Şimdi Ara

CM. STACKER MODİFİYE VE SIVI SOĞUTMA.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karandiru

Arkadaşlar herkese selam;

Sistem kısaca şöyle

Pompa direk elektrik bağlantılı 2800lt/saat kapasiteli ve debi ayarlı sitesihttp://www.edenturk.com/edenpump140.htm

240'lık radyatör+2 adet fm121 fan (amfibi yukarıda bahsetmiş)

HD 2900 XTX soğutma bloğu koolance vid-290

CM. STACKER MODİFİYE VE SIVI SOĞUTMA..

vga için radyatör Aqua Airplex XT 120 +fm 121 fan

pompa iyi hoşta kaç kayme bide ses oranı nasıl?

• Şu resmi koyayımda üzerimden yük kalksın.

• @Solu

dostum verdiğim linkin sol alt köşesinde online satış sitesi var fiyatı oradan alabilirsin;Ses olayı normal bir sesi var rahatsız edici değil ne çok sesli ne çok sessiz orta karar birşey 2800lt. pompa için gayet normal.
  • Sana bi q6600 verelımde gorelım sıstemın nasılmıs.E6850-E6750 zaten ısınmıyor hava sogutma ile 20 derce kullanıyor arkadaslarım
  • Bende İlk Başlarda Amfibinin Modu Zannettim 2. Girişimde Baktımki Başkasının Moduymuş Şaşırdım Güzel Olmuş Amfibinin Modunuda Bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: karandiru

@Solu

dostum verdiğim linkin sol alt köşesinde online satış sitesi var fiyatı oradan alabilirsin;Ses olayı normal bir sesi var rahatsız edici değil ne çok sesli ne çok sessiz orta karar birşey 2800lt. pompa için gayet normal.

Eyvallah.
  • Ooo sayın su soğutma uzmanımız teşrif etmişler hoşgeldiniz..

20 derece kulanabilmesi için oda sıcaklığı 18-20 derece olması lazım,Zaten benimkide oda sıcaklığıyla birebir gibi. QX6850 aldım şu dfi p35 anakartı bekliyorum büyük ihtimalle cuma veya cumartesi elimde olur test ederim sıcaklıkları ha bu arada bana adresini pm yollarmısın E6850 kargo yapim sana önümüzdeki hafta ,hwbot'ta gerilemişiz biraz sende Q6600 yolarsın bir ara bende onla bench alırım ne dersin?

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Sana bi q6600 verelımde gorelım sıstemın nasılmıs.E6850-E6750 zaten ısınmıyor hava sogutma ile 20 derce kullanıyor arkadaslarım
  • OK no problem

E6750 ve E6850 lerın sıcaklıklarına ınanmıorum cunku mıllet stok fanla hava 30-35 dereceyken 25 derce cekırdek sıcalıkgında kullanıyor.Ve hepsıde bole genelde.Senınle bır alakası yok yanı yanlıs anlama
  • Amfibi ben farkeden birşey yok sonuçta ikimizinde emeği alınteri var bu işte + olarak yalnızca bana maddi yük bindi

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Bende İlk Başlarda Amfibinin Modu Zannettim 2. Girişimde Baktımki Başkasının Moduymuş Şaşırdım Güzel Olmuş Amfibinin Modunuda Bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 18 Eylül 2007; 13:02:03 >
  • Bu pc ısınmaz valla süper yapmışsın eline sağlık
  • Çok güzel gözüküyor Elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9BF64E75 -- 26 Eylül 2007; 21:28:49 >
  • Dehşet olmuş ya, su soğutma bi işe yaramıyor diye biliyordum ama dereceler super, benim makina pişiyor. Bu kablolarda kopma falan olmaz mı peki?
  • Hortum çapları 14/10mm. 4mm et kalınlığı var kolay kolay ne kopar ne delinir..

Orjinalden alıntı: zubi

Dehşet olmuş ya, su soğutma bi işe yaramıyor diye biliyordum ama dereceler super, benim makina pişiyor. Bu kablolarda kopma falan olmaz mı peki?
  • Abi mükemmel yaa diyecek bir laf bulamıyorum :)
    ellerine sağlık çok güzel olmuş
  • fakirliğin gözü kör olsun şimdi sendeki sistem bende olacaktı yermisin yemezmisin kasaya durmadan oyun yüklerdim Colin McRae Dirt'den başlar juice'den çıkardım
  • Hocam güzel omus ortadaki elleri nereden buldunuz ışıklımı yoksa UV mİ?
  • Çok güzel olmuş elinize sağlık.
  • yeni bi resimmi eklendı yoksa bndemı gözukmuyoo
  • gerçekten çok şık duruyor kasa.ışıklandırma soğutucu vs. 4 4lük sana özel.
    kutlarım.darısı başımıza
  • yapacağım sısteme benziyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.