Şimdi Ara

CM Storm Scout mi LIAN LI PC-K62W mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar almayı düsündugum sısteme bu ıkı kasadan birini düşünüyorum sizce hangisini neden seçmeli?
    Teşekkürler.

Anakart ASUS M4A87TD/USB3 Phenom II, Athlon II, AMD 870, çift kanal DDR3, AM3
    İşlemci AMD Phenom II X4 955 Black Ed. C3 HDZ955FBGMBOX, 3.20GHz, 8MB, 2000...
    İşlemci Soğutucusu XIGMATEK SD1283 BALDER 1156/1366/775 AM2/AM2+/AM3 120mm
    Bellek GSKILL F3-10600CL9D-4GBNT G.SKILL Value DDR3-1333Mhz CL9 4GB (2x2GB...
    Sabitdisk SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB 32MB 7200rpm SATA 3.0Gb/s
    Ekran kartı (Ön sipariş) GIGABYTE GV-N460OC-1GI GTX460, PCI-E16 2.0, 1GB...
    Güç Kaynağı OCZ OCZ550FTY-EU Fatal1ty Serisi 550W 80+ tak çıkar

• Aynı kararsızlığı taşıyorum. Her iki kasa da oldukça iyi görünüyor.
    Sanırım benim tercihim Lian Li den yana olacak. Ufak tefekte olsa K62 deki ayrıntılar daha hoş görünüyor.
    Arada 50 tl kadar fark var, misal sırf kasayı ucuzlatmak adına K62 nin önü plastikten yapılmış. Daha sade düşünenler Lian, görünümü ön plana alanlar CM alır sanırım.
  • Kasaları inceledim @erdson görüşlerine katılıyorum.

CM Storm Scout kasanın tasarımı daha iddialı duruyor. Soğutma yapısı güzel bence, ön ve yan paneller hava girişi için, üst ve arka ise çıkış için tasarlanmış. Fan sayısı ve yerleşimini beğendim. Kasanın üstündeki tutma yeri herhalde kolay taşınması için filan eklenmiş olmalı ama olumsuz bir yönü yok.

Lian Li PC-K62W'de aslında temel yapı olarak aynı görünüyor. Daha sade bir tasarıma sahip bir kasa. Soğutma olarak CM Storm Scout'un gerisinde kalıyor bence. Çünkü kasa yanında fan takılacak bölüm bulunmuyor. Bunu üst kısıma 2 adet fan takarak telafi etmeye çalışmışlar.

Her iki kasa da güzel ama CM Storm Scout biraz daha öne çıkıyor benim düşünceme göre.
  • Bende uzun araştırmalar sonucunda CM STORM SCOUT aldım. Ama almak istediğim kasa Lian li 62 idi. Neden mi? Bu kasada benim için öncelik, ne görsellik, ne soğutma nede başka birşey. Önceliğim kablo gizlemeye çok çok yatkın olmasıydı. Lian li de bu özellik daha kullanışlı gibi duruyor, çünkü PSu dan çıkan kablolar için alta bir bölüm, ayrıca bunları anakart v.s. diğer bileşenlere dağıtmak için de 2 bölüm vardı. CM Storm da ise PSU hizasında bir bölüm ve en tepeye yakın noktada bir bölüm daha bulunuyor ve bu sizin elinizi kolunuzu bağlıyor.

Sonuç itibariyle 2 kasada gerçekten çok kullanışlı. Birbirlerine kıyaslandığında ben denk olacaklarını düşünüyorum. CM STORM u tavsiye ediyorum bu nedenle.

Yarım günlük uğraş sonucu ancak aşağıdaki hale getirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 10 Ağustos 2010; 11:00:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

LIAN LI LANCOOL PC-K62 vatanda 155 TL görünüyor..
    ben bunu tercih ederdim..
    http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-pc-k62-lancool-pc-k62-dragon-lord-k-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47188

O Kadar bekleidm şu kasayı, bulamadım sonunda Ankara Vatan stoklarına girmiş.

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/lian-li-pc-k62-lancool-pc-k62-dragon-lord-k-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47188

Ben hepsiburada dan 195 liraya indirimdeyken almıştım Vatanın fiyatı diğer yerlere göre süper, acaba fiyatta yanlışlıkmı var veya bu penceresiz model olabilirmi.Gidip görme şansınız varsa kaçırmayın derim.

İnventus fiyatı
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2537

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LIAN LI PC-K62W de karar kildim. Yorumlariniz icin tesekkurler.
  • quote:

k56 olmması lazım o fiyata.yanlış ürün kodu girilmiş.
    akasa freedom+cpu fan=lianli k62 arasında kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: gforce2mx

quote:

Yanlış ürün kodu girilmemiş, bizzat K62 kasanın PSU suz fiyatı, zaten yaklaşık 50 tl daha ucuz olmasından dolayı tavsiye etmiştim.
    Vatanbilgisayar ın bu fiyatı bence çok iyi.
    Kasanın tek eksiği yanda CPU üzerine gelecek hava kanalı ve/ya fan olmayışı.
    Benim gibi kasa burnunun dibinde olanlar için bu sorun değil zira hava kanalının yarattığı sesi duymayı sevmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdson

quote:

Orijinalden alıntı: gforce2mx

quote:

Yanlış ürün kodu girilmemiş, bizzat K62 kasanın PSU suz fiyatı, zaten yaklaşık 50 tl daha ucuz olmasından dolayı tavsiye etmiştim.
    Vatanbilgisayar ın bu fiyatı bence çok iyi.
    Kasanın tek eksiği yanda CPU üzerine gelecek hava kanalı ve/ya fan olmayışı.
    Benim gibi kasa burnunun dibinde olanlar için bu sorun değil zira hava kanalının yarattığı sesi duymayı sevmem.

yanlış olma ihtimali yada pislik yapma ihtimalleri yüsek cünkü ürün kodunda "DRAGON LORD" yazıyor buda PC-K56 ninde model ismi, üstelik ne hikmetse sadece bu lianlinin resmi yüklenmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 12 Ağustos 2010; 10:05:01 >

• Pislik olmaz canım, Dragon Lord sadece PC-K56 için değil genel kasalara verdikleri isim diye biliyorum. Zaten model numarası belli, bir sorun çıkmaz Fiyat çok uygun, güzel tercih yapmışsın jallan2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.