Şu üstteki açık mavi bant ne ? Nerden aldın bir link verirmisin?
quote:
Orijinalinden alıntı: {PeGaSuS}
$DOLAR$ Zderins Fenomenhaa {PeGaSuS} Protheus Bilinmeyen
6 ettik dahada olur..uygun fiyat olursa bu yazılan kişiler kesın alıyor
arkada$ bekliyoruz bu olay ciddiye alınmadı sanırım. cm stacker için yan kapak, öne 120mm fan takabilmek için hdd kutusu istiyoruz. başka cm stacker aparatlarıda olsa hiç fena olmaz.
bu ürünlerden isteyen arkadaşlar, getirttirelim hep beraber bu parçaları..
overclocking arkadaşa bida pm attım ama cwp yok..beklioz
bilinmeyen hdd kutusu dijitaltrend de var istersen bak oraya ( ama pencere işi umarım olur )
quote:
Orijinalinden alıntı: $DOLAR$
bilinmeyen hdd kutusu dijitaltrend de var istersen bak oraya ( ama pencere işi umarım olur )
armor için ben bulamamıştım o kutudan ama içinden bi tane tekli çıktı bende fanı ona güzelce silikonlayıp öe taktım cillop oldu...
$DOLAR$ mod çalışman gayet hoş olmuş
tşkler
Arkadaşlar. distribütör ile görüştüm.
CoolerMaster ile irtibata geçti. Bana haber verecek.
Yakında cevabını yazarım.
Umarım olumlu olur.
yuvarlak kesimi yaptırabilen $DOLAR$ çeyrek daire biçimindeki bir kesimi çok daha kolaya yaptırabilir bir daha niye para bayılsınki ona şimdi en az 30 dolar fiyat çekerler.
o kesimi yaptırmadım kafes vardı yanında onu çıkartıp arkasında metal plakaları kesip pencere taktım yaptığım şey bu yani kesmek falan yok ;)
gayet şık olmuş.ben çok beğendim.tebrikler.
$DOLAR$
Bide kasa kapağı yokken çekte içini görelim
Dijitaltrend'e baktım ama hdd kutusu 33.95$+KDV+Kargo baya bi para yapıyor =) neyse kapaklar gelsinde önce kapak alacam sonra ona bakarız.
güzel olmuş bea
arkadaşlar bu cm stacker için csm kapak fiyat nedir uygun gelecekse benide yazarmısınız
evet fiyat nedir acaba eğer uygun olursa bende almayı düşünüyorum
Yalan oldu gibi bu iş
Bekliyoruz ziver
Ziver YALAN OLDU harbiden =) kimsecikler cevap yazmaz oldu daha..