Şimdi Ara

cnbc-e kanalındaki diziler (bilgi alış verişi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cnbc-e deki diziler hakkında konuşalım n'olur ben kıbrıstayım takip edemiyom

x files 7. sezon yayınlanıyo şuan çok kaçırmışım scully hamile mulderdenmi mulder de kayıp köf köf

• X-Files hakkında bilgi veremem arkadaşım ama başka haberler vereyim:)

Muhteşem dizi "My name is Earl " 11 Temmuz salı gününden itibaren 1.Sezon tekrarı ile Cnbc-e'de.
    Bu sonbaharda "Family Guy " Cnbc-e'de yayına başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buu-saga

arkadaşlar cnbc-e deki diziler hakkında konuşalım n'olur ben kıbrıstayım takip edemiyom

x files 7. sezon yayınlanıyo şuan çok kaçırmışım scully hamile mulderdenmi mulder de kayıp köf köf

şu an 8. sezon yayınlanıo 9. sezonda dizi bitecek zaten scully hamile ama scully uzaylılar tarafından kaçırıldığında rahmi alınmıştı yani bi daha asla hamile kalamazdı sonra bişeler oldu ve hamile kaldı ama doğal yollardan değil mulderda uzaylılar tarafından kaçırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweruser0

quote:

arkadaşlar cnbc-e deki diziler hakkında konuşalım n'olur ben kıbrıstayım takip edemiyom

şu an 8. sezon yayınlanıo 9. sezonda dizi bitecek zaten scully hamile ama scully uzaylılar tarafından kaçırıldığında rahmi alınmıştı yani bi daha asla hamile kalamazdı sonra bişeler oldu ve hamile kaldı ama doğal yollardan değil mulderda uzaylılar tarafından kaçırıldı
    Bence mulder gitti dizi bitti
    Birazda diziyi bitiren bence eskiden dizi bolum bolum tamamen ayrı konulara sahip oluyodu yani birer ayrı film gibiydiler. Daha sonradan bolumleri biraz daha baglamaya basladılar ve bence bu dizinin gozumdeki guzelligini zedeledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YorumcuQ

Bence mulder gitti dizi bitti
    Birazda diziyi bitiren bence eskiden dizi bolum bolum tamamen ayrı konulara sahip oluyodu yani birer ayrı film gibiydiler. Daha sonradan bolumleri biraz daha baglamaya basladılar ve bence bu dizinin gozumdeki guzelligini zedeledi.

Alıntıları Göster
    Mulder'ın eşi doğum yapmış, diziye konuk oyuncu olarak katılmasının nedeni oymuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .yBm.

Mulder'ın eşi doğum yapmış, diziye konuk oyuncu olarak katılmasının nedeni oymuş...

Alıntıları Göster
    Topik cnbc-e deki diziler olduğuna göre , Malcolm in the Middle 'ı tavsiye ederim , neşelenmek isteyenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitada

Topik cnbc-e deki diziler olduğuna göre , Malcolm in the Middle 'ı tavsiye ederim , neşelenmek isteyenlere.

Alıntıları Göster
    aslında doğru çünkü yeni bi ajan geldi ya x files e adı neydi unuttum ama ünlü o da sanırım scrubs ta çenesi düşük doktoru oynuyodu mulder scully öpemeden bitirecekler diziyi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buu-saga

aslında doğru çünkü yeni bi ajan geldi ya x files e adı neydi unuttum ama ünlü o da sanırım scrubs ta çenesi düşük doktoru oynuyodu mulder scully öpemeden bitirecekler diziyi ya

Alıntıları Göster
    yok yok öpcek okumustum cnbc e dergide hatta coktan öptü die hatırlıom
    ıkı kere mi ne öpcekmıs

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

öptü zaten ama zamanda yolculuk yapmışlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: poweruser0

quote:

öptü zaten ama zamanda yolculuk yapmışlardı

Alıntıları Göster
    ya peki bunlar birbirini sevdiğini söylemeyecemi hiç

• quote:

ya peki bunlar birbirini sevdiğini söylemeyecemi hiç

Alıntıları Göster
    bu pazar smallville finali var.yerine 24 temmuzdan itibaren 4400 2.sezon tekrarları başlıyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno06

bu pazar smallville finali var.yerine 24 temmuzdan itibaren 4400 2.sezon tekrarları başlıyacak.

Alıntıları Göster
    smallville nin 2. sezonu mu bitiyor bildiğim kadarıyla şuan 6. sezonu bitiyormuş amerika da
  • quote:

smallville nin 2. sezonu mu bitiyor bildiğim kadarıyla şuan 6. sezonu bitiyormuş amerika da

Alıntıları Göster
    Bu akşam hangisi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Bu akşam hangisi var?

Alıntıları Göster
    bu akşam tekrar bölümleriyle my name is earl var manyak bişey ya adam tam bu rol için yaratılmış
  • quote:

bu akşam tekrar bölümleriyle my name is earl var manyak bişey ya adam tam bu rol için yaratılmış

Alıntıları Göster
    SIX FEET UNDER ın yerine her pazar 23:00 da ROME 1.sezon tekrarları başladı.tekrarın tekrarıda her cumartesi 23-24 arası bir vakitte başlıyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno06

SIX FEET UNDER ın yerine her pazar 23:00 da ROME 1.sezon tekrarları başladı.tekrarın tekrarıda her cumartesi 23-24 arası bir vakitte başlıyacak.

Alıntıları Göster
    bu 4400 kaç sezondu arkadaşlar
  • quote:

bu 4400 kaç sezondu arkadaşlar

Alıntıları Göster
    2 sezondu galiba
    2. sezonunda tekrarı verilio pazarları zaten
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

abi valla türkiyede 6. seon oynamaya başladığına ben çokttaan çoluk çocuğa karışmış olurum.. Hatta Bizim oğlna bak bu Tom amcan bu da birtürlü yengen olmayan lana derim. Tabi gördüğüm kadarıyla Lois Lane geliyor o zamanlara. Kimbilir neler olur?? Valla bi dahaki sezonu beklersem diziden soğrum ben ya!! Size bir teklifim var arkadaşlar: Bu cnbc-e yöneticilerine mail atalım toplu olarak, bu yaz da smalville bekletmeden versinler diye.
    teklifime evet diyenler el kaldırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitada

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yigitada

• quote:

Orijinalden alıntı: No_Time

quote:

Orjinalden alıntı: yigitada

Alıntıları Göster
    stacked bittimi? joey de bitiyo heralde ikinci sezon sonunda bitiyomuş earl bitti ya burda hiç rastlamadım benim dışımda ananızla nasıl tanıştım?how is meet your mother?ı seyreden yok mu manyak bi dizi ya persembe 8 de olmazı lazım ben gece tekrarını seyrettiğim için tam bilmiyom favori adamım barney ne zirzop adam ya seinfield, married with childrenı full seyrettim üçünçü dördüncü tekrarı veriyolar simdi prison break nolcak acaba onun sezon finali ne zaman king of quenns ide sevmezdim eskiden bi iki bölüm seytrettim o da sardı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.