Şimdi Ara

CM. STACKER MODİFİYE VE SIVI SOĞUTMA.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o su soğutma sisteminin borularını toplayan yeşil mesele nedir ne kadara ve nereden bulabilirim çok soru oldu herhalde şimdiden sağol
    edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkb -- 11 Eylül 2007; 17:30:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Amfibi Yan kapağı tamamiyle Plexy den yapma imkanın varmı?
    Yani Gül Gibi Güzelim CM Stacker Kasanın kapağını kestirmesek sana sen oraya bir plexy ayarlasan olurmu?
    Böyle bir olayın güzel Elcağzınla yapılmasının maliyeti ne olur?
    Su soğutma toplam ne kadar maal oldu ?

Yan kapağın tamamen plexy den yapılması elbette mümkün. Ama, takıp, çıkartırken vidaları söküp takması çok uğraştırıyor.
    Ben kendi kasamı da kesmeye kıyamamıştım ilk önce. 8 adet vida ile tutturmuştum kapağı kasaya.Sonra baktım ki olmuyor, kestim gitti.
    Ama illâki yan kapak tamamen plexy olsun derseniz, onu da yaparız.
    Doğrusunu söylemek gerekirse, arkadaşın kasasını keserken, içim cız etmişti.. Eee, Stacker bu..Boru mu?
    Burada fiyat belirtemiyorum, yöneticiler siliyor. Yasakmış. Fiyatı pm den bildirdim.

Saygılar, sevgiler..

• çok güzel olmuş,elinize sağlık
    bende kıyamıyorum stacker kasamın yan kapağını kesmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Amfibi Yan kapağı tamamiyle Plexy den yapma imkanın varmı?
    Yani Gül Gibi Güzelim CM Stacker Kasanın kapağını kestirmesek sana sen oraya bir plexy ayarlasan olurmu?
    Böyle bir olayın güzel Elcağzınla yapılmasının maliyeti ne olur?
    Su soğutma toplam ne kadar maal oldu ?

Yan kapağın tamamen plexy den yapılması elbette mümkün. Ama, takıp, çıkartırken vidaları söküp takması çok uğraştırıyor.
    Ben kendi kasamı da kesmeye kıyamamıştım ilk önce. 8 adet vida ile tutturmuştum kapağı kasaya.Sonra baktım ki olmuyor, kestim gitti.
    Ama illâki yan kapak tamamen plexy olsun derseniz, onu da yaparız.
    Doğrusunu söylemek gerekirse, arkadaşın kasasını keserken, içim cız etmişti.. Eee, Stacker bu..Boru mu?
    Burada fiyat belirtemiyorum, yöneticiler siliyor. Yasakmış. Fiyatı pm den bildirdim.

Saygılar, sevgiler..

fiyatı mümkünse bende alabilir miyim ama benim farklı bi düşüncem var plexy üzerine umarım işleme yapabiliyorsundur değişik birsey isteyeceğim senden

• o ısı degerlerini gösteren program hangisi ? ben bişey anlamadım
  • quote:

Sıvı borularını tutan şey de bu iş için özel yapılmış, uv duyarlı bir kit..

bana uv duyarlu bayan tokası gibi geldi ama güzel olmuş bence onu sök borular yanında sönükkalıyo
  • cok guzel olmus
  • Toka güzel olmuş EL gibi görünüo Kasada süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: atl5102

quote:

Sıvı borularını tutan şey de bu iş için özel yapılmış, uv duyarlı bir kit..

bana uv duyarlu bayan tokası gibi geldi ama güzel olmuş bence onu sök borular yanında sönükkalıyo

Arkadaşlar, topiğin en başında da söylediğim gibi, kasa benim değil, arkadaşımın..
    O da kasayı evine götürdükten sonra, kabloları toplarken, hortumları da, şekilde görüldüğü gibi toka ile tutturmuş.
    Daha sonra bir arkadaş onun ne olduğunu sorduğunda, sorusu cevapsız kalmasın diye, toka olduğu hiç aklıma gelmediğinden, ( O an için, ne olduğunu öğrenmek istedim ama, arkadaşıma ulaşamadım) fikir yürüttüm sadece..Sonradan toka olduğunu kendisi söyledi ama, bu arada ben cevabı çoktan yazmıştım..
    Mesele bundan ibaret..
    Saygılar, sevgiler..

• Harika yapmıssın..Güle güle kullan.
  • radyator marka ve model nedir?
  • Radyatör marka ve model, MagiCool Copper Radiator II PRO - 240 mm..
    Firebal'dan alınmadır..

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=WARA-092

CM. STACKER MODİFİYE VE SIVI SOĞUTMA..
  • pompan nerde satılıyo kaça özelliklerini yazarmısın
  • Çok güzel olmuş eline sağlık ;)
  • eline sağlık ii sistem olmuş pompa direk priz elektriğinle çalışıyo heralde manuel kapanmalı değilmi
  • Arkadaşlar herkese selam;

Sistem kısaca şöyle

Pompa direk elektrik bağlantılı 2800lt/saat kapasiteli ve debi ayarlı sitesihttp://www.edenturk.com/edenpump140.htm

240'lık radyatör+2 adet fm121 fan (amfibi yukarıda bahsetmiş)

HD 2900 XTX soğutma bloğu koolance vid-290

vga için radyatör Aqua Airplex XT 120 +fm 121 fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 15 Eylül 2007; 22:46:58 >

• eline sağlık...
  • iyi hoş olmuş yalnız grafik kartını derecesi baya çok geldi bana o kurduğun soğutma sistemine göre
  • Arkadaşım eline sağlık'da ekran kartının boş'daki sıcaklık değeri bana yüksek geldi.Diğer parçaların değerleri gayet iyi..
  • Hay allah nelere dikkat ediyorsunuz valla,yukarıdaki resimde ısı değerlerinde ekran kartında blok yok şu anki değerler boşta 37C' full yük altında max.50C'
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.