pazartesi,salı,çarsamba,persembe saat24.00 da without a trace in tekrarları yayınlanıyor,2.sezon olsa gerek...ve sanırım bu aralar o bitiyor yerine aynı zamanlar da nip/tuck ın1.sezon tekrarları geliyor,kacıran herkese izlemesini tavsiye ederim
without a tracenin tekrarları bitti.ama sezon finaline bi kaç bölüm daha vardı.dün nip/tuck 2.sezon tekrarları başladı.hafta içi hergün 24:00 da
quote:
Orjinalden alıntı: ilke0029
pazartesi,salı,çarsamba,persembe saat24.00 da without a trace in tekrarları yayınlanıyor,2.sezon olsa gerek...ve sanırım bu aralar o bitiyor yerine aynı zamanlar da nip/tuck ın1.sezon tekrarları geliyor,kacıran herkese izlemesini tavsiye ederim
yeni sezonda Jennifer Love Hewitt'in oynadığı hayaletli bir dizi Ghost Whisperer yayınlanacak.
x files tarzı bişey galiba bu .. yanlış mı?
evet umarım beğenmişsindir sakın beğenmedim deme vallahi çok uğraştım bu sıcakta
quote:
Orjinalden alıntı: buu-saga
ahanda açıldı senmi tasarladın bu siteyi?
ben çok beğendim yararlı bir site,tebrik ediyorum seni
vallahi çok güzel download bölümüde yaparsan daha iyi olur
teşekkür ederim arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: melo_23
ben çok beğendim yararlı bir site,tebrik ediyorum seni
sitemi ziyaret ettiğin için teşekkür ederim isteğin en kısa zamanda gerçekleşecek (şarkıları indirmeni tavsiye ederim )
vallahi çok güzel download bölümüde yaparsan daha iyi olur
hocam bir de şu site açılırken otomatik açılan videoyu kaldır bence
cnbce guzel kanal , sahsen cogu diziyi indirip bilgisayarimdan izliyorum . OZellikle prison break , lost serileri
mulder geri döndü çok sevindim valla.
abicim mulder da bi değişiklik var ama ne kesin uzaylı oldu
birde scully nin bebeği kimden bellimi kimsede sormuyo karıya mulder geldi hiç sormadı kimden diye
demekki biliyor bebeğin kendinden olduğunu. evet Mulder da biraz gariplik var gerçekten. ama uzaylıların yaptığı kopya olacağını zannetmiyorum.
olurmu olur abicim zaten son sezona çok az kalmış , hem bu dogget ne olacak bi çiftlikte iki horoz ötmez hesabı öttürmesinler bizim mulder ı
dogget çok başarılı bir oyuncu ancak xfiles'ta şaban mulder'ın yerini tutar mı bilmiyorum. 1.sezondan itibaren pcde izlemeye başladım 9.sezon ingilizce inşallah o zamana kadar alt yazı bulurum...
abi nerden buluosunuz bölümleri allaşkına söyleyin mulder'ın bulunmasından sonraki 2 bölümü kaçırdım