Şimdi Ara

Steam'de kalıcı olarak oyun nasıl silnir? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorum başlıkta. Bakın diskten silme demiyorum kütüphanemden oyun silmek istiyorum. Steam bana ticket kodu filan gönderdi ne yapmam gerek lütfen yardım edin. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerfulfoot -- 16 Kasım 2015; 19:31:49 >

• Steam destek'ten talep etmeniz gerekiyor. Doğrudan kullanıcı silemez oyunu, eğer oyun F2P değilse. Sağ tık yapıp Kategoriler içersinden de gizleyebilirsiniz.
  • elladan E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ticket filan geldi ama ne yapmam gerkiyor?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Oyunun hangi yolla alındığını belirtmen gerekiyor, sadece ismini verince silmiyorlar. Mesela cd key ile aktif ettiysen o retaildir, hediye geldiyse gift gibi.
  • Teşekkürler hocamda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum nasıl yazacağız?
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Silinmesini istediğin oyunları ayrı bir kategoriye at ve resmini al. Yardım menüsünden desteğe gir, hesabımı seç ve hesabımla ilgili farklı bir sorunum vara tıkla, yanda destek ile iletişim butonu var. Menü gelince üst kısma silmek istediğin oyunlardan herhangi birini yaz, kategoriden purchases and payments ve hemen sonra unkown charges seç. Alt tarafa sildirmek istediğin oyun türlerini ve aldığın resmi ekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC055DB6A -- 21 Kasım 2015; 15:07:34 >
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonic Screwdriver kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kod aldım oyun bedava oyun çıktı hesabımda bedava oyun görmek istemiyorum.
  • Sonic Screwdriver kullanıcısına yanıt
    Hocam bir türlü anlayamadım silem olayını bu steamde büyük bir eksiklik gerçekten
  • Daha geçen hafta sildirdim ben de bazı hiç oynamayacağım ve çoğu bedava gelen oyunu.

Steam Support'a Ticket açıyorsun ve orada derdini ayrıntılı bir şekilde anlatıyorsun.

Steam Support maalesef hemen yanıt vermiyor. Biraz bekleyeceksin. Bu süre 1 haftayı da bulabilir, benim gibi. Sonra sana "Steam kütüphanenizden bu oyunlar kalıcı olarak giderse şu şu şeyleri de (kayıtlı Achiemevent'larınız, istatistikler vb.) kaybedeceksiniz, ayrıca geri ödeme (Refund) olmayacak" gibi şeylerin söylendiği bir yanıtla dönecekler. Sen de bunu onayladığını anlatan bir yanıt vereceksin. Sonra o oyunları silecekler. Bunun için de durumu anlatan bir geri dönüş yaparlar.

Ama dediğim gibi, bu iş hemen olmuyor. Support'un maalesef geç yanıt verme özelliği var.
  • Aynen öyle ben de baya uğraştım sildirmeye hatta 2-3 teknisyenle görüştüm bir tek Tyrone adlı şahıs yardımcı oldu, diğerleri uyuz çıktı biraz
  • Hesabınızda bedava oyun olsa ne olmasa ne. Bende de bir sürü bedava oyun var. Parayla aldığım ve sürekli oynadığım oyunları favori olarak işaretliyorum zaten otomatik olarak en üste atıyor. Diğerleri altta kalıyor.
    Buyur görünüş olarak gayet güzel bir liste:
     Steam'de kalıcı olarak oyun nasıl silnir? Acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 27 Kasım 2015; 0:01:03 >
  • gizlerseniz cok daha basit bir islem olur, gizli kismina gelmeden de gorulmesi mumkun olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir kompleks bu Fakir mi hissediorsunuz bedava oyunlar hesabınızda gözükünce?
  • Hocam fakir hissetmekle değilde biraz rakıntılı bir insanım buda onlardan birisi.
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    Biliyorum fakat amacım tamamen silmek yinede teşekkür ederim.
  • Takıntı işte hocam.
  • Hocam teşekkürler fakat işte tam olarak öğrenmek istediğim kısım burası nbu ticke işi nasıl oluyor
  • Ben oyunları kategorilere ayırdım, parayla aldıklarımı başka yere bedavaları başka yere koydum.

Gizleyince başka birisi siteden bizim profilimize baksa oyunlar kısmından görebilir mi gizlediğimiz oyunları?
  • Fujita kullanıcısına yanıt
    Profilini tamamen gizlediysen hiçbir şeyini göremezler, sadece oyunları gizlediysen görürler.

Ek olarak: Sildirme olayı rahatsızlıktan öte bir güvenlik önlemi, ileride hesap çalınması gibi bir durum olursa steam bu oyunu kendi satmadığından hesabın sana ait olduğunu doğrulamak için cd-key soracak. O yüzden tamamen kurtulmak en iyisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.