yapıyorum dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

sağ tık ile dümdüz önüne bakarsan önüne düşüyor ama havaya baktığında biraz daha ileri düşüyor diye gözlemlemiştim.
    aslında bu ayak bastığın konu çok iyi bir konu bence bu oyunu profesyonel olarak oynamak isteyenlerin kesinlikle bomba vs antremanları yapması gerek. geriye giderken atma mesafesi. geriye giderken havaya bakarak atma mesafesi. sağ tık atma mesafesi, orta tık mesafesi falan.

mesela geçen fpl de bir maç yapılıyordu. hangi yayıncıydı bilmiyorum ama ölmüştü neo yu izliyordu. herif mirage de connector un oradaki merdivenden hıphızlı bir şekilde smoke u tam bombanın üstüne atıp gidip defuse ladı.

hatta bugun türk takımlarının tier 1 olabilmesi için gerekenler diye konu açmayı düşünüyordum. tam da gereken bu aslında. hızlı ve emin adımlarla oynamak. aim olarak zaten türkiyede çok iyi oyuncular var. hızlı oyun yapabilsek taktiklerimiz çok olsa kesinlikle her turnuvalarda türkiyeyi temsil eden takımlar olacaktır.

saol kardeşim insankar bişeyelr yazmıs emek etmiş diye yanlıs demiycem.sen bu işten anlıyosun belliki.hatta batuhan büyükakkan bu şekilde bimba attıktan sonra demiştiki kesinlikle öğrenin bu yöntemi çok işinize yarar adamı her türlü kör eder gibisinde. ama ben öğrenicem nasıl yapıldıgını ve buraya yazıcam görüşmek üzere

• Amuda kalkıp sağ tık yapmış bence.
  • Denedim sağ tıkmış

• Bombayı çek, shifte basarken mouse sağ tık yukarı bak bombayı bırak, biraz karışık oldu ama anlamışsındır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevser süresi okunup kuvvetlice mouse üzerine üflenip çift sağ tık ardından sol tık ve nihayetinde scroll tuşu ile atılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 20 Mart 2017; 14:1:38 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var hocam o midden awp'yle bakarken okunacak dua'dır.

Bunda teshir etmez. Lütfen bilmiyorsak konuşup yanlış bilgi vermeyelim.
  • cesium1 C kullanıcısına yanıt
    Olum bırakın şu batuhanı, unlostu madem izliyosunuz pro maç izleyin hiç olmadı pro stream izleyin.

• dur yukarı bak sağ tıka bas.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.