Bildirim
Cm stacker Modding...
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
resimlerin hepsini inceledim mod yapılmış bişey göremedim.
benim bildiğim mod deyince kesip biçmek geliyo aklıma. siz sadece alıp takmışsınız.
ama yinede çok güzel bir kasaya sahipsiniz. Darısı olmayanların başına.
edit:Kasa Mod Örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_5084140/mpage_1/key_/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagan88 -- 28 Mart 2006; 10:15:47 > -
@tagan88
Aynen katılıyorum kasa çok kaliteli
@neoxx
arkadaşım bende mod adına bişi göremedim tagan88 arkadaşın dediği gibi... Direk alıp takmışsın..
ama kasan gayet iyi güle güle kullan -
eyvallah saolun Aopen ı kesmişsin kardeşte ben bu kadar para verdikten sonra bu kasaya kıyıp kesemem artı kapağı zaten kestim belki bilmiyosundur ama kapağın orjinali böyle değil bi artı daha. onları alıp takmak bile benim için bi mod dur. millet iki tane ışıklı fan takıp mod diyo bırakında bende diyim atık yani :)
eyvallah... -
Gördüğüm kadarıyla tt big water kullanıyosun dikkat etmeni önererim :) -
hiç modifiye yok..ve bekide forumdaki en aciz cm stacker...
nedenmi?
TT girmiş bu kasnaın içine
kabllar inanılamz karışık..
Hiç manası olmayana fanlar değişmiş ve ağam şağam olmayan bi sistem var içinde...
big water yerine blower fana alsaydın daha ii olurdu..
He bide nazar boncuğu takmış arakdaş..
Nazara inanarım ama teknolojik alatler için biraz garip kaçmış... -
arkadaşlar o zaman öneride bulunun yerden yere vurcanıza..
biliyorum içinde hakkaten bi olay yok sırf zevkim için yaptım bu kasayı merak sardım yeni yeni. o yüzden hevesimi kırıcanıza yol gösterin... -
dostum kasa süper ama parça takmak arkadaşlarında dediği gibi mod sayılmaz
ama bi ayrıntı atlamış arkadaşlar ön trafta bi nazar boncugu gördüm
kaç fsb kazandırıyor sana
allah nazardan saklasın -
Kapaktaki metal ızgaranın yerine plexy tak. Daha gözalıcı olur. Fazla kesip biçmen de gerekmez.
Bir de arkadaşın dediği gibi Big Waterin pompasına dikkat et. Cortlayabilir. İşlemci güme gitmesin, benim başıma geldi.
Yan kapağa plexy takarsan, iki tanede janjanlı UVLed fan takarsın, çok kıyak olur.
Kolay gelsin. -
güzel başlamışsın eline sağlık ama bukadar yetmiyor devamını bekliyoruz bence güzel kapağı güzel kesmişsin -
bence yan kapağı plexi yap ve iki tane fan tak süper olur devam devam durma güzel oluyor. -
dostum bence kasan gsl önemli olan bu işe merak salman ve heves etmen illa süper olcak die bi kural yok kasan gayet hoş olmuş modifiye dediğin zaten yavaş yavaş olurki bittiği zaman değeri anlaşılsın... -
destek olan olmayan arakadaşlar hepiniz saolun. plexi benimde kafama yatıyo en kısa zamanda yapıcam onu...
bi insana köstek olmaktansa destek olup daha iyi şeyler yapmasını sağlarsan sende gurur duyarsın (şimdi yazdım tamamen doğaçlama)
mesajı alan alır...
eyvallah... -
emeğe saygı ellerine sağlık dostum :d -
Kasa'nın kapağını acık kullanmanı tavsiye ederim, bu şekilde kasanın içinde gözüne cok fazla dağınık yer carpar sende tabi sinirlenip bunları düzeltirsin Aradan biraz zaman gectiğinde bir bakarsın kasa içini düzenleye düzenleye tamamen toplamışsın. -
cep telefonu ilmei çektin acaba bu resmi -
Modifiye demek sadece kesip biçmek değildir BENCE . Yani eğer kasanın orjinaqlliğini tamamen korumak istiyorsa hazır mod malzemeleri ile mod yapılabilir ... Şimdi illa bir mod yapılacak diye dönülmez bir hata yapmaktansa hazırlar ile yetinmek çok iyi olur . Hem çoğu modifikasyon konusunda kesme biçme olmayan kasalara çok güzel denmiş bu neden böyle tepki gördü bilemiyorum ? Yani hazır parçalarla kendi zevkine göre düzenlemiş . Devam arkadaşım böylede güzel . Bence her zaman orjinallik korunmalı . ARABA MODİFİKASYONLARINDA BU SÖYLEDİKLERİM GEÇERSİZDİR .
-
Babacan güzel olmuş,tek eksiğin biraz con con olmamış. -
-
Kasa modifiyesi dallara ayrılır.Yane her modifiye kesip bicmekten ibaret değildir.Bu kadar kucumseyen arkadaslar sıradan parca alarak mod yapmayı denesenler muhtemeden yine de bu kadar gusel olmaz.Dodda onemli olan o gusel uyumu yakalamak ister keserek ister takarak.
Case Mod
1.Soft Mod(Kasada hiç bir fiziksel degisim yapmadan takıp cıkarark.)
2.Hard Mod(kasanın orjinal sekli ile oynayarak)
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- undervolt nedir
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
- laptop soğutucu öneri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X