Şimdi Ara

CMAX 1.O ecoboost alnır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylar süren karmaşadan sonra benim değil hanımın arabasını değiştimeye karar verdik. Tabii planlanan araç da değişti. Senede ancak 5 bin yapacak otomatik benzinli bir MPV almaya karar verdik. Bütçeyi de en fazla 55 bin olarak belirleyince C max uygun seçenek oldu. Merak ettiim 1.0 motor fabrika verileri ie uyumlu? Eğer öyleyse bizim için cazip gibi. Teşekkürler cevaplarınız için

• Ecoboost az hacim ile yüksek güç alınan motorlardan biri başarılı bir motor ama Fabrika verileri ile test verileri arasında hiçte az olmayan fark bulunuyor benim önerim yılda 5.000 km çoğunlukla şehiriçi yapılacaksa 1.0 uygun ama şehirdışı ağırlıklı olarak kullanılacaksa daha yüksek hacimli motorlara yönelilebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 bin icin neden alinmasin. Hatta dizel almak sacma olur. C max guvende hissettiren bir arac. Motoru yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir dışı iki kişi, Focus 1.0 manuel ile 5.8 lt yakalıyoruz. Şehir içi verileri hakkında bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Şehir dışı iki kişi, Focus 1.0 manuel ile 5.8 lt yakalıyoruz. Şehir içi verileri hakkında bilgim yok.

Ortalama hızınız yüksek olmalı. Yoksa 80-90 km ile o motorun şehirdışında 4-4.5 litreden fazla yakmaması lazım ki motorun bir anlamı olsun.

• Alinir

Fabrika verisinden sapma ise olur ki her aracta her motorda olan birsey.Asiri sapma olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C max in 1.0 da otomatik varmı şaşırdım!

• valla tjet tsi ve tce turbolu araç kullandım hiçbiri fabrika verilerini tutturamıyor çok yaksçması problem değil diyorsanız alınır

• omcool kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, eksik yazmışım. Hız sabitleyiciyi 120'ye ayarladık, ortalama hızımız 110 idi yol bilgisayarına göre.

• Benim bildiğim 1.0 ecoboost motor otomatik şanzımlı olarak C-Max da kullanılmıyor.

Fiesta'da var bir tek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.