Şimdi Ara

En iyi rate ayarları Csgo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorum olucak çok takıntılıyım bu konuda rate sizce en ideal kaç olmalı 104000 mı 80000 mi yoksa 128000 mi iyi ben şu an rate 80000 cmdrate 128 updaterate 128 interp 0.031 interpratio 2 oynuyorum sizce iyimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibramcavus35 İ kullanıcısına yanıt
    cmd ve update değiştirsen bile valve de sunucuya girdigin zaman geri 64 oluyor diye biliyorum rate dede 128000 interp 0.031 interpratio 1 ideal ayar diye biliyorum en azından ben böyle kullanıyorum.
  • hocam bence cokta sorun degil bu olay siz rahat ediyorsaniz ayni devam edin, sonra degistirmek psikolijik olarak alismamazlik durumu oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir pronun autoexec dosyasını al, rate ayarlarına bakma bile, koy direk gir oyuna, bir daha da değiştirme. Önemli olan alışman, o kadar basit. Zaten senin ayaların serverdan yüksekse, bir işe yaramıyor, zaten bu sebeple hepsini yüksek yapadabilirsin.

quote:

Örnek olarak 2014 en iyi oyuncusu seçilen Get_Right

cl_interp "0"
    cl_interp_ratio "1"
    cl_cmdrate "128"
    cl_updaterate "128"
    rate "104000"
    fps_max "999"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 17 Şubat 2015; 14:15:25 >
  • abi rate ne bilmiyorum ama benim ping sorunum var pin 220 230 larda geziyor ne yaptıysam olmadı steamın türk oyuncular için paylaştıgı şeyleri yaptım youtubeden videoları izledim onları yaptım hiç bi çaresi olmadı benim ping gene yüksek 220 230 larda bunun bi çaresi yokmu bazıları steamı silip yüklemiş olmuş diyorlar saçmalık bence aynı dosyaları bidaha yükleyip sorunun giderilecegine inanmıyorum bazıları format atmış ben 1 hafta önce format attım yani win 7den win8 e geçtim update felan degil herşey silinmişdi yedeklerim hariç onlarda içte steam oyunlarım yani , steamı silip tekrar yüklemek saçma neden çünkü aynı dosyaları yüklüyoruz işte böyle ping sorunum var ne yaptıysam düzelmedi son çare sizden abi burada olmazsa konu açıcam ordan halledicem şimdikten teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇılgınMax

abi rate ne bilmiyorum ama benim ping sorunum var pin 220 230 larda geziyor ne yaptıysam olmadı steamın türk oyuncular için paylaştıgı şeyleri yaptım youtubeden videoları izledim onları yaptım hiç bi çaresi olmadı benim ping gene yüksek 220 230 larda bunun bi çaresi yokmu bazıları steamı silip yüklemiş olmuş diyorlar saçmalık bence aynı dosyaları bidaha yükleyip sorunun giderilecegine inanmıyorum bazıları format atmış ben 1 hafta önce format attım yani win 7den win8 e geçtim update felan degil herşey silinmişdi yedeklerim hariç onlarda içte steam oyunlarım yani , steamı silip tekrar yüklemek saçma neden çünkü aynı dosyaları yüklüyoruz işte böyle ping sorunum var ne yaptıysam düzelmedi son çare sizden abi burada olmazsa konu açıcam ordan halledicem şimdikten teşekkürler

Ping formatla vs çözülmez o yüzden onu denemene gerek yok.

MM SERVER PİCKER diye proğram var internetten onu indir aç orda hangi serverde hangi pingi alacağın yazar hepsi 200 civarında ise internet sağlayıcınla konuşmanı tavsiye ederim fakat TTNET ise ping bizden kaynaklı değil diyeceklerdir :) Evde başka modem varsa onu takıp deneyebilirsin modem değiştirerek çözen arkadaşlarım vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.