Şimdi Ara

CM Centurion kasaya şakayla karışık başlanan mod V1.0 (Resimlidir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenle (MeGaArK) evde otururken şeytan mı dürttü ne etti rahat da batmış olabilir tabi dedik bilgisayarla uğraşalım biraz. önce bi OC için niyetlendik. Parçaları söküp temizleyelim öyle başlayalım dedik. mod icinde zaten 1-2 malzeme almıştım daha önce.

benim emektarlar yatakta keyif yaparken

sonra bi anda gaza gelip yav hazır sökmüşken kasayada mı bişeyler yapsak dedik. ne yapalım diye düşünürken içini boyayalım dedik ve başladık. önce temizlik sonra boyanacak yüzeyler harici maskeleme. kuzen cebelleşiyor benimle sağolsun.

sistem arkada aktif

daha sonra boya ile girişme işi başladı. boya henkel neon pembe. kasa içini boyadıktan sonra anakartın arka panelini casati marka akrilik siyah sprey ile boyadık ki tavsiye ederim tonu ve görüntüsü 10 numaraymış.

daha sonra cm aura nın beyaz florasan görüntüsünden sıkılıp ona da sprey ile girişmeye karar verdik ama ışığı kesilir düşüncesi ile cok fazla sprey sıkmadık ama yinede banamısın demedi. boya bitmeseydi daha da girişecektik. bu arada neonları çamaşır ipine asıp boyadık

neonların dışardayken boyalı ve yanar hali..

kasanın boyanmış hali

ve sonunda montaj edilmiş hali

neonlar kapalı hali

sonuç olarak şu anlık durum bu. kapağı kestirip plexy de yaptırınca az biraz daha işi kalıyor. yorumlarınızı bekliyorum. tavsiyelere kapım herzaman açıktır.

• hadi hayırlı olsun tekrar kuzen

plexiyide en kısa zamanda halledicez dimi daha sonra bide su soğutma yapıcaz tabi (beni vurmazsan tabi , naapim benim sisteme bişi yapılmıo sana yükleniyorum )...

(düzeltme: yazım hataları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aladya -- 22 Haziran 2007; 21:55:56 >

• kuzen sen var ya sen iyi ki ucundan bişeyler yapalım dedik hastalık gibiymiş bu iş yaw. LN2 yapıcam ben ver gazı olacak

senin stacker da garibim oyle fabrika cıkısı kalmasın ona da el atalım artık
  • Temiz bakım
  • İlginç bir mod olmuş. Fena gözükmüyor. Bir ara sana uğrar yakından incelerim.
  • gel kardesim herzaman başımın üstünde yerin var biliyorsun
  • güzel olmuş hadi hayırlı olsun
  • Başlangıç için fena sayılmaz..Bu iş elbette hastalık gibidir. Daima en güzeli istersin..
    Kolay gele...
  • dostum kasanın içindelki boya pek olmamış dalgalı biraz bide cd rafını faln da boyayın bence
  • @Azad__Arda ve @AMFİBİ

teşekkürler ilk deneyim nede olsa

quote:

Orjinalden alıntı: Bérk

dostum kasanın içindelki boya pek olmamış dalgalı biraz bide cd rafını faln da boyayın bence

boyanın ben bilerek oyle olmasını istedim aslında resimlerde biraz tırt gözüküyor ama istedigime yakın oldu diyebilirim fabrikasyon gibi gözükmesini istemedim belki araya atacagim renkler olabilir daha dusunme asamasındayım
    raflarıda direk boyayamıyorum vidasız sistemin aparatları yüzünden. plexynin boyutuna karar vermeme bağlı belki oralar gözükmeyebilir bile gözükürse oralara kalemle farklı renkler olarak girişmeyi planlıyorum.

• enermax chakra mı o kasa banamı öyle geliyo?
  • hayır dostum başlıkta yazmıştım ama dikkat etmemişsin sanırım.

• değişik olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.