Bildirim
CM Stacker STC-01 mod
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
üst bölgeye 240 radyatör için gril ayarı yaptım ayrıca cpu bölgesinde aparat bölgesini açtım üst kısma yeni gril gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 19 Ağustos 2013; 12:55:20 >
-
-
Takipquote:
Orijinalden alıntı: arbiter
ön çubukları ve alt ıszagarayı fosfor kırmızısına boyadım boya kalmadığı için üst kısımda ki gri şapka gibi kısmı daha sonra tekrar kırmızıya boyayıp tamamlayacağım.
ayrıca su soğutma için normal de kullandığım slikon boru sistemini değiştirip bakır boru sistemi kurdum borular daha sonra nikalaj ile kaplanabilir ya da yine fosfor kırmızısı ile boyayabilirim.
yeni blok, griller ve ek rekorlar gelince iç prototip halini netleştirip borularda fazlalık kalan uzunluklar vs. temizlenip son haline getireceğim daha sonra yan kapaklar var onlar da plan aşamasında şimdilik ilk resimler bunlar.
kasa nerdeyse tamamen sökülüyor komple sistemi parçalayıp boyanmış hallerini de vereceğim.
Alıntıları Göster
-
Süper gidiyor hocam ellerine sağlık. O 240lık Rad. Benim sattığım mı -
evet o radyator diğer 360 olan boşa çıktı, bu kasada normal su soğutmayı bu iki radyatör ile sürdüreceğim.quote:
Orijinalden alıntı: HeavyClocker
Süper gidiyor hocam ellerine sağlık. O 240lık Rad. Benim sattığım mı -
bakır borular güzel durmuş,takip.quote:
evet o radyator diğer 360 olan boşa çıktı, bu kasada normal su soğutmayı bu iki radyatör ile sürdüreceğim.
Alıntıları Göster -
Takip -
Kardeşim bende yan kapak cam yapıp içine 5 tane ledli fan döşedim fakat kasa modifikasyon'unda daha acemiyim yardımcı olursanız cok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Takip -
-
-
Gerçekten çok temiz iş yapmışsınız hocam fabrika çıkışıymış gibi görünüyor -
sanırım daha bitmemiş ve şimdiden cok güzel duruyor bitmiş halini merak ediyorum :)quote:
Orijinalden alıntı: TurkishDrifter
Gerçekten çok temiz iş yapmışsınız hocam fabrika çıkışıymış gibi görünüyor -
Boru bükümler çok profesyonel olmuş ellerinize sağlık Ali beyquote:
Orijinalden alıntı: Ptrona Halil
sanırım daha bitmemiş ve şimdiden cok güzel duruyor bitmiş halini merak ediyorum :)
Alıntıları Göster -
devam.quote:
Orijinalden alıntı: halukkilic
Boru bükümler çok profesyonel olmuş ellerinize sağlık Ali bey
Alıntıları Göster
rekor bağlantılarında normalde kullandığım silikon hortumlardan conta ayarlayıp rekor sızıntısını önledim, dirsek bağlantılarında normalde plastik yapıştırıcı kullanmayı düşünüyordum fakat daha sağlıklı ve sağlam olması sebebi ile kaynak olayına girdim çok dikkatli ve ince bir kaynak ile ilk kez oksijen kaynağını bu kadar temiz şekilde halledebildim, tek handikap yeni sistem düzeneğinde tekrar boru ayarlayıp kaynak gerekiyor fakat 4 dirseğin kaynak işçiliği yaklaşık 15dk sürdü, sonra porçöz ile kaynak kararmalarını temizleyip ince zımpara ile son boyamadan önce ki haline getirdim. şimdi siyah mı kırmızı mı renge boyayayım diye düşünüyorum, artık son aşama yan kapağı kesip pleksi işçiliğine girmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 29 Ağustos 2013; 9:31:58 >
-
devam.quote:
devam.
rekor bağlantılarında normalde kullandığım silikon hortumlardan conta ayarlayıp rekor sızıntısını önledim, dirsek bağlantılarında normalde plastik yapıştırıcı kullanmayı düşünüyordum fakat daha sağlıklı ve sağlam olması sebebi ile kaynak olayına girdim çok dikkatli ve ince bir kaynak ile ilk kez oksijen kaynağını bu kadar temiz şekilde halledebildim, tek handikap yeni sistem düzeneğinde tekrar boru ayarlayıp kaynak gerekiyor fakat 4 dirseğin kaynak işçiliği yaklaşık 15dk sürdü, sonra porçöz ile kaynak kararmalarını temizleyip ince zımpara ile son boyamadan önce ki haline getirdim. şimdi siyah mı kırmızı mı renge boyayayım diye düşünüyorum, artık son aşama yan kapağı kesip pleksi işçiliğine girmek.
Alıntıları Göster
-
quote:
devam.
Hocam nefis olmuş elinize sağlık
Ama bakır borular sıkıntı yaratmaz mı işlemci değiştirirken vs? -
iyi gidiyorsun dostum eline sağlık..quote:
Orijinalden alıntı: Friedrich0quote:
devam.
Hocam nefis olmuş elinize sağlık
Ama bakır borular sıkıntı yaratmaz mı işlemci değiştirirken vs?
Alıntıları Göster -
iyi gidiyorsun dostum son halini merakla bekliyoruz -
Takip
Benzer içerikler
- cfm nedir
- perçin nasıl sökülür
- kuru buz nerede satılır
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X