Şimdi Ara

cm stacker modifikasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasaya ufak tefek değişikler yaptım iyi kötü yorumlarınız.... ( her ne kadar dardo ve ziwro kadar ii olmasada )
     cm stacker modifikasyonu

cm stacker modifikasyonu

cm stacker modifikasyonu

• Kardeş,güzle olmuş ama o yan kapağı tümüyle kestirip plexyi taktırsaydın kasanın yüzü gözü dah da ortaya çıkardı daha da güzel olurdu
  • çok iyi olmuş beeaah
    da olm o beyaz sürücüler ne lan sırıtmış kalmış ortada bence onları da bi elden geçir ya
  • delik mükemmmel olmuş ;)
  • Bence daire şeklinde daha güzel durmuş fakat beyaz sürücüler sırıtıyor
  • yan kapağı tümü ile kestirmek yerine herhalde yurt dışından cm stacker yan paneli istiyebilirim ama hem kargo pahalı tutuyor hemde kırılma riski var güvenemiyorum bizim gümrük memurlarına bende değişiklik yapıyım dedim yuvarlak oldu ilerde değiştiririm belki ama sizin fikriniz almak istedim o beyaz sürücüler evet çok sırıttı napsam diye düşünüyorum hadi hayırlısı fikri olan varsa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $DOLAR$ -- 17 Ağustos 2005, 10:37:48 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: $DOLAR$

yan kapağı tümü ile kestirmek yerine herhalde yurt dışından cm stacker yan paneli istiyebilirim ama hem kargo pahalı tutuyor hemde kırılma riski var güvenemiyorum bizim gümrük memurlarına bende değişiklik yapıyım dedim yuvarlak oldu ilerde değiştiririm belki ama sizin fikriniz almak istedim o beyaz sürücüler evet çok sırıttı napsam diye düşünüyorum hadi hayırlısı fikri olan varsa alabilirim

Siyahını al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suruculer cokkotu gorunuyor
  • Bende kasa masa kalmadı

İçini görsen savaş alanı gibi
  • Pencere biraz küçük ama çok şık durmuş kasa zaten güzel de bence daha da güzel olmuş. tek sorun cd sürücüler onlarada bi çözüm bulunur artık...
  • SÜRÜCÜLER İÇİN COOLER MASTER KAPAKLAR VAR ONLARDAN ALABİLİRSİN.
  • dijital center de bi ara vardı fazla masraf yapmadan kolayca halledebilirsin
    Bunun dışında gayet şık olmuş ellerine sağlık
    quote:

Orijinalinden alıntı: ttwrx

SÜRÜCÜLER İÇİN COOLER MASTER KAPAKLAR VAR ONLARDAN ALABİLİRSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayko35 -- 17 Ağustos 2005, 13:21:07 >
  • Güzel olmuş ama nedense bu kasa bana klasik halinde daha güzel geliyor, sanki ağırbaşlılık yakışıyor:)

Çalışmanı takdir ediyorum ama herkesin dediği gibi bu kasada beyaz optik sürücüler olmamış.
  • O kapaklar yeni sürücü parası nerdeyse yaw
  • ELİNE SAGLIK GUZEL BIR CALISMA OLMUS
  • Hazır konusu açılmışken şu kapak işini ortaya atım ...Bende fenomenhaada şu hazır satılan yan kapaklarından arıyoruz bu aletin...Bi kaç yere ulaştım tel ve mail ile ancak cwp alamadım..

Belki stackerı olan 5 6 kişi toplanıp mail atarsak dijitalcenter yada trende getirebilirler yan pencereli kapaklardan...Veya başka önerisi olan warsa dinleyebiliriz

Bu arada senin kasa sürücüler dışında hoş olmuş...eger kapak bulamazsam hazır,bende senin gibi açtırcam yan tarafı..baya baya güzel olmuş yuvarlak pencere...
  • gusel olmuş kasan kardeş gule gule kullan
  • itina ile surucu boyanir

bu arada ata gusel olmus kardesim eline saglik
  • Ya Guzel Olmusta Ben Beyaz suruculeri Gectim Su band a Taktim kafayi O bant ne oyle yaw Kamikaze mi yaptiracan kasaya (alni sarili japon askerleri gibi )
  • Güzelll olmuşşş...........
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.