Şimdi Ara

CM Sedion 120v VS Thermaltake 3.0 VS Deep Cool Maelstrom 120

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi arasında kaldım forumda konuları inceledim beni tatmin etmedi şöyle sorayım bende İ5 4670K var ama O.C yapmadan kullanıyorum su soğutmayı alınca da yapmıyacağım fakar bende Akasa X4 var şuan onla boşta 40-45 derece oyunlara gireyim daha çok Gta 5 de hisediyorum 60 derece olunca anlık kasılmalar başlıyor 60 derece de duruyor 58-62 falan arası böyle oluyor bu da canımı sıkıyor ekran kartına baktın mı diyenler olursa sabit 62 dereceyi geçmiyor hangisi aliyim hangisi daha iyi soğutur 1-2 derece nin bile benim için önemi var zaten alırsam çift fan ile kullanıcam cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler..CM Sedion 120v VS Thermaltake 3.0 VS Deep Cool Maelstrom 120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 21 Aralık 2015; 19:25:43 >

• Seidon alıcaksan v2 olduguna dıkkat et cunku ılk serılerde pompa sorunu var ben bu yuzden ıslemcımı yakıyordum
  • SilverStone Tundra TD03-E (SST-TD03-E)
  • 65 derecede işlemci veya ekran kartı kasılma yapmaz. oyunda işlemci çarpan düşürüyordur enerji tasarrufu için. bios'tan ilgili ayarı kapatmanız gerekebilir.
  • Thermaltake 3.0 kullanıyorum bağlantı yaparken borulardan bi kırılma sesi geldi pompa biraz ses yapıyor ama kafaya takan tilbiz olan birisi için ben duyuyorum mesela çok dikkat edersem (sorun benden kaynaklı normalde ses çıkarmıyor) Yani alcak olsam ama bi daha silverstone alırım kesinlikte internetden fan noise diye yazarsan çıkar zaten pompasını duyman imkansız fanlar biraz sıkıntı oda zaten halledilir her türlü
  • Eyvallah beyler bir format ile çözdüm yardımlarınız için çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.